Bo zasadniczo wspieram Dżihad Butleriański
LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LEWACTWO
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
backslifer
- w mackach Zła
No ale przeciez tu sam bardziej prezentujesz postawe takiego wlasnie nastolatka. Jak cos sie nie podoba, to jest zjebane. Pozbawione niuansow zero-jedynkowe myslenie. Dla zasady odmowie komus dazenia do lepszego samopoczucia, bo to dla mnie spierdolenie. No polaczenie nastolatka z moherem jak sie patrzy.
Koledzy wyzej ladnie to wylozyli. Jak komus ma byc lepiej po tranzycji, to chuj z tym, moge sie nawet zwracac do niego tak jak mu sie podoba, bo nic mnie to nie kosztuje i tyle.
A Ty sprowadzasz wszystko do tych najbardziej skrajnych rzeczy w stylu trazycji dzieci (zasadniczo instyntkownie jestem przeciwko), czy jakichs list przedstawiajacych odchylenie tego zagadnienia w strone bardziej lewicowego. Wszystko, zeby wysmiac calosc, i tu wlasnie sie klania to, ze rzeczywistosc jest bardziej zniuansowana, a pomiedzy 100% konserwatywnym podejsciem a tym skrajnie mlodziezowo-lewicowym jest jeszcze cale spektrum.
Ostatnio zmieniony 20-04-2026, 13:26 przez backslifer, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A co jest złego w ubraniu w zgrabne podsumowanie przez AI na podstawie i po podaniu naukowych źródeł?
Rozumiem, że żaden qrva forumowy Paracelsus i Che nie korzystają?
Rozumiem, że żaden qrva forumowy Paracelsus i Che nie korzystają?
Ostatnio zmieniony 20-04-2026, 13:29 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja się odniosłem do KONKRETNEGO cytatu, stwierdzenia dotyczącego BIOLOGII.
A na co wy tam rozkminiacie i dzielicie tę biologię "uwarunkowaną kulturowo" to ja już nie chcę wiedzieć.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- zekke
- rasowy masterfulowicz
belkot totalny. pomijaj niewygodne watki (a jak sie okazuje jestes im przeciwny) ale to ja upraszczam temat XD. pomijaj cale socjologiczno-kulturowe pranie lbow bo tak, upraszczaj "jak komus dobrze to co z tego" czyt sprowadzanie wszystkiego do odczuc, emocji, jak tu lewactwa. masz zerowe pojecie o temacie, strzelam ze przesluchales/przecytales na ten temat totalne nic. pozdrawiam cieplutko. 2XbisdzenderPLbackslifer pisze: ↑20-04-2026, 13:24No ale przeciez tu sam bardziej prezentujesz postawe takiego wlasnie nastolatka. Jak cos sie nie podoba, to jest zjebane. Pozbawione niuansow zero-jedynkowe myslenie. Dla zasady odmowie komus dazenia do lepszego samopoczucia, bo to dla mnie spierdolenie. No polaczenie nastolatka z moherem jak sie patrzy.
Koledzy wyzej ladnie to wylozyli. Jak komus ma byc lepiej po tranzycji, to chuj z tym, moge sie nawet zwracac do niego tak jak mu sie podoba, bo nic mnie to nie kosztuje i tyle.
A Ty sprowadzasz wszystko do tych najbardziej skrajnych rzeczy w stylu trazycji dzieci (zasadniczo instyntkownie jestem przeciwko), czy jakichs list przedstawiajacych odchylenie tego zagadnienia w strone bardziej lewicowego. Wszystko, zeby wysmiac calosc, i tu wlasnie sie klania to, ze rzeczywistosc jest bardziej zniuansowana, a pomiedzy 100% konserwatywnym podejsciem a tym skrajnie mlodziezowo-lewicowym jest jeszcze cale spektrum.
bardziej juz sie nie da, to nie robie ja tylko sama lewica. problem jest taki ze lewacy nie potrafia przynac ze jest to spierdolenie totalne i nowogowno moda, na szczescie nie wszyscy bo masa z tego srodowiska zachowala reszki rozumu aby cisnac z takimi farmazonami, za co oczywiscie sa szkalowani przez te srodowisko przez...wymslanie na nich nowych kolejnych terminow XD np jak feministka ma dosc szopki trans, wykolejencow w damskich kiblach czy biologicznych facetow klepiacych baby po mordzie i zgarniajacych wszystkie medale w sporcie to postepowe lewactwo wymyslilo na nie termin - TERF (skrót od ang. trans-exclusionary radical feminist) to termin określający osoby o poglądach radykalnie feministycznych, które wykluczają kobiety transpłciowe z ruchu feministycznego i nie uznają ich tożsamości płciowej.czy jakichs list przedstawiajacych odchylenie tego zagadnienia w strone bardziej lewicowego.
Takich rzeczy jest pierdyliardy, ofc trzeba troche sluchac/czytac o tym co sie dzieje na swiecie i miec jakies pojecie o gownie ktore idzie z zachodu z 1-2-3 letnim opoznieniem do polski. np jak w polsce nie wykreujesz rasizmu odnosnie czarnych bo nie ma takiej liczby czarnych no to rozkrecone w ostatnich latach masz gender wars, trend ktory przewidzialem w rozmowach ze znajomymi jakies pierdyliard lat temu, wszystko to kopia kopii wykreowane sztucznie w mediach przeze pieniadze danych srodowisk, ale o tym pewnie tez nie masz pojecia.
zeby nie bylo, wrazliwe platki sniegu - jak dla mnie to oczywiscie kazdy tam moze wyciac sobie chuja i przykleic do czola popierdalajac jak jednorozec, a ja moge miec zdanie na ten temat jakie bedzie mi sie chcialo miec.
Ostatnio zmieniony 20-04-2026, 14:23 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.

- wonsz
- zahartowany metalizator