KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
dzisiaj zwrócił kasę bo jak sam stwierdził po dokładnej analizie - nastąpił jakiś błąd w Storenvy i nie miał info o wpłacie. okej.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fan i empik.com lodzio miodzio 
fan nawet się spisał bo czas oczekiwania Runemagick miałem 155dni a sie wyrobili przed 100
fan nawet się spisał bo czas oczekiwania Runemagick miałem 155dni a sie wyrobili przed 100
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Nasum
155 dni oczekiwania? Co oni zamówili w tłoczni te płyty czy ki chuj? 
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Tłocznia by się szybciej wyrobiła
ja myślę że to zespół dla Żułka specjalnie nagrywał płytę i dlatego taki czas oczekiwania
ja myślę że to zespół dla Żułka specjalnie nagrywał płytę i dlatego taki czas oczekiwania
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Fallen jak zwykle, lodzio miodzio
Ps uwielbiam jak przesyłka przychodzi w piątek
Ps uwielbiam jak przesyłka przychodzi w piątek
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
grunt że doszło
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dawno kupowałem w FAN. Jak u nich z wysyłką premier? Przy płycie jest info o czasie realizacji: do premiery 5 dni. Ale w koszyku podaje już maksymalny czas 20 dni. Czyli nie mają tych nowości na stanie?
- Żułek
zależy od ilości zamówień, podejrzewam że wysyłają wg kolejności kupienia wiec jeśli było dużo chetnych i zamówiłeś później być może będziesz musiał poczekać nieco dłużej
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Dzięki za odpowiedź. Jednak kupiłem w innym miejscu i będę miał w dniu premiery, albo chwilę po.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jak długo idą paczki z dodax?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozzy
- w mackach Zła
- maciek z klanu
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Mystic całkiem do dupy, zamawiałem co innego dostałem całkiem co innego, dodzwonić się nie idzie, kicha
- maciek z klanu
trochę nie rozumiem podejścia sprzedających. Dzsiaj premiera Isengard. CZekałem na ten album jak popierdolony. Sledziłem allegro i inne strony w Polsce zeby namierzyć i kupić, żeby dzisiaj sobie posłuchać CZYLI W DZIEN PREMIERY. 2 dni temu na allegro było tylko w mystic i u blackcompa. Mystic pisał w opisie aukcji, że wysyła 02/10/2020, więc wziąłem u Darka. Kupiłem i dostaje maila, że wysyłka w piątek. Czy to nie jest idiotyczne, że zamawiasz płytę z wyprzedzeniem a sprzedający wysyłaja ja dopiero w dniu premiery? Przecież logiczne, że nie dojdzie w dzień premiery.... Dzisiaj wchodzę na allegro i juz wysyp aukcji z nowa płytą. Ja tego nie rozumiem... Czy tak cięzko wysłać płytę dzień wcześniej? Przecież nie dostali ich dzisiaj pocztą... I teraz tak. Jakis lamus co slucha z neta albo mp3 muzyki będzie mogł sobie ja juz dzisiaj na premierę posłuchać a ja idiota ktory słucha z fizycznych nośników muszę czekać kilka dni.
-
Nasum
Mystic troszkę obniżył loty. Mają mnóstwo towaru - klikam, a tam informacja, że chwilowo niedostępny. I tak np. jeden z lp Immolation chwilowo niedostępny jest już chyba trzy miesiące... nie lepiej po prostu usunąć?
- Parael
- rozkręca się
Różnie z tym Mysticem bywa. Co prawda nie zamawiałem teraz z ich strony tylko przez ich konto na allegro. Przedwczoraj zamówione a dziś już słucham płyt.
Nekrosadystyczny Turbosperminator
-
Nasum
Owszem, jak już zamówię, to z wysyłka nie ma problemu. Choć jest jeszcze inny mankament - po zmianie witryny nie potrafię się zalogować, po prostu jakby moje konto znikło. Próbuje założyć nowe, to mi pisze że podany mail już widnieje. Muszę wysłać prośbę o przypomnienie loginu i wtedy działa. Jak próbuję potem zalogować się loginem który mi przysłali i hasło, znów to samo. Ot, ciekawostka.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Miałem tak samo, dopiero powiązanie z Gmailem załatwiło sprawę. Loguje się przez google i działa. Co nie zmienia faktu że ostatnie dwa zamówienia przysłali co innego niż zamawiałem. Co prawda jak się w końcu dodzwoniłem to od razu wysłali brakującą płytę nie czekając na zwrot. Nie to co blackomp, co co pięć minut przysyłał pytanie czy już mu odesłałem płytę he heNasum pisze: ↑02-10-2020, 19:50Owszem, jak już zamówię, to z wysyłka nie ma problemu. Choć jest jeszcze inny mankament - po zmianie witryny nie potrafię się zalogować, po prostu jakby moje konto znikło. Próbuje założyć nowe, to mi pisze że podany mail już widnieje. Muszę wysłać prośbę o przypomnienie loginu i wtedy działa. Jak próbuję potem zalogować się loginem który mi przysłali i hasło, znów to samo. Ot, ciekawostka.
- nicram
Jak zmieniali witrynę to wysyłali maila z informacją o tej zmianie i prośbie o aktywację przeniesionego konta (przez kliknięcie w link). Może ten email wylądował w spamie i stąd te problemy?Nasum pisze: ↑02-10-2020, 19:50Owszem, jak już zamówię, to z wysyłka nie ma problemu. Choć jest jeszcze inny mankament - po zmianie witryny nie potrafię się zalogować, po prostu jakby moje konto znikło. Próbuje założyć nowe, to mi pisze że podany mail już widnieje. Muszę wysłać prośbę o przypomnienie loginu i wtedy działa. Jak próbuję potem zalogować się loginem który mi przysłali i hasło, znów to samo. Ot, ciekawostka.
all the monsters will break your heart