KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
dzisiaj zwrócił kasę bo jak sam stwierdził po dokładnej analizie - nastąpił jakiś błąd w Storenvy i nie miał info o wpłacie. okej.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fan i empik.com lodzio miodzio 
fan nawet się spisał bo czas oczekiwania Runemagick miałem 155dni a sie wyrobili przed 100

fan nawet się spisał bo czas oczekiwania Runemagick miałem 155dni a sie wyrobili przed 100

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
155 dni oczekiwania? Co oni zamówili w tłoczni te płyty czy ki chuj? 

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Tłocznia by się szybciej wyrobiła
ja myślę że to zespół dla Żułka specjalnie nagrywał płytę i dlatego taki czas oczekiwania
ja myślę że to zespół dla Żułka specjalnie nagrywał płytę i dlatego taki czas oczekiwania

- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Fallen jak zwykle, lodzio miodzio
Ps uwielbiam jak przesyłka przychodzi w piątek
Ps uwielbiam jak przesyłka przychodzi w piątek
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
grunt że doszło

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dawno kupowałem w FAN. Jak u nich z wysyłką premier? Przy płycie jest info o czasie realizacji: do premiery 5 dni. Ale w koszyku podaje już maksymalny czas 20 dni. Czyli nie mają tych nowości na stanie?
- Żułek
zależy od ilości zamówień, podejrzewam że wysyłają wg kolejności kupienia wiec jeśli było dużo chetnych i zamówiłeś później być może będziesz musiał poczekać nieco dłużej
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Dzięki za odpowiedź. Jednak kupiłem w innym miejscu i będę miał w dniu premiery, albo chwilę po.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jak długo idą paczki z dodax?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozzy
- postuje jak opętany!
- Stary Metal
- w mackach Zła
Ależ z tego Bandcampa mają skurwiałe ruchy.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- maciek z klanu
- Kilgore
Mystic całkiem do dupy, zamawiałem co innego dostałem całkiem co innego, dodzwonić się nie idzie, kicha
- maciek z klanu
trochę nie rozumiem podejścia sprzedających. Dzsiaj premiera Isengard. CZekałem na ten album jak popierdolony. Sledziłem allegro i inne strony w Polsce zeby namierzyć i kupić, żeby dzisiaj sobie posłuchać CZYLI W DZIEN PREMIERY. 2 dni temu na allegro było tylko w mystic i u blackcompa. Mystic pisał w opisie aukcji, że wysyła 02/10/2020, więc wziąłem u Darka. Kupiłem i dostaje maila, że wysyłka w piątek. Czy to nie jest idiotyczne, że zamawiasz płytę z wyprzedzeniem a sprzedający wysyłaja ja dopiero w dniu premiery? Przecież logiczne, że nie dojdzie w dzień premiery.... Dzisiaj wchodzę na allegro i juz wysyp aukcji z nowa płytą. Ja tego nie rozumiem... Czy tak cięzko wysłać płytę dzień wcześniej? Przecież nie dostali ich dzisiaj pocztą... I teraz tak. Jakis lamus co slucha z neta albo mp3 muzyki będzie mogł sobie ja juz dzisiaj na premierę posłuchać a ja idiota ktory słucha z fizycznych nośników muszę czekać kilka dni.
-
Mystic troszkę obniżył loty. Mają mnóstwo towaru - klikam, a tam informacja, że chwilowo niedostępny. I tak np. jeden z lp Immolation chwilowo niedostępny jest już chyba trzy miesiące... nie lepiej po prostu usunąć?
- Parael
- rozkręca się
Różnie z tym Mysticem bywa. Co prawda nie zamawiałem teraz z ich strony tylko przez ich konto na allegro. Przedwczoraj zamówione a dziś już słucham płyt.
Nekrosadystyczny Turbosperminator
-
Owszem, jak już zamówię, to z wysyłka nie ma problemu. Choć jest jeszcze inny mankament - po zmianie witryny nie potrafię się zalogować, po prostu jakby moje konto znikło. Próbuje założyć nowe, to mi pisze że podany mail już widnieje. Muszę wysłać prośbę o przypomnienie loginu i wtedy działa. Jak próbuję potem zalogować się loginem który mi przysłali i hasło, znów to samo. Ot, ciekawostka.
- Kilgore
Miałem tak samo, dopiero powiązanie z Gmailem załatwiło sprawę. Loguje się przez google i działa. Co nie zmienia faktu że ostatnie dwa zamówienia przysłali co innego niż zamawiałem. Co prawda jak się w końcu dodzwoniłem to od razu wysłali brakującą płytę nie czekając na zwrot. Nie to co blackomp, co co pięć minut przysyłał pytanie czy już mu odesłałem płytę he heNasum pisze: ↑02-10-2020, 19:50Owszem, jak już zamówię, to z wysyłka nie ma problemu. Choć jest jeszcze inny mankament - po zmianie witryny nie potrafię się zalogować, po prostu jakby moje konto znikło. Próbuje założyć nowe, to mi pisze że podany mail już widnieje. Muszę wysłać prośbę o przypomnienie loginu i wtedy działa. Jak próbuję potem zalogować się loginem który mi przysłali i hasło, znów to samo. Ot, ciekawostka.
- nicram
Jak zmieniali witrynę to wysyłali maila z informacją o tej zmianie i prośbie o aktywację przeniesionego konta (przez kliknięcie w link). Może ten email wylądował w spamie i stąd te problemy?Nasum pisze: ↑02-10-2020, 19:50Owszem, jak już zamówię, to z wysyłka nie ma problemu. Choć jest jeszcze inny mankament - po zmianie witryny nie potrafię się zalogować, po prostu jakby moje konto znikło. Próbuje założyć nowe, to mi pisze że podany mail już widnieje. Muszę wysłać prośbę o przypomnienie loginu i wtedy działa. Jak próbuję potem zalogować się loginem który mi przysłali i hasło, znów to samo. Ot, ciekawostka.
all the monsters will break your heart