Nie jest tak źle, Adam D. wciąż trwa na posterunku.Horus pisze:Lica, Malejonek, a teraz jeszcze Sandoval............WORLD COMING DOWN my friends :-(
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MORBID ANGEL
-
- w mackach Zła
LOVE AND PEACESilent_Sea pisze: "poznajcie prawdę, a prawda was wyzwoli"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
E, tam. Niech tylko ktoś pana Sandovala podkurwi w złym momencie, po tym, jak zwykła proza życia (nudne, męczące, nużące użeranie się z chujkami po pocztach, urzędach, szkołach, zjazdach rodzinnych) zrobi swoje - Commando znowu da po kablach.
Kerosene keeps me warm.
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
W USA chyba jednak Poczta lepiej funkcjonuje...Ale by może Obama go wkurwił i się nawrócił ;-)83koper83 pisze:E, tam. Niech tylko ktoś pana Sandovala podkurwi w złym momencie, po tym, jak zwykła proza życia (nudne, męczące, nużące użeranie się z chujkami po pocztach, urzędach, szkołach, zjazdach rodzinnych) zrobi swoje - Commando znowu da po kablach.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
W którym miejscu?Tarpaulin pisze:Smutny bardzo ten tekst[V] pisze:"What I mean is people who are past that rebellious stage in their life and are filled with joy and love. This is where I am. The only thing that would be viewed by myself at this time as a negative is ignorance, ignorance to what life is really about, being that of LOVE, BEAUTY, JOY and the celebration of such. The celebration of CREATIVITY.Nasum pisze:A to ciekawe - chyba mi umknęło to oświadczenie Treya. zresztą jego tatuaż jakoś też dziwnie wyblakł...
[...]
"I have only love for you and my art is to interrupt the illusions that hold so many today. So that perhaps, the REAL SELF will be realized, and IT IS ONLY LOVE."
Co do Pete'a to mam wrażenie, że Browning nieco się zagalopował i wsadził go pod wspólny mianownik "chrześcijanin/katol", choć w rzeczywistości niekoniecznie musi tak być.
A to co pisze Trey, wynika raczej ze znajomości gnozy niż jakichś religijnych omamów. Szacunek.
This is where everything goes backwards.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tym razem napiszę na poważnie. Nie widzę powodów do tego by kogoś szanować/nienawidzić ze względu na jego decyzje, przemyślenia, wnioski, chęć szokowania czy skromność. Mogę co najwyżej poczuć odrobinę sympatii lub obojętność. Do Pete'a czuję to pierwsze bo w końcu bębnił na kilku z moich ukochanych płyt i nawet jakby zmienił płeć, wstąpił do zakonu, został przewodnikiem wycieczek do Lichenia czy napisał piosenkę z Pawłem Kukizem to nie wyrzuciłbym tych płyt.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
+23est pisze:Tym razem napiszę na poważnie. Nie widzę powodów do tego by kogoś szanować/nienawidzić ze względu na jego decyzje, przemyślenia, wnioski, chęć szokowania czy skromność. Mogę co najwyżej poczuć odrobinę sympatii lub obojętność. Do Pete'a czuję to pierwsze bo w końcu bębnił na kilku z moich ukochanych płyt i nawet jakby zmienił płeć, wstąpił do zakonu, został przewodnikiem wycieczek do Lichenia czy napisał piosenkę z Pawłem Kukizem to nie wyrzuciłbym tych płyt.
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Zgadza sie: chuj i pizda z niego jednoczesnie. Hail Satan o/ :<Tarpaulin pisze:Smutny bardzo ten tekst[V] pisze:"What I mean is people who are past that rebellious stage in their life and are filled with joy and love. This is where I am. The only thing that would be viewed by myself at this time as a negative is ignorance, ignorance to what life is really about, being that of LOVE, BEAUTY, JOY and the celebration of such. The celebration of CREATIVITY.Nasum pisze:A to ciekawe - chyba mi umknęło to oświadczenie Treya. zresztą jego tatuaż jakoś też dziwnie wyblakł...
[...]
"I have only love for you and my art is to interrupt the illusions that hold so many today. So that perhaps, the REAL SELF will be realized, and IT IS ONLY LOVE."
:D
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Dlatego IDI jest takie zjebane :D0ms pisze:Zgadza sie: chuj i pizda z niego jednoczesnie. Hail Satan o/ :<Tarpaulin pisze:Smutny bardzo ten tekst[V] pisze:
"What I mean is people who are past that rebellious stage in their life and are filled with joy and love. This is where I am. The only thing that would be viewed by myself at this time as a negative is ignorance, ignorance to what life is really about, being that of LOVE, BEAUTY, JOY and the celebration of such. The celebration of CREATIVITY.
[...]
:D
Coś tam było! Człowiek!
-
est pisze:Tym razem napiszę na poważnie. Nie widzę powodów do tego by kogoś szanować/nienawidzić ze względu na jego decyzje, przemyślenia, wnioski, chęć szokowania czy skromność. Mogę co najwyżej poczuć odrobinę sympatii lub obojętność. Do Pete'a czuję to pierwsze bo w końcu bębnił na kilku z moich ukochanych płyt i nawet jakby zmienił płeć, wstąpił do zakonu, został przewodnikiem wycieczek do Lichenia czy napisał piosenkę z Pawłem Kukizem to nie wyrzuciłbym tych płyt.
A to chyba logiczne że obojętne kim jest, w co wierzy lub jakie ma poglądy szacunek za to co nagrał mu się należy, i opcja że ktoś wyrzuci ich płyty tylko ze względu na jego decyzję byłaby co najmniej śmieszna i dziecinna.
Kolega Renault parafrazuje. Większość, tych, księży w naszym kraju, wieńcząc dzieło w odbycie lub ustach ministranta, nadal utrzymuje, że wierzy w coś, popularnie nazwane kiedyś bogiem.ramonoth pisze:Dla takich sentencji warto czytać Masterfula :DDCI Hunt pisze:Coś jak ksiądz bez wiary, który po wyciągnięciu siurka z ministranta idzie opowiadać o miłości bożej ;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Mam paru kolegów, którzy 30 lat temu służyli do mszy. Sprawdzę co u nich słychać.
-
- postuje jak opętany!
echo.
- koreaniec
- w mackach Zła
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
każdy z was jakby zobaczył prawdziwego diabła to by oszalał ze strachu
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- weteran forumowych bitew
Prosta sprawa. nawet gdyby tym diabłem był po prostu ktoś bardzo, ale to BARDZO pierdolnięty.Mariusz Wędliniarz pisze:każdy z was jakby zobaczył prawdziwego diabła to by oszalał ze strachu
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Więc lepiej wybrać niebo niż piekło jeśli by istniały. Lepiej być w niebie, otoczonym szczęściem, wszechobecną miłością, ciepłem, spokojem, wszystkim co najprzyjemniejsze i najlepsze, a nie w piekle... w psychicznym szaleństwie, mroku, przypalanym ogniem, i nieopisanym bólu. Kto wybiera piekło jest nieskończonym idiotą !
- Riven
- Kontakt:
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
wychodzi że wybiera, a jeśli tylko blefuje to jest lamusem.