Myślę, że kluczowe jest tu słowo KIEDYŚ. Teraz to już za duża firma...Lykantrop pisze:Nie do końca. Kiedyś sprzedałem przedmiot na allegro, gość przez 3 tygodnie nie wpłacił kasy, więc mu walnąłem negatywa. Ten w odwecie napisał, że jestem pazerny i za złotówkę dałbym sobie jaja ogolić. Napisałem prośbę do allegro, żeby unieważnili komentarz mendy, bo za takie kwoty mogę sobie co najwyżej pęsetą włosa spod pachy wyrwać bez zająknięcia. Uwierzyli i unieważnili.Jimmy Boyle pisze:Owszem unieważnić można, pod warunkiem, że druga strona też zechce unieważnienia. W przeciwnym razie wszystko zostaje po staremu.
Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Promocje poniżej pasa!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Było to w poprzednie wakacje. Tak samo takt24 otrzymał ode mnie negatywa w czerwcu i w ramach zemsty ja też otrzymałem, żebym się nie czuł osamotniony pewnie. No i otworzyłem spór, wysłałem do alledrogo wszystkie szczegóły niedoszłej transakcji i po circa about 3 dniach usunęli mi komentarz. Wystarczy załączyć dowód przelania waluty, wyciąg z korespondencji i jeśli się delikwent nie ustosunkuje do zarzutów to usuwają. W przypadku użytkowników z zerową albo małą historią transakcji automatycznie wypierdzielają.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
W MM przy Zakopiance, nabyć można niemal całą dyskografię Dead Can Dance jedyne 22,99 zł za płytę. To już chyba blisko pasa?
- maciek z klanu
we wszystkich mm tak jest. byly nawet momentami po 19,99535 pisze:W MM przy Zakopiance, nabyć można niemal całą dyskografię Dead Can Dance jedyne 22,99 zł za płytę. To już chyba blisko pasa?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- evildead
- weteran forumowych bitew
E, już z 1,5 roku będzie jak neg nie jest konieczny - allegro prosi kupującego o wyjaśnienia, i tyle w zasadzie. Pewnie jak kupującemu zdarza się to nagminnie, to jest blokowany - tyle że teraz gówno to da jak można kupować bez zakładania konta.Jimmy Boyle pisze:Teraz obsługa allegro takie akcje ma w dupie. Jeszcze gorzej sytuacja wygląda gdy jesteś sprzedającym i zależy ci na opinii, wtedy chcąc odzyskać koszty prowizji która pobiera allegro od sprzedaży musisz wystawić negatywa kupującemu. Według allegro to jest podstawa do uzyskania zwrotu prowizji. Chuj w to, gdy sprzedałeś Vesanie za 5zł i można to sobie podarować. Inaczej sytuacja przedstawia sie gdy ojebałeś kilka rarów każdy po pare stów, albo lepiej; 50 calowy telewizor ;)COFFIN pisze:Może obecnie, ale kiedyś szło to załatwić;) Po udowodnieniu, że sprzedający poleciał w chuja i jeszcze wystawił zwykłego odwetowego komentarz taki znikał.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Dragazes
- w mackach Zła
Fajnie, że ten wątek został poruszony bo dzięki temu dziś napisałem do allegro prośbę o usunięcie mi 2 niezasłużonych negatywnych komentarzy o treści "wzajemnie" i przed chwilką dostałem maila z info, że zostały one usunięte.Lykantrop pisze:Było to w poprzednie wakacje. Tak samo takt24 otrzymał ode mnie negatywa w czerwcu i w ramach zemsty ja też otrzymałem, żebym się nie czuł osamotniony pewnie. No i otworzyłem spór, wysłałem do alledrogo wszystkie szczegóły niedoszłej transakcji i po circa about 3 dniach usunęli mi komentarz. Wystarczy załączyć dowód przelania waluty, wyciąg z korespondencji i jeśli się delikwent nie ustosunkuje do zarzutów to usuwają. W przypadku użytkowników z zerową albo małą historią transakcji automatycznie wypierdzielają.
Dla ścisłości jeszcze dodam, że moja sprawa była dobrze udokumentowana, gdyż złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa i wystąpiłem o kasę z Programu Ochrony Kupujących (której jednak nie dostałem bo przestraszony oszust pod wpływem działań bdb:-))) Pani Posterunkowej zwrócił mi pieniądze, więc zaniechałem dochodzenia kasy z Programu).
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja w zasadzie przypominam sobie jeden przypadek jak ktoś mnie wydymał na kasę na allegro - chodziło o niecałe 100 zł więc nie było sensu nawet zgłaszać tego na policję, bo policja ma takie rzeczy w piździe, podobnie zresztą jak i obsługa allegro (kasy nie chcieli mi oddać, mimo iż wpłacałem przez "płacę z allegro" i odsyłali mnie tylko na policję - program ochrony kupujących to ściema, bo gdyby miało to sens to na policję udałbym się i bez ich podpowiedzi). Policji to dupy nie chciało się ruszyć jak rower spod domu mi zajebali, a będą jechać na allegro stówy szukać :)
Cios poniżej pasa. Saturn - Galeria Krakowska.
Ostatni Voivod w wersji digibook - 62,99, a Wardruna - 74,99. Kogoś dobrze przytrzymało.
Ostatni Voivod w wersji digibook - 62,99, a Wardruna - 74,99. Kogoś dobrze przytrzymało.
- uglak
sens ma taki, ze kase z programu ochorny kupujacych, a nie po ilus latach jak sad zadecyduje o naprawie szkod przez skazanego. sam mialem taka sytuacje: kupilem dysk za ~400zl i firme wcielo, kasa od allegro przyszla dosc szybko, a od firmydopiero po 4 czy 5 latach latach (jak skonczyly im sie instancje)Czesław pisze:(...) nie było sensu nawet zgłaszać tego na policję, bo policja ma takie rzeczy w piździe, podobnie zresztą jak i obsługa allegro (kasy nie chcieli mi oddać, mimo iż wpłacałem przez "płacę z allegro" i odsyłali mnie tylko na policję - program ochrony kupujących to ściema, bo gdyby miało to sens to na policję udałbym się i bez ich podpowiedzi).
nie interesuje Cie kto kogo bedzie szukac, zglaszasz, czekasz na numerek i dostajesz kase z ubezpieczenia ;-)Czesław pisze:Policji to dupy nie chciało się ruszyć jak rower spod domu mi zajebali, a będą jechać na allegro stówy szukać :)
Guilty of being right
- Dragazes
- w mackach Zła
W moim przypadku chodziło o 63 zł i nie chciałem oszustowi darować bo był skrajnie bezczelny, więc w imię zasad na gnoja doniosłem.Czesław pisze: Policji to dupy nie chciało się ruszyć jak rower spod domu mi zajebali, a będą jechać na allegro stówy szukać :)
Porównywanie z rowerem jest nietrafione, bo w przypadku allegro dajesz policji wszystkie dane kolesia, a w przypadku skradzionego roweru sami muszą szukać wiatru w polu.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- maciek z klanu
darek blackcomp ma kilka plyt w bardzo fajnych cenach
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
W Szczecińskim MM leży nowy Watain w tej limitowanej wersji za 94,99. Blackomp juz po 34,99 sprzedaje:D535 pisze:Cios poniżej pasa. Saturn - Galeria Krakowska.
Czyli jednak działa:)Dragazes pisze: Fajnie, że ten wątek został poruszony bo dzięki temu dziś napisałem do allegro prośbę o usunięcie mi 2 niezasłużonych negatywnych komentarzy o treści "wzajemnie" i przed chwilką dostałem maila z info, że zostały one usunięte.
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
Znajomy wspinał się na skałkach w tatrzańskiej dolinie, która się nazywa Dolina Za Bramką. Pojechał pod wylot doliny rowerem, przypiął go do drzewka, poszedł się wspinać. Jak wrócił drzewko ścięte a roweru nie ma. Poszedł to zgłosić na policję. Rozmowa wyglądała mniej wiecej tak:Czesław pisze: Policji to dupy nie chciało się ruszyć jak rower spod domu mi zajebali, a będą jechać na allegro stówy szukać :)
- Dzień dobry. Ukradziono mi rower.
- Gdzie?
- W Dolinie Za Bramką.
- W której dolinie.
- W Dolinie Za Bramką.
- Ale w JAKIEJ dolinie.
- Za Bramką.
- To wiem, ale nie znajdziemy pana roweru jeśli nie przypomni sobie pan w której dolinie zostawił pan rower za bramką.
- Dolina się nazywa Za Bramką.
- Dobrze. Ale JAK się nazywa? Kościeliska? Chochołowska?
Kolega stwierdził, że nie ma na to siły, grzecznie podziękował i poszedl.
- COFFIN
Ostatnio byłem na przesłuchaniu w KWP w Szczecinie. Gdzieś tak po 15 minutach mówię do gościa: da to pan, sam napiszę pytania. Nie wspominając, że odpowiedzi musiałem dyktować, żeby później w sądzie nie pomyśleli, że to ja tak mówiłem:D
'Come the Blessed Madness'
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
;DSineater pisze:Znajomy wspinał się na skałkach w tatrzańskiej dolinie, która się nazywa Dolina Za Bramką. Pojechał pod wylot doliny rowerem, przypiął go do drzewka, poszedł się wspinać. Jak wrócił drzewko ścięte a roweru nie ma. Poszedł to zgłosić na policję. Rozmowa wyglądała mniej wiecej tak:Czesław pisze: Policji to dupy nie chciało się ruszyć jak rower spod domu mi zajebali, a będą jechać na allegro stówy szukać :)
- Dzień dobry. Ukradziono mi rower.
- Gdzie?
- W Dolinie Za Bramką.
- W której dolinie.
- W Dolinie Za Bramką.
- Ale w JAKIEJ dolinie.
- Za Bramką.
- To wiem, ale nie znajdziemy pana roweru jeśli nie przypomni sobie pan w której dolinie zostawił pan rower za bramką.
- Dolina się nazywa Za Bramką.
- Dobrze. Ale JAK się nazywa? Kościeliska? Chochołowska?
Kolega stwierdził, że nie ma na to siły, grzecznie podziękował i poszedl.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- krz63
ACHTUNG!
W białostockim Media Markt naocznie widziałem płytę Unsun za 9,99. Taką żółtą z babą na okładce. Okazja poniżej pasa. Nie kupiłem, bo nie miałem pieniędzów, ale może ktoś będzie chciał.
W białostockim Media Markt naocznie widziałem płytę Unsun za 9,99. Taką żółtą z babą na okładce. Okazja poniżej pasa. Nie kupiłem, bo nie miałem pieniędzów, ale może ktoś będzie chciał.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a czy na półkach były płytexy wszechpotężnej?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- krz63
Tak, w Empiku też.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD