Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Złote Wary Masterfula 2006
:D w sedno
-
- rasowy masterfulowicz
Forum czytają też ludzie wyluzowani i z poczuciem humoru. Posty Marii mogą się im podobać.Agony pisze:A przecież Forum czytają także kulturalni, wykształceni ludzie, którzy nie mają ochoty na czytanie bluzgów i wulgaryzmów. Ale Maria dla nich nie pisze.
I AM MORBID
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
+1
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Słuchałem rano "Vulgar display of power" - pewnie dlatego :)Rattlehead pisze:Jakiś taki Marian się wulgarny zrobiłeś. Barometr niekorzystny?
To po kiego chuja słuchają metalu? - grzecznie zapytam. Bluzgi i wulgaryzmy nie są złe, jak masz do nich dystans i używasz ich w sposób świadomy i odpowiedzialny. Problem jest dopiero wtedy gdy ten dystans tracisz i wulgaryzmy stają się częścią Twojej naturalnej ekspresji :)Agony pisze:A przecież Forum czytają także kulturalni, wykształceni ludzie, którzy nie mają ochoty na czytanie bluzgów i wulgaryzmów.
Oczywiście, że nie - piszę tylko do ludzi inteligentnych, błyskotliwych, których cechuje dystans do świata i poczucie humoru.Agony pisze: Ale Maria dla nich nie pisze.
Jesteś nowy na forum? :) Do działu "lustracja" odmaszerować !byrgh pisze::D w sedno
-
- postuje jak opętany!
Już się tłumaczę - jestem człowiekiem już niemłodym, zostałem wychowany w ten sposób, ze nigdy nie posłużyłbym się wulgaryzmem w obecności dziecka lub kobiety. A Maria Konopnicka była kobietą, w dodatku podobno są tu także gimnazjaliści. Poza tym, posłużyć się grubym słowem w mowie to jedno, a w piśmie to coś zupełnie innego. Nigdy nie posłużyłbym się wulgaryzmem w piśmie, bo słowo pisane nie ginie, ono zostaje, być może na wieki wieków. Piszę teraz o tym, co sam bym zrobił, a czego bym nie zrobił. Wulgaryzmy używane w mowie lub piśmie przez innych - w tym Marię - w ogóle mnie nie rażą, podobnie jak nie raziły mnie w piśmie ''NIE'', którego czytelnikiem byłem na początku lat dziewięćdziesiątych, kiedy to wulgarność nie była jeszcze wszechobecna. O ile dziennikarze piszący kiedyś dla ''NIE'' potrafili posługiwać się wulgaryzmami w sposób błyskotliwy i inteligentny, o tyle trudno byłoby mi wskazać kogokolwiek z naszego Forum, kto potrafiłby kląć ''błyskotliwie''. No ale forum internetowe to nie jest ogólnopolska gazeta i tu obowiązują inne (niższe) standardy ''błyskotliwości''.
In God We Trust
-
O jejku! :(
Zastanawiam się czy to nie jest czasem bluźnierstwo.
Zastanawiam się czy to nie jest czasem bluźnierstwo.
-
pewnie zaczął od Reload I sie wymądrza.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Straszne, na metalowym forum dla plebsu kurwują i to w dodatku bez należytej gracji. Podzielam bulwers i liczę na rozwagę kolegów, wszak są tutaj niepełnoletni.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
Agony pisze:Już się tłumaczę - jestem człowiekiem już niemłodym, zostałem wychowany w ten sposób, ze nigdy nie posłużyłbym się wulgaryzmem w obecności dziecka lub kobiety. A Maria Konopnicka była kobietą, w dodatku podobno są tu także gimnazjaliści. Poza tym, posłużyć się grubym słowem w mowie to jedno, a w piśmie to coś zupełnie innego. Nigdy nie posłużyłbym się wulgaryzmem w piśmie, bo słowo pisane nie ginie, ono zostaje, być może na wieki wieków. Piszę teraz o tym, co sam bym zrobił, a czego bym nie zrobił. Wulgaryzmy używane w mowie lub piśmie przez innych - w tym Marię - w ogóle mnie nie rażą, podobnie jak nie raziły mnie w piśmie ''NIE'', którego czytelnikiem byłem na początku lat dziewięćdziesiątych, kiedy to wulgarność nie była jeszcze wszechobecna. O ile dziennikarze piszący kiedyś dla ''NIE'' potrafili posługiwać się wulgaryzmami w sposób błyskotliwy i inteligentny, o tyle trudno byłoby mi wskazać kogokolwiek z naszego Forum, kto potrafiłby kląć ''błyskotliwie''. No ale forum internetowe to nie jest ogólnopolska gazeta i tu obowiązują inne (niższe) standardy ''błyskotliwości''.

- Sybir
I kobiety, Kolego Lykantrop - nie zapominajmy o przedstawicielkach tzw. słabej płci (czy też faux pas?).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Rattlehead
-

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Drone pisze:DEICIDE to takie deathmetalowe TSA. Trochę pobrzęczą, trochę się pokiwają, ale nic z tego nie wynika :)
LOLAgony pisze: O ile dziennikarze piszący kiedyś dla ''NIE'' potrafili posługiwać się wulgaryzmami w sposób błyskotliwy i inteligentny, o tyle trudno byłoby mi wskazać kogokolwiek z naszego Forum, kto potrafiłby kląć ''błyskotliwie''. No ale forum internetowe to nie jest ogólnopolska gazeta i tu obowiązują inne (niższe) standardy ''błyskotliwości''.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Można być chamem bez szkoły i nie mieć ochoty na czytanie bluzgów i wulgaryzmów lub kulturalnym i wykształconym człowiekiem, jak ja ;) i bardzo chętnie korzystać z dobrodziejstw naszego języka, który umożliwia tak pięknie przeklinać.Agony pisze:A przecież Forum czytają także kulturalni, wykształceni ludzie, którzy nie mają ochoty na czytanie bluzgów i wulgaryzmów. Ale Maria dla nich nie pisze.
- Skaut
Niezły ból dupy, a jak Cię kelnerka w knajpie obleje piwem to kulturalnie prosisz o jeszcze?Agony pisze:Już się tłumaczę - jestem człowiekiem już niemłodym, zostałem wychowany w ten sposób, ze nigdy nie posłużyłbym się wulgaryzmem w obecności dziecka lub kobiety. A Maria Konopnicka była kobietą, w dodatku podobno są tu także gimnazjaliści. Poza tym, posłużyć się grubym słowem w mowie to jedno, a w piśmie to coś zupełnie innego. Nigdy nie posłużyłbym się wulgaryzmem w piśmie, bo słowo pisane nie ginie, ono zostaje, być może na wieki wieków. Piszę teraz o tym, co sam bym zrobił, a czego bym nie zrobił. Wulgaryzmy używane w mowie lub piśmie przez innych - w tym Marię - w ogóle mnie nie rażą, podobnie jak nie raziły mnie w piśmie ''NIE'', którego czytelnikiem byłem na początku lat dziewięćdziesiątych, kiedy to wulgarność nie była jeszcze wszechobecna. O ile dziennikarze piszący kiedyś dla ''NIE'' potrafili posługiwać się wulgaryzmami w sposób błyskotliwy i inteligentny, o tyle trudno byłoby mi wskazać kogokolwiek z naszego Forum, kto potrafiłby kląć ''błyskotliwie''. No ale forum internetowe to nie jest ogólnopolska gazeta i tu obowiązują inne (niższe) standardy ''błyskotliwości''.
Coś tam było! Człowiek!
- vicek
tak przeglądam ten temat , i tak mi się przypomniało że miałem kiedyś o to zapytać , za co nie lubita tutaj veesani ? :D
- Morph
- Kontakt:
Bo nicram lubi.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
Nie generalizuj bo niektórzy lubią.