METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
Film niechybnie odniesie sukces komercyjny, bo fani Mety w kontrze do niby-fanów innych zespołów starej gwardii są lojalni. A ja sobie spokojnie czekam na nową płytę...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To było jasne, że wyjdziesz z chlewiku i znowu będziesz trollował ;)Kraft pisze:Film niechybnie odniesie sukces komercyjny, bo fani Mety w kontrze do niby-fanów innych zespołów starej gwardii są lojalni. A ja sobie spokojnie czekam na nową płytę...
No. Ciekawe ilu z tych fanów z mojej podstawówki gryzmolących na ławkach logo swojego ukochanego zespołu, pamięta czego słuchało w 1986 roku.Kraft pisze:Film niechybnie odniesie sukces komercyjny, bo fani Mety w kontrze do niby-fanów innych zespołów starej gwardii są lojalni.
- Clochard
Czy aby nowy album Metallicy Sol austan, Mani Vestan jest do spania? Bo rozne glosy sie slyszy, a Hatfield i Burton nic nie potwierdzaja
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Wrzuciłem sobie z ciekawości "Death Magnetic", słucham tak fragmentami i muszę przyznać, że jak na razie to mi się to podoba. Zaskakująco mało kwadratów, raczej są tu romby i trapezy z zaokrąglonymi rogami. Chyba trzeba się temu uważnie przyjrzeć. Może miał rację Marian pisząc, że to dobra płyta.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Niewątpliwie fajna. U mnie miała swoje pięć minut przed premierą.
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie też zaczęło się wcześniej. Kupiłem płytę w empiku w Złotych Tarasach na 2 dni przed premierą. W digipaku, dobrze wygląda to wydanie.
I AM MORBID
- Gunman
Zapomnieli tylko o tym żeby nie nakładać kleju na ten fragment folii który nigdzie przyklejony nie jest.
- Zenek
- vicek
- zahartowany metalizator
gdyby cyjanek był lepiej posklejany to płyta była by genialna a tak jest bardzo dobra
- Gunman
Jewelcase się rysuje a do tego często są to wydania biedne i nie zawierające bonusów.Zenek pisze:mam w jewelcase, digipacki to zuo!!!
- Lykantrop
Na waszych randkach to chyba kobiety po 10 minutach wychodzą do kibla i już nie wracają do stolika, nie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
Po wczorajszym odsłuchu "Death Magnetic" muszę stwierdzić, że jest to naprawdę fajna płyta. Fakt, produkcja definitywnie poniżej krytyki, smaży się to wszystko i trzeszczy, ale kompozycyjnie to nie ma się do czego przyczepić. Jest kilka słabszych momentów ("Cyanide", "Unforgiven III") jednak nie przekreślają całości. Nagonka na tę plytę (z wyłączeniem produkcji) zupełnie niezrozumiała.
Zachęcony rezultatem dziś wieczorem będę się mierzył po raz pierwszy z "St. Anger".
Zachęcony rezultatem dziś wieczorem będę się mierzył po raz pierwszy z "St. Anger".
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Polecam użycie słuchawek. Ta płyta zupełnie inaczej w nich smakuje.Drone pisze:Zachęcony rezultatem dziś wieczorem będę się mierzył po raz pierwszy z "St. Anger".
- Drone
-
- rasowy masterfulowicz
Drone pojutrze rocznica śmierci Carla Gustava włączyłbyś coś bardziej duchowego! ;)
- Drone
Słuchałem już dziś "Counterparts" RUSH, płytę inspirowaną - przynajmniej w dużej części - myślą Karola Gustawa :)
- Zenek
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wybitny nie jest, ale jest bardzo dobry.