islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: islam
Mogą sobie przypominać do posrania, i tak nic im już nie pomoże.
- HSVV
- w mackach Zła
tak tylko w ramach sprostowania: pod względem bezpieczeństwa i jakości życia Niemcy z milioinem uchodźców >>> czarna dziura >>> ocean gnoju >>> nacjonalistyczna polska. już widzę jak polskie władze zaczną szkalować zachód, bo taki niebezpieczny, tylko polska uratuje Europę przed islamem i inne gówna. prawda jest taka, że wciąż łatwiej w biały dzień, w środku tygodnia zgarnąć kosę w brzuch od skurwiałego dresa (o ironio skurwysyna, który najgłośniej krzyczy, żeby jebać uchodźców bo zło i terroryści, będąc jednocześnie terrorystą na własnej ziemi) w centrum stolicy niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie. po prostu o tym się tak głośno nie mówi.
co nie zmienia faktu, że chwilowo średnio jestem w stanie się pozbierać po tym incydencie, tym bardziej, że sam byłem równo 2 tygodnie temu na tym Weinachstmarkcie o tej samej porze.
co nie zmienia faktu, że chwilowo średnio jestem w stanie się pozbierać po tym incydencie, tym bardziej, że sam byłem równo 2 tygodnie temu na tym Weinachstmarkcie o tej samej porze.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jesli zamieniszHSVV pisze:tak tylko w ramach sprostowania: pod względem bezpieczeństwa i jakości życia Niemcy z milioinem uchodźców >>> czarna dziura >>> ocean gnoju >>> nacjonalistyczna polska. już widzę jak polskie władze zaczną szkalować zachód, bo taki niebezpieczny, tylko polska uratuje Europę przed islamem i inne gówna. prawda jest taka, że wciąż łatwiej w biały dzień, w środku tygodnia zgarnąć kosę w brzuch od skurwiałego dresa (o ironio skurwysyna, który najgłośniej krzyczy, żeby jebać uchodźców bo zło i terroryści, będąc jednocześnie terrorystą na własnej ziemi) w centrum stolicy niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie. po prostu o tym się tak głośno nie mówi.
naniż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie
to nierownosc przestaje byc taka oczywista ;-)niż zostać zajebanym przez uchodźce w Berlinie
Guilty of being right
- HSVV
- w mackach Zła
nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
No popatrz, ja spędziłem 31 lat i nikt nigdy mnie nie zaczepiał czymś innym niż " kierowniku daj 2 zł" A mieszkam praktycznie w centrum.HSVV pisze:nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Pewnie nie chodzisz w rurkach, to dlatego.Only_True_Believers pisze:No popatrz, ja spędziłem 31 lat i nikt nigdy mnie nie zaczepiał czymś innym niż " kierowniku daj 2 zł" A mieszkam praktycznie w centrum.HSVV pisze:nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Piona za głos rozsądku. Byłem niedawno i w Szwecji i w Niemczech. Arabusów dużo - fakt. Ale 99.9% to wystraszone pizdeczki, które do białego faceta w życiu nie podejdą. Inna sprawa, że w tych krajach służby porządkowe działają wyjątkowo sprawnie - przede wszystkim są dobrze skoordynowane.HSVV pisze:tak tylko w ramach sprostowania: pod względem bezpieczeństwa i jakości życia Niemcy z milioinem uchodźców >>> czarna dziura >>> ocean gnoju >>> nacjonalistyczna polska. już widzę jak polskie władze zaczną szkalować zachód, bo taki niebezpieczny, tylko polska uratuje Europę przed islamem i inne gówna. prawda jest taka, że wciąż łatwiej w biały dzień, w środku tygodnia zgarnąć kosę w brzuch od skurwiałego dresa (o ironio skurwysyna, który najgłośniej krzyczy, żeby jebać uchodźców bo zło i terroryści, będąc jednocześnie terrorystą na własnej ziemi) w centrum stolicy niż zostać zajebanym przez terrorystę w Berlinie. po prostu o tym się tak głośno nie mówi.
Nie zapominajmy, że Polska bez kasy z lewackiej Unii i zachodnich-lewackich inwestycji byłaby jałową krainą z lat 90. Gospodarczo, technologicznie i militarnie Wielcy Słowianie pozostawieni sobie są niestety tylko pyłkiem.
- uglak
musisz koniecznie napisac do eurostatu - niech zrewiduja metodologie!HSVV pisze:nierówność się wtedy też niezbyt zmieni. spędziłem 2 lata w przeklętej warszawie i w biały dzień czułem się tam mniej komfortowo niż łażąc po ulicach Berlina w porach nocnych. ale to oczywiste, że polska będzie w szczególności to zdarzenie hajpować tylko po to, żeby przekierować światło ze swojego wysypiska śmieci i morza toskycznych odpadów na czyiś chwilowy nieporządek.
Guilty of being right
- uglak
W ostrzale budynku w mieście Al-Qaim śmierć poniosło 13 wysokich rangą dowódców IS. Nieznany jest los przywódcy dżihadystów Abu Bakr al-Baghdadiego, który również miał znajdować się w tym miejscu.
https://www.wprost.pl/swiat/10042703/Sk ... znany.html" onclick="window.open(this.href);return false;
peszek ;-)
https://www.wprost.pl/swiat/10042703/Sk ... znany.html" onclick="window.open(this.href);return false;
peszek ;-)
Guilty of being right
- Only_True_Believers
[youtube][/youtube]
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cała prawda o PolsceOnly_True_Believers pisze:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Only_True_Believers
http://www.tvp.info/28255170/spotykamy- ... pod-sejmem" onclick="window.open(this.href);return false;
"Spotykamy się tutaj zdecydowanie z agresją”. Dziennikarze TVP atakowani pod Sejmem"
a czemu tego przykładu nie wkleiłeś? :)
Nie ma to jak porównać regularne zamieszki, fale podpalania samochodów, starcią z policją do pojedynczych przypadków na przestrzeni kilku lat...
Czy w Polsce dochodzi do aktów przemocy? - tak
Czy dochodzi do gwałtów? - tak
Czy utrzymujemy juz bande darmozjadów? - tak
wiec po co mnożyć te patologie ściągając sobie fanatycznych muslimów?
Myślałem, że ostatnio trochę pomiarkowałeś i faktycznie chodzi Ci tylko o niechęć do pisu, ale widzę, że cywilizacja i kultura europejska też jest solą w Twoim oku.

"Spotykamy się tutaj zdecydowanie z agresją”. Dziennikarze TVP atakowani pod Sejmem"
a czemu tego przykładu nie wkleiłeś? :)
Nie ma to jak porównać regularne zamieszki, fale podpalania samochodów, starcią z policją do pojedynczych przypadków na przestrzeni kilku lat...
Czy w Polsce dochodzi do aktów przemocy? - tak
Czy dochodzi do gwałtów? - tak
Czy utrzymujemy juz bande darmozjadów? - tak
wiec po co mnożyć te patologie ściągając sobie fanatycznych muslimów?
Myślałem, że ostatnio trochę pomiarkowałeś i faktycznie chodzi Ci tylko o niechęć do pisu, ale widzę, że cywilizacja i kultura europejska też jest solą w Twoim oku.