Nie pokazujcie tego koledze Mańkowi...manieczki pisze:Soulburn (ex-Asphyx) are active again.
Soulburn will enter the studio on 21 February to record the first 4 tracks. New album to be released this year on Century Media records.
Line-up:
Henri Sattler - Bass, Vocals
Eric Daniels - Guitars
Rogga Johansson - Guitars
Bob Bagchus - Drums
ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
The madness and the damage done.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szykuje sie kolejna płyta która zostaje przez niego zajechana na smierć ;-)
- nicram
Fajna wiadomość, ale czy sprostają zadaniu?
all the monsters will break your heart
-
Nie rozumiem. Taki porządny zespół, spore grono fanów i żaden nie założy odrębnego tematu.manieczki pisze:Soulburn (ex-Asphyx) are active again.
Soulburn will enter the studio on 21 February to record the first 4 tracks. New album to be released this year on Century Media records.
Line-up:
Henri Sattler - Bass, Vocals
Eric Daniels - Guitars
Rogga Johansson - Guitars
Bob Bagchus - Drums
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Szkoda tylko, że bez Gubbelsa w składzie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Skaut
Nie powiedziałbym ładne, raczej surowe i przejrzyste. Z pewnością "Deathhammer" nie jest na jedno kopyto, bo kompozycje w jedną masę się nie zlewają. To jest po prostu 100% Asphyx w Asphyx. Świetny album.zawlekacz pisze:posłuchałem w koncu tego nowego Asphyxa, Deathhammer, mimo, ze cały na jedno kopyto, wchodzi jak nalezy. Tylko brzmienie takie trochu za ładne, więcej brudu i szlamu z checia bym tam widzial...
Coś tam było! Człowiek!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re:
Generalnie jeden z bardziej udanych powrotów obok GRAVE wg mnie;Skaut pisze:Nie powiedziałbym ładne, raczej surowe i przejrzyste. Z pewnością "Deathhammer" nie jest na jedno kopyto, bo kompozycje w jedną masę się nie zlewają. To jest po prostu 100% Asphyx w Asphyx. Świetny album.zawlekacz pisze:posłuchałem w koncu tego nowego Asphyxa, Deathhammer, mimo, ze cały na jedno kopyto, wchodzi jak nalezy. Tylko brzmienie takie trochu za ładne, więcej brudu i szlamu z checia bym tam widzial...
Jak na razie dwie bardzo fajne płyty bez nudzenia konia a zarazem z zachowaniem starego klimatu; często wracam do "Death .. the Brutal Way" czy w/w "Deathhammer";
- Skaut
No ja właśnie mam to samo, bardzo często wracam do tych płyt, nawet jeśli "Death… the Brutal Way" jest minimalnie lepsza.Ihasan pisze:Generalnie jeden z bardziej udanych powrotów obok GRAVE wg mnie;Skaut pisze:Nie powiedziałbym ładne, raczej surowe i przejrzyste. Z pewnością "Deathhammer" nie jest na jedno kopyto, bo kompozycje w jedną masę się nie zlewają. To jest po prostu 100% Asphyx w Asphyx. Świetny album.zawlekacz pisze:posłuchałem w koncu tego nowego Asphyxa, Deathhammer, mimo, ze cały na jedno kopyto, wchodzi jak nalezy. Tylko brzmienie takie trochu za ładne, więcej brudu i szlamu z checia bym tam widzial...
Jak na razie dwie bardzo fajne płyty bez nudzenia konia a zarazem z zachowaniem starego klimatu; często wracam do "Death .. the Brutal Way" czy w/w "Deathhammer";
Coś tam było! Człowiek!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Grand Supreme Blood Court równie zajebiste, a skład przecież niemal ten sam.
-
- weteran forumowych bitew
A czemu o nich tak malo sie mowi i pisze?Kurt pisze:Grand Supreme Blood Court równie zajebiste, a skład przecież niemal ten sam.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Skąd ja to mogę wiedzieć? Pewnie zaniedbali swoje marketingowe zaplecze, że nie wspomnę o niechęci do przekraczania Rubikonu. Tak czy inaczej, temat na forum przecież jest, zawsze można się wypowiedzieć :) (Link).aniola pisze:A czemu o nich tak malo sie mowi i pisze?Kurt pisze:Grand Supreme Blood Court równie zajebiste, a skład przecież niemal ten sam.
-
Ale przeciez tu sie ponoc pisze o DOBREJ MUZYCE:)))))))))
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tylko. Nawet jest temat o niesamowitym Northern Plague, który do tego ma chyba nawet więcej stron niż o ten o Grand Supreme Blood Court :)aniola pisze:Ale przeciez tu sie ponoc pisze o DOBREJ MUZYCE:)))))))))
-
no coz takie czasy:)))Kurt pisze:Tylko. Nawet jest temat o niesamowitym Northern Plague, który do tego ma chyba nawet więcej stron niż o ten o Grand Supreme Blood Court :)aniola pisze:Ale przeciez tu sie ponoc pisze o DOBREJ MUZYCE:)))))))))
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ale o GSBC wiele się napisać chyba nie da. Nagrali kawał konkretnego łomotu - i fajnie, narazie milczą, więc i temat stoi w miejscu. Jakby odpierdalali takie imby jak nortern plak to pewnikiem mieli by już 100 stron.
Co do reaktywacji Soulburn, to co prawda nie wiem po chuja to, komu i na co, ale następce "Feeding.." bierę w dniu premiery!
Co do reaktywacji Soulburn, to co prawda nie wiem po chuja to, komu i na co, ale następce "Feeding.." bierę w dniu premiery!
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Dla mnie to trochę na siłę podczepianie się pod stary, uznany szyld bo przecież niejednokrotnie podkreślali, że Soulburn należy postrzegać jako Apshyx, który przez chwilę działał pod innym szyldem, ale wiadomix - i tak łyknę bez zastanowienia :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Tam coś musiał Maniek maczać palce, nie ma siły.
support music, not rumors
-
Alkoholokaust pisze: Co do reaktywacji Soulburn, to co prawda nie wiem po chuja to, komu i na co
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Zawsze można prać i przekonywać niedowiarków. A nuż ktoś sięgnie po tę płytę, zamiast poznawać, dla tzw. beki, Northern Plague?Alkoholokaust pisze:Ale o GSBC wiele się napisać chyba nie da. Nagrali kawał konkretnego łomotu - i fajnie, narazie milczą, więc i temat stoi w miejscu. Jakby odpierdalali takie imby jak nortern plak to pewnikiem mieli by już 100 stron.(...)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
"Deathhammer"... jakaż to doskonałość... słucham i płaczę.