MORBID ANGEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
neuro
postuje jak opętany!

Re: MORBID ANGEL

22-06-2013, 22:11

Horus pisze:Lica, Malejonek, a teraz jeszcze Sandoval............WORLD COMING DOWN my friends :-(
Nie jest tak źle, Adam D. wciąż trwa na posterunku.
Tarpaulin
w mackach Zła

22-06-2013, 22:15

Silent_Sea pisze: "poznajcie prawdę, a prawda was wyzwoli"
LOVE AND PEACE
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

22-06-2013, 22:38

Czekam aż Nergal się nawróci
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

23-06-2013, 01:48

E, tam. Niech tylko ktoś pana Sandovala podkurwi w złym momencie, po tym, jak zwykła proza życia (nudne, męczące, nużące użeranie się z chujkami po pocztach, urzędach, szkołach, zjazdach rodzinnych) zrobi swoje - Commando znowu da po kablach.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

23-06-2013, 02:09

83koper83 pisze:E, tam. Niech tylko ktoś pana Sandovala podkurwi w złym momencie, po tym, jak zwykła proza życia (nudne, męczące, nużące użeranie się z chujkami po pocztach, urzędach, szkołach, zjazdach rodzinnych) zrobi swoje - Commando znowu da po kablach.
W USA chyba jednak Poczta lepiej funkcjonuje...Ale by może Obama go wkurwił i się nawrócił ;-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Awatar użytkownika
Knokkelmann
postuje jak opętany!

23-06-2013, 03:30

Tarpaulin pisze:
[V] pisze:
Nasum pisze:A to ciekawe - chyba mi umknęło to oświadczenie Treya. zresztą jego tatuaż jakoś też dziwnie wyblakł...
"What I mean is people who are past that rebellious stage in their life and are filled with joy and love. This is where I am. The only thing that would be viewed by myself at this time as a negative is ignorance, ignorance to what life is really about, being that of LOVE, BEAUTY, JOY and the celebration of such. The celebration of CREATIVITY.
[...]
"I have only love for you and my art is to interrupt the illusions that hold so many today. So that perhaps, the REAL SELF will be realized, and IT IS ONLY LOVE."
Smutny bardzo ten tekst
W którym miejscu?

Co do Pete'a to mam wrażenie, że Browning nieco się zagalopował i wsadził go pod wspólny mianownik "chrześcijanin/katol", choć w rzeczywistości niekoniecznie musi tak być.
A to co pisze Trey, wynika raczej ze znajomości gnozy niż jakichś religijnych omamów. Szacunek.
This is where everything goes backwards.
est
mistrz forumowej ceremonii

23-06-2013, 12:36

Tym razem napiszę na poważnie. Nie widzę powodów do tego by kogoś szanować/nienawidzić ze względu na jego decyzje, przemyślenia, wnioski, chęć szokowania czy skromność. Mogę co najwyżej poczuć odrobinę sympatii lub obojętność. Do Pete'a czuję to pierwsze bo w końcu bębnił na kilku z moich ukochanych płyt i nawet jakby zmienił płeć, wstąpił do zakonu, został przewodnikiem wycieczek do Lichenia czy napisał piosenkę z Pawłem Kukizem to nie wyrzuciłbym tych płyt.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

23-06-2013, 12:42

est pisze:Tym razem napiszę na poważnie. Nie widzę powodów do tego by kogoś szanować/nienawidzić ze względu na jego decyzje, przemyślenia, wnioski, chęć szokowania czy skromność. Mogę co najwyżej poczuć odrobinę sympatii lub obojętność. Do Pete'a czuję to pierwsze bo w końcu bębnił na kilku z moich ukochanych płyt i nawet jakby zmienił płeć, wstąpił do zakonu, został przewodnikiem wycieczek do Lichenia czy napisał piosenkę z Pawłem Kukizem to nie wyrzuciłbym tych płyt.
+23
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

23-06-2013, 12:51

Tarpaulin pisze:
[V] pisze:
Nasum pisze:A to ciekawe - chyba mi umknęło to oświadczenie Treya. zresztą jego tatuaż jakoś też dziwnie wyblakł...
"What I mean is people who are past that rebellious stage in their life and are filled with joy and love. This is where I am. The only thing that would be viewed by myself at this time as a negative is ignorance, ignorance to what life is really about, being that of LOVE, BEAUTY, JOY and the celebration of such. The celebration of CREATIVITY.
[...]
"I have only love for you and my art is to interrupt the illusions that hold so many today. So that perhaps, the REAL SELF will be realized, and IT IS ONLY LOVE."
Smutny bardzo ten tekst
Zgadza sie: chuj i pizda z niego jednoczesnie. Hail Satan o/ :<

:D
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

23-06-2013, 13:31

0ms pisze:
Tarpaulin pisze:
[V] pisze:
[...]
Smutny bardzo ten tekst
Zgadza sie: chuj i pizda z niego jednoczesnie. Hail Satan o/ :<

:D
Dlatego IDI jest takie zjebane :D
Coś tam było! Człowiek!
Nasum

23-06-2013, 17:35

est pisze:Tym razem napiszę na poważnie. Nie widzę powodów do tego by kogoś szanować/nienawidzić ze względu na jego decyzje, przemyślenia, wnioski, chęć szokowania czy skromność. Mogę co najwyżej poczuć odrobinę sympatii lub obojętność. Do Pete'a czuję to pierwsze bo w końcu bębnił na kilku z moich ukochanych płyt i nawet jakby zmienił płeć, wstąpił do zakonu, został przewodnikiem wycieczek do Lichenia czy napisał piosenkę z Pawłem Kukizem to nie wyrzuciłbym tych płyt.

A to chyba logiczne że obojętne kim jest, w co wierzy lub jakie ma poglądy szacunek za to co nagrał mu się należy, i opcja że ktoś wyrzuci ich płyty tylko ze względu na jego decyzję byłaby co najmniej śmieszna i dziecinna.
535

23-06-2013, 23:38

ramonoth pisze:
DCI Hunt pisze:Coś jak ksiądz bez wiary, który po wyciągnięciu siurka z ministranta idzie opowiadać o miłości bożej ;)
Dla takich sentencji warto czytać Masterfula :D
Kolega Renault parafrazuje. Większość, tych, księży w naszym kraju, wieńcząc dzieło w odbycie lub ustach ministranta, nadal utrzymuje, że wierzy w coś, popularnie nazwane kiedyś bogiem.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

23-06-2013, 23:40

Mam paru kolegów, którzy 30 lat temu służyli do mszy. Sprawdzę co u nich słychać.
Antychróst
postuje jak opętany!

24-06-2013, 00:00

echo.
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

24-06-2013, 00:15

komentarz Nicolo Brambilla pozamiatał
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

24-06-2013, 12:18

każdy z was jakby zobaczył prawdziwego diabła to by oszalał ze strachu
Raz się zje, raz się nie zje.
Baton
weteran forumowych bitew

24-06-2013, 12:25

Mariusz Wędliniarz pisze:każdy z was jakby zobaczył prawdziwego diabła to by oszalał ze strachu
Prosta sprawa. nawet gdyby tym diabłem był po prostu ktoś bardzo, ale to BARDZO pierdolnięty.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

24-06-2013, 12:35

Więc lepiej wybrać niebo niż piekło jeśli by istniały. Lepiej być w niebie, otoczonym szczęściem, wszechobecną miłością, ciepłem, spokojem, wszystkim co najprzyjemniejsze i najlepsze, a nie w piekle... w psychicznym szaleństwie, mroku, przypalanym ogniem, i nieopisanym bólu. Kto wybiera piekło jest nieskończonym idiotą !
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

24-06-2013, 12:36

nikt nie wybiera piekla
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

24-06-2013, 12:37

wychodzi że wybiera, a jeśli tylko blefuje to jest lamusem.
ODPOWIEDZ