VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

Re: VADER

02-06-2026, 00:04

tabaluga pisze:
01-06-2026, 23:46
A teraz znajdź mi oficjalne dane ile koncertów w PL zostalo zniszczonych przez to mityczne katolstwo i czy odbyło się to bandyckimi lewicowymi metodami ( przemoc,zastraszanie ,cyber- bullying ) czy może legalnie i kulturalnie - protest , petycja , modlitwa :praypepe: itd.
Zapomniałeś wspomnieć o groźbie cofnięcia koncesji na alkohol albo wymontowaniu wodomierza w klubie, bo i takie "cywilizowane" akcje miały miejsce :hehehe:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: VADER

02-06-2026, 00:08

tabaluga pisze:
01-06-2026, 23:46
jak to forum narzeka na chrześcijan to jakoś nie widzę aby ograniczało się to tylko do Polski , no chyba że faktycznie maga- katolstwo z USA jest spoko i fajne :sarcasm2:
A teraz znajdź mi oficjalne dane ile koncertów w PL zostalo zniszczonych przez to mityczne katolstwo i czy odbyło się to bandyckimi lewicowymi metodami ( przemoc,zastraszanie ,cyber- bullying ) czy może legalnie i kulturalnie - protest , petycja , modlitwa :praypepe: itd.
Myślę, że stosowne dane znajdziesz sobie sam (brakująca rura, klub nagle niespełniający wymagań ppoż, niezgodność z dominującym systemem wartości, itd.). Jak byś nie zaklinał rzeczywistości, to w Polsce antifa ma znikome sukcesy. Nie twierdzę, że poza Polską jest podobnie. No ale, w dupie to mam. W Polsce to nie lewactwo odwołuje koncerty, może poza skrajnymi przypadkami typu Graveland. Tak, stoję murem za wojownikami z Graveland, choć na co dzień mnie bawią. Uważam, że mają pełne prawo zaprezentować swą wątpliwą sztukę publiczności i jestem skłonny o to walczyć :cross:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ