Tłuste bity i chędogie zajawki spuściportów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: Tłuste bity i chędogie zajawki spuściportów
ta.. czytałem... "ja mam platynową płytę, a oni zajebistą promocję - o co im chodzi?" ;)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Oba te pseudomuzyczne twory niech sobie nawzajem serdecznie dogodzą. Mało co mi tak podnosi ciśnienie jak te żenujące próby żerowania na polskiej "ludowości". Niech ich pogańscy bożkowie pobłogosławią im na drodze w coraz głębsze bagno.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- w mackach Zła
Jak widać, próby żerowania były udane, dzisiaj płyta zrobiła się diamentowa ;)Bezdech pisze:Oba te pseudomuzyczne twory niech sobie nawzajem serdecznie dogodzą. Mało co mi tak podnosi ciśnienie jak te żenujące próby żerowania na polskiej "ludowości". Niech ich pogańscy bożkowie pobłogosławią im na drodze w coraz głębsze bagno.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bez przesady - fanem nie jestem, ale jednak Percival to nie Golecłorkiestra - aż tak kałem od nich nie zajeżdża, co najwyżej zdrowym wiejskim obornikiem ;)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Bezdech
Otrzymali więc swoją nagrodę.Hollowman pisze: Jak widać, próby żerowania były udane, dzisiaj płyta zrobiła się diamentowa ;)
Była już kiedyś rozmowa o tym. Ja nie wierzę żeby obornik mógł być zdrowy, ale nie próbowałem więc pozostaje mi wierzyć na słowo.Olo pisze:bez przesady - fanem nie jestem, ale jednak Percival to nie Golecłorkiestra - aż tak kałem od nich nie zajeżdża, co najwyżej zdrowym wiejskim obornikiem ;)
-
- w mackach Zła
Ale przecież na tej płycie są fajne numery, takie jak:
czy
czy
- Self
- rasowy masterfulowicz
Zawsze przezornie omijałem cokolwiek z tego Równonoca, bo ten cygański singiel był słaby. Jednak dzisiaj sprawdziłem przelotnie parę numerów. I nie myliłem się - chujnia. Jak już robić tego typu projekt, to na chuj zapraszać czereśniaków pokroju Venoma czy Tedzika? SŁOWIAŃSKA POLSKA ROBI HAŁAS! Ja pierdolę, co za żenada. :D Nie wiem, czy inne kawałki sa lepsze, ale te co słyszałem to są maks. niskie stany średnie.
-
- w mackach Zła
Sprawdź te co wrzuciłem ;)Self pisze:Zawsze przezornie omijałem cokolwiek z tego Równonoca, bo ten cygański singiel był słaby. Jednak dzisiaj sprawdziłem przelotnie parę numerów. I nie myliłem się - chujnia. Jak już robić tego typu projekt, to na chuj zapraszać czereśniaków pokroju Venoma czy Tedzika? SŁOWIAŃSKA POLSKA ROBI HAŁAS! Ja pierdolę, co za żenada. :D Nie wiem, czy inne kawałki sa lepsze, ale te co słyszałem to są maks. niskie stany średnie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Cokół ujdzie (czyt. niskie stany średnie, jak pisałem), a Messi mnie wkurwia (ogólnie, nie tylko w tym numerze), więc Twoje argumenty są inwalidami. ;)
-
- w mackach Zła
To szkoda, bo TTM to najlepszy raper w tym smutnym kraju ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, kto teraz jest najlepszym raperem w tym smutnym kraju, ale jeszcze parę lat temu takie herbatniki jak Łona, Afrojax, Fisz czy Afronty zjadali Mesa na przystawkę. Ale ja się nie znam na rapsach, choć właśnie te parę lat temu udawałem, że jest inaczej. ;)
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Równonoc ogólnie bardzo spoko, na początku też na to trochę narzekałem, ale jak człowiek się przegryzie, to ładnie wchodzi. Faktycznie trochę szkoda, że niekiedy teksty pozostawiają wiele do życzenia, ale nie oszukujmy się, to jest rap ;) Można było to zrobić lepiej, na przykład gdyby teksty były napisane przez jedną osobę, a samych wykonawców na całej płycie było kilku. Z tego co Donatan mówił w jednym z wywiadów, to się w ogóle nie wtrącał w warstwę liryczną tego projektu, oprócz intra, które sam napisał.
Co do samego połączenia bitów z folkiem, to nie mam nic do tego jeżeli jest to zrobione dobrze, a to jest tutaj zrobione wręcz bardzo dobrze.
Mi się tam podoba, ale zarzuty zrozumieć potrafię.
Tak czy srak jak już jesteśmy na naszym podwórku polecę coś.
Czarny HiFi, producent HiFi Bandy, nagrał sobie bardzo dobrą płytkę. Płytka jest zróżnicowana, nie powiedziałbym, żeby to całościowo było wydawnictwo hiphopowe. Przykładem mogą być dwa numery:
Jedynym mankamentem "Niedopowiedzenia" jest numer regujący, który mnie osobiście wkurwia, jak cały ten nurt. Całość ma bardzo przyjemny klimat. Gość ma jeszcze na koncie "Próbę Czasu" która trochę gorzej mi wchodzi, ale jestem też słabiej z nią obeznany.
Dodatkowo wrzucę jeszcze nowe wideo HiFi Bandy które zapowiada ich następny album! Piękny bicik.
Ogólnie polecam!
Co do samego połączenia bitów z folkiem, to nie mam nic do tego jeżeli jest to zrobione dobrze, a to jest tutaj zrobione wręcz bardzo dobrze.
Mi się tam podoba, ale zarzuty zrozumieć potrafię.
Tak czy srak jak już jesteśmy na naszym podwórku polecę coś.
Czarny HiFi, producent HiFi Bandy, nagrał sobie bardzo dobrą płytkę. Płytka jest zróżnicowana, nie powiedziałbym, żeby to całościowo było wydawnictwo hiphopowe. Przykładem mogą być dwa numery:
Jedynym mankamentem "Niedopowiedzenia" jest numer regujący, który mnie osobiście wkurwia, jak cały ten nurt. Całość ma bardzo przyjemny klimat. Gość ma jeszcze na koncie "Próbę Czasu" która trochę gorzej mi wchodzi, ale jestem też słabiej z nią obeznany.
Dodatkowo wrzucę jeszcze nowe wideo HiFi Bandy które zapowiada ich następny album! Piękny bicik.
Ogólnie polecam!
-
- w mackach Zła
Z tym Fiszem to tak serio?:PSelf pisze:Nie wiem, kto teraz jest najlepszym raperem w tym smutnym kraju, ale jeszcze parę lat temu takie herbatniki jak Łona, Afrojax, Fisz czy Afronty zjadali Mesa na przystawkę. Ale ja się nie znam na rapsach, choć właśnie te parę lat temu udawałem, że jest inaczej. ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Wiedziałem, że do niego albo do Afro się przyczepisz. ;) No lubię jego wcześniejsze dokonania. Technicznie nie reprezentuje nic specjalnego, ale nadrabia oryginalnością.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Na dziś nie Fisz a Bisz:
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bezdech
World music dla polaków-cebulaków.GrzesiekP pisze:Co do samego połączenia bitów z folkiem, to nie mam nic do tego jeżeli jest to zrobione dobrze, a to jest tutaj zrobione wręcz bardzo dobrze.
-
- w mackach Zła
+1 Bardzo dobra płyta.WaszJudasz pisze:Na dziś nie Fisz a Bisz:
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Oraz obywateli podkarpacia.Bezdech pisze:World music dla polaków-cebulaków.GrzesiekP pisze:Co do samego połączenia bitów z folkiem, to nie mam nic do tego jeżeli jest to zrobione dobrze, a to jest tutaj zrobione wręcz bardzo dobrze.
Tekstowo na pewno, ale czasami produkcja kuleje, a szkoda.Hollowman pisze:+1 Bardzo dobra płyta.WaszJudasz pisze:Na dziś nie Fisz a Bisz:
- Zenek
no nie pierdol ze nigdy nie jadłeś płodów rolnych na naturalnym nawozie hodowanych...Bezdech pisze:Otrzymali więc swoją nagrodę.Hollowman pisze: Jak widać, próby żerowania były udane, dzisiaj płyta zrobiła się diamentowa ;)
Była już kiedyś rozmowa o tym. Ja nie wierzę żeby obornik mógł być zdrowy, ale nie próbowałem więc pozostaje mi wierzyć na słowo.Olo pisze:bez przesady - fanem nie jestem, ale jednak Percival to nie Golecłorkiestra - aż tak kałem od nich nie zajeżdża, co najwyżej zdrowym wiejskim obornikiem ;)

- Bezdech
Zdarzyło się, ale zawsze najpierw je myłem. Mówisz, że to już nie to samo?