islam

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: islam

20-12-2016, 09:36

tymczasem zdruzgotani Niemcy placza na ulicach Berlina

Obrazek
Guilty of being right
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-12-2016, 10:07

Niech sobie przypomną te transparenty witamy uchodźców i zestawią z tym zdjęciem.
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

20-12-2016, 14:47

Mogą sobie przypominać do posrania, i tak nic im już nie pomoże.
PureHate
weteran forumowych bitew

20-12-2016, 14:51

uglak pisze:tymczasem zdruzgotani Niemcy placza na ulicach Berlina

Obrazek
Mam nadzieje,że to zdjęcie krąży już na wszelkich pejsbukach itp chociaż Szkopy i tak nie wyciągną żadnych konsekwencji .
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

20-12-2016, 15:06

Niech giną.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
PureHate
weteran forumowych bitew

20-12-2016, 15:16

pierdole ich byle ten motłoch się do nas nie cisł
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

20-12-2016, 15:31

tak tylko w ramach sprostowania: pod względem bezpieczeństwa i jakości życia Niemcy z milioinem uchodźców >>> czarna dziura >>> ocean gnoju >>> nacjonalistyczna polska. już widzę jak polskie władze zaczną szkalować zachód, bo taki niebezpieczny, tylko polska uratuje Europę przed islamem i inne gówna. prawda jest taka, że wciąż łatwiej w biały dzień, w środku tygodnia zgarnąć kosę w brzuch od skurwiałego dresa (o ironio skurwysyna, który najgłośniej krzyczy, żeby jebać uchodźców bo zło i terroryści, będąc jednocześnie terrorystą na własnej ziemi) w centrum stolicy niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie. po prostu o tym się tak głośno nie mówi.

co nie zmienia faktu, że chwilowo średnio jestem w stanie się pozbierać po tym incydencie, tym bardziej, że sam byłem równo 2 tygodnie temu na tym Weinachstmarkcie o tej samej porze.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
uglak

20-12-2016, 15:38

HSVV pisze:tak tylko w ramach sprostowania: pod względem bezpieczeństwa i jakości życia Niemcy z milioinem uchodźców >>> czarna dziura >>> ocean gnoju >>> nacjonalistyczna polska. już widzę jak polskie władze zaczną szkalować zachód, bo taki niebezpieczny, tylko polska uratuje Europę przed islamem i inne gówna. prawda jest taka, że wciąż łatwiej w biały dzień, w środku tygodnia zgarnąć kosę w brzuch od skurwiałego dresa (o ironio skurwysyna, który najgłośniej krzyczy, żeby jebać uchodźców bo zło i terroryści, będąc jednocześnie terrorystą na własnej ziemi) w centrum stolicy niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie. po prostu o tym się tak głośno nie mówi.

co nie zmienia faktu, że chwilowo średnio jestem w stanie się pozbierać po tym incydencie, tym bardziej, że sam byłem równo 2 tygodnie temu na tym Weinachstmarkcie o tej samej porze.
jesli zamienisz
niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie
na
niż zostać zajebanym przez uchodźce w Berlinie
to nierownosc przestaje byc taka oczywista ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

20-12-2016, 15:45

nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

20-12-2016, 17:14

HSVV pisze:nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
No popatrz, ja spędziłem 31 lat i nikt nigdy mnie nie zaczepiał czymś innym niż " kierowniku daj 2 zł" A mieszkam praktycznie w centrum.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

20-12-2016, 18:27

Only_True_Believers pisze:
HSVV pisze:nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
No popatrz, ja spędziłem 31 lat i nikt nigdy mnie nie zaczepiał czymś innym niż " kierowniku daj 2 zł" A mieszkam praktycznie w centrum.
Pewnie nie chodzisz w rurkach, to dlatego.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
nightspiryt

20-12-2016, 22:20

HSVV pisze:tak tylko w ramach sprostowania: pod względem bezpieczeństwa i jakości życia Niemcy z milioinem uchodźców >>> czarna dziura >>> ocean gnoju >>> nacjonalistyczna polska. już widzę jak polskie władze zaczną szkalować zachód, bo taki niebezpieczny, tylko polska uratuje Europę przed islamem i inne gówna. prawda jest taka, że wciąż łatwiej w biały dzień, w środku tygodnia zgarnąć kosę w brzuch od skurwiałego dresa (o ironio skurwysyna, który najgłośniej krzyczy, żeby jebać uchodźców bo zło i terroryści, będąc jednocześnie terrorystą na własnej ziemi) w centrum stolicy niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie. po prostu o tym się tak głośno nie mówi.
Piona za głos rozsądku. Byłem niedawno i w Szwecji i w Niemczech. Arabusów dużo - fakt. Ale 99.9% to wystraszone pizdeczki, które do białego faceta w życiu nie podejdą. Inna sprawa, że w tych krajach służby porządkowe działają wyjątkowo sprawnie - przede wszystkim są dobrze skoordynowane.

Nie zapominajmy, że Polska bez kasy z lewackiej Unii i zachodnich-lewackich inwestycji byłaby jałową krainą z lat 90. Gospodarczo, technologicznie i militarnie Wielcy Słowianie pozostawieni sobie są niestety tylko pyłkiem.
Awatar użytkownika
uglak

20-12-2016, 22:47

musisz koniecznie napisac do eurostatu - niech zrewiduja metodologie!
Guilty of being right
Awatar użytkownika
uglak

14-02-2017, 09:08

W ostrzale budynku w mieście Al-Qaim śmierć poniosło 13 wysokich rangą dowódców IS. Nieznany jest los przywódcy dżihadystów Abu Bakr al-Baghdadiego, który również miał znajdować się w tym miejscu.
https://www.wprost.pl/swiat/10042703/Sk ... znany.html" onclick="window.open(this.href);return false;
peszek ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Pierec
postuje jak opętany!

14-02-2017, 13:12

jakoś mnie ten widok rozbawił: )
Obrazek
Karkasonne

14-02-2017, 13:21

Ale co dokładnie? Chyba nie tatuaże? Bo to na pewno henna jest, w wielu krajach islamu kobiety malują dłonie we wzory.
PureHate
weteran forumowych bitew

14-02-2017, 14:15

Pierec pisze:jakoś mnie ten widok rozbawił: )
Obrazek
Fajna
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

22-02-2017, 08:16

[youtube][/youtube]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-02-2017, 08:58

Only_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]
Cała prawda o Polsce

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

22-02-2017, 09:08

http://www.tvp.info/28255170/spotykamy- ... pod-sejmem" onclick="window.open(this.href);return false;

"Spotykamy się tutaj zdecydowanie z agresją”. Dziennikarze TVP atakowani pod Sejmem"

a czemu tego przykładu nie wkleiłeś? :)

Nie ma to jak porównać regularne zamieszki, fale podpalania samochodów, starcią z policją do pojedynczych przypadków na przestrzeni kilku lat...
Czy w Polsce dochodzi do aktów przemocy? - tak
Czy dochodzi do gwałtów? - tak
Czy utrzymujemy juz bande darmozjadów? - tak

wiec po co mnożyć te patologie ściągając sobie fanatycznych muslimów?

Myślałem, że ostatnio trochę pomiarkowałeś i faktycznie chodzi Ci tylko o niechęć do pisu, ale widzę, że cywilizacja i kultura europejska też jest solą w Twoim oku.

Obrazek
ODPOWIEDZ