Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
535
Re: Kłopoty ze zdrowiem
Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Bez przesady, nie jestem z Sosnowca.Karkasonne pisze:W pierwszym momencie zrozumiałem, ze zawsze wolałes gotowane ziemniaki z cukrem.
Warszawa - ziemniak
Poznań - pyra
Katowice - kartofel
Zakopane - grul
Sosnowiec - deser ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sugerujesz, ze typowy metalowiec to niczego nieswiadomy idiota, ktory niczym sie nie powinien interesowac oprocz chlania i sluchania mocnego uderzenia?535 pisze:Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
woodpecker from space
-
Karkasonne
A co z ta gryka? I właściwie co jest takim zdrowe? Ciężko ciagle jeść sery holenderskie przegryzane mózgami, chociaż doceniam deathmetalowy sznyt.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Czy piwo to też kategoria - zboża? Bo jak tak, to spierdalajcie z takimi radami.
- Sybir
Trudno wyobrazić sobie bardziej niemęski - metabolicznie - napój wyskokowy ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
no co Ty,535 pisze:Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
naprawdę ?

lys på slutten av lys
-
Heretyk
o to to. najlepiej jeść byle co, nawet się nie zastanawiać, ot by tylko napchać żołądek. do tego obowiązkowo czteropak dziennie (a w weekend skrzynka) + paczka mocnych fajek. a jak się w okolicach czterdziestki zaczną kłopoty to wtedy jeden z drugim dopiero "pomyśli". albo i nie...535 pisze:Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
- Triceratops
Gryka ok, ale nie jestem wyrocznia jak i nie jestem zadnym arbitrem. Ja jadam kasze gryczana jezeli o to chodzi, dobre zrodlo wegli i bialka troche nawet ma.Karkasonne pisze:A co z ta gryka? I właściwie co jest takim zdrowe? Ciężko ciagle jeść sery holenderskie przegryzane mózgami, chociaż doceniam deathmetalowy sznyt.
woodpecker from space
- Triceratops
No wlasnie, lekarz nie pyta czy metalowiec czy depeszowiec, chirurga tez to gowno obchodzi jak ma noge uciac albo woreczek usunac.Heretyk pisze:o to to. najlepiej jeść byle co, nawet się nie zastanawiać, ot by tylko napchać żołądek. do tego obowiązkowo czteropak dziennie (a w weekend skrzynka) + paczka mocnych fajek. a jak się w okolicach czterdziestki zaczną kłopoty to wtedy jeden z drugim dopiero "pomyśli". albo i nie...535 pisze:Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
woodpecker from space
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Po zmianie diety na zdrową, czyt. normalną, mój organizm reagował każdorazowo szokiem i tygodniowym kryzysem żołądkowym (ze dwa razy nabawiłem się nawet parotygodniowej ostrej zgagi), ilekroć wziąłem do ust to gówno, które zarłem przed laty. Reasumując, zdrowo jeść się nie opłaca ;DHeretyk pisze:o to to. najlepiej jeść byle co, nawet się nie zastanawiać, ot by tylko napchać żołądek. do tego obowiązkowo czteropak dziennie (a w weekend skrzynka) + paczka mocnych fajek. a jak się w okolicach czterdziestki zaczną kłopoty to wtedy jeden z drugim dopiero "pomyśli". albo i nie...535 pisze:Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
-
Heretyk
tylko wiesz. musielibyśmy sobie najpierw zdefiniować, co to znaczy "zdrowa dieta". bo na pewno nie to, co proponuje większość dietetyków czy jakichś "żywieniowców". ale to jest temat rzeka i zasadniczo walenie grochem o ścianę. triceps tak ma, że lubi się kopać z koniem ;) ja niekoniecznie ;)byrgh pisze: Po zmianie diety na zdrową, czyt. normalną, mój organizm reagował każdorazowo szokiem i tygodniowym kryzysem żołądkowym (ze dwa razy nabawiłem się nawet parotygodniowej ostrej zgagi), ilekroć wziąłem do ust to gówno, które zarłem przed laty. Reasumując, zdrowo jeść się nie opłaca ;D
- Triceratops
-
535
Ależ skąd. Napisałem tylko o swoich odczuciach po wizytach w tych wszystkich miejscach. W ogóle, tak sobie pomyślałem, że moglibyście się tutaj skrzyknąć i ruszyć z serią prelekcji. Choćby do Czech w sierpniu. Widzę was jak przez cztery dni gotujecie kaszę, sypiecie kiełki, popijając czystą wodą w imię zdrowego trybu życia. Jeszcze gdybym miał kręcone włosy i czternaście lat, to może, powtarzam, może bym uwierzył, ale niestety. Zbyt wiele widziałem. Szczególnie w wykonaniu fanów mocnego uderzenia i swoim, rzecz jasna.Triceratops pisze:Sugerujesz, ze typowy metalowiec to niczego nieswiadomy idiota, ktory niczym sie nie powinien interesowac oprocz chlania i sluchania mocnego uderzenia?535 pisze:Ciekawy temat. Szczególnie w miejscu gdzie gromadzą się fani mocnego uderzenia. Po festiwalach, które odwiedziłem w życiu bym nie pomyślał, że ktokolwiek przejmuje się takimi pierdołami jak odżywianie , czy brak ruchu.
- hcpig
Ja zawsze chciałem rozpocząć spożywanie wyłącznie zdrowej żywności ale jak widzę ceny tego bio-jedzenia w Kerfie to mi się odwiduje.
Yare Yare Daze
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zależy co kto ma na myśli pisząc zdrowa żywność, oczywiście można sie napychać "zdrowymi jabłkami ze zdrowego sadu" za 12zl /kg tylko czy one będą to zdrowe to ja nie wiem.
Sam nie jestem zbyt restrykcyjny w kwestii żywienia ale też pewnych potraw nie tykam, 5 potraw dziennie pluc czasem w bonusie gainer. Wychodzę z założenia , że dla dobrego stanu zdrowia/samopoczucia ważny jest ruch, ćwiczenia dzięki którym część toksyn zostaje usuniętych z organizmu. Chyba większość zna to błogie uczucie po intensywnym wysiłku fizycznym. Ja się tego trzymam i jak na obecną chwilę kilkanaście lat bez chorob.
Sam nie jestem zbyt restrykcyjny w kwestii żywienia ale też pewnych potraw nie tykam, 5 potraw dziennie pluc czasem w bonusie gainer. Wychodzę z założenia , że dla dobrego stanu zdrowia/samopoczucia ważny jest ruch, ćwiczenia dzięki którym część toksyn zostaje usuniętych z organizmu. Chyba większość zna to błogie uczucie po intensywnym wysiłku fizycznym. Ja się tego trzymam i jak na obecną chwilę kilkanaście lat bez chorob.
Jebać żuli.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Nie znam niczego lepszego na sezon wiosna-lato. Niestety nie mogę się powstrzymać przed piciem piwa a wiem że czasem by mi to wyszło na dobre.Sybir pisze:Trudno wyobrazić sobie bardziej niemęski - metabolicznie - napój wyskokowy ;)
Na co dokładnie szkodzi? Może jak przeczytam to przestanę ;)
- Triceratops
Bio jedzenie to nie zdrowa zywnosc, cos ci sie pojebalo.hcpig pisze:Ja zawsze chciałem rozpocząć spożywanie wyłącznie zdrowej żywności ale jak widzę ceny tego bio-jedzenia w Kerfie to mi się odwiduje.
woodpecker from space
-
Karkasonne
Stary, weź po prostu opisz swoją dietę, bo umieram z ciekawości. Nie ma praktycznie niczego, o czym byś nie napisał, że jest szkodliwe. Nie miałbym pojęcia, za co sięgnąć, by tak na co dzień się najeść. Napisz taki jeden przykładowy dzień.Triceratops pisze:Bio jedzenie to nie zdrowa zywnosc, cos ci sie pojebalo.hcpig pisze:Ja zawsze chciałem rozpocząć spożywanie wyłącznie zdrowej żywności ale jak widzę ceny tego bio-jedzenia w Kerfie to mi się odwiduje.
- Medard
Przecież nigdzie nie kupisz produktów do diety Tricepsa :)Karkasonne pisze:Stary, weź po prostu opisz swoją dietę, bo umieram z ciekawości. Nie ma praktycznie niczego, o czym byś nie napisał, że jest szkodliwe. Nie miałbym pojęcia, za co sięgnąć, by tak na co dzień się najeść. Napisz taki jeden przykładowy dzień.Triceratops pisze:Bio jedzenie to nie zdrowa zywnosc, cos ci sie pojebalo.hcpig pisze:Ja zawsze chciałem rozpocząć spożywanie wyłącznie zdrowej żywności ale jak widzę ceny tego bio-jedzenia w Kerfie to mi się odwiduje.