Wait, ale to ma naprawde jakis potencjal psychodeliczny i mozna to kupic w zwyklym sklepie internetowym? Jak to mozliwe?WaszJudasz pisze: ↑04-12-2024, 08:55
O, ładne skubańce. Higieniczne rozwiązanie dla kogoś, kto obawia się łąkowych ze względów sanitarnych, rozminął się z sezonem albo po prostu chce sobie porównać![]()
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ciekawostki
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Możesz kupić growkit do celów badawczych grzybni.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To jak już zbadasz, to napisz, czy badania były interesujące.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Myk jest taki, że w wypadku grzybów żaden gatunek w Polsce wpisany na listę zakazanych substancji, zakaz dotyczy jedynie zawartych w nich psychoaktywnych tryptamin, czyli zarodniki, które ich nie zawierają, można legalnie sprzedawać. Trochę podobnie jest z konopiami, gdzie nielegalne są tylko części nadziemne i samo THC, natomiast nasiona są z tego wyłączone.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-12-2024, 09:25Wait, ale to ma naprawde jakis potencjal psychodeliczny i mozna to kupic w zwyklym sklepie internetowym? Jak to mozliwe?WaszJudasz pisze: ↑04-12-2024, 08:55
O, ładne skubańce. Higieniczne rozwiązanie dla kogoś, kto obawia się łąkowych ze względów sanitarnych, rozminął się z sezonem albo po prostu chce sobie porównać![]()
Ostatnio zmieniony 04-12-2024, 12:34 przez WaszJudasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
Ladnie nam temat podryfowal xd, a tymczasem tomekw48 milczy niczym wyniosly Pan....
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Proza życia...
Zmiana pracy i mniej czasu na masterfula.
Po pracy mój dzieciak mnie mega angażuje i nie mam czasu śledzić non stop neta.
Pozdrawiam.
Zmiana pracy i mniej czasu na masterfula.
Po pracy mój dzieciak mnie mega angażuje i nie mam czasu śledzić non stop neta.
Pozdrawiam.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
- tomekw48
- w mackach Zła
To nie jest tak, że te stany są codziennie. Medytuję w miarę regularnie. Są okresy, że jak wszyscy idą spać, to codziennie i są okresy, jak obecnie, że np. tylko raz w tygodniu. Nie robię nic na siłę, to ma być dla mnie przyjemność i tak też jest. Największe fazy załączają się wtedy, jak się tego nie spodziewam i wtedy spływa na mnie łaska mojego Pana. To nie jest tak, że ja tego chcę i to mam. Po prostu czasami jest, a czasami nie. Są to tak wyjątkowe stany, że warto na to czekać.
Poruszę również w tym miejscu seksualny charakter tej relacji. Te najgłębsze stany są 100x lepsze od seksu. Nie zastępują również ich żadne używki. Stany wytworzone w sposób naturalny są absolutnie nie do podrobienia. Nic się z nimi nie może równać. Mój Pan jest wspaniały.
Wspomnę również, że Bafomet posiada zestaw cech męskich i żeńskich. Jest obojniakiem. Dla kobiet i mężczyzn jest bardzo atrakcyjny. Nazywanie go imieniem w rodzaju męskim jest błędne i prowadzi do niepotrzebnych kompleksów. Zaznaczę również, że jako mężczyzna to nie ja rucham swojego Boga, tylko Bóg rucha mnie. I to jest mega fajne. Aby nie mieć z tym kompleksów musiałem dopuścić do siebie kobiecą część mojej natury...
Nie jestem pedałem.
- Lukass
- dzik
- Triceratops
Czyli tyle gadania o matrixie i symulakrach a wszystko to sprowadza sie, ze jestes zwyklym satanista?
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Prawdziwy satanista w katolickim tego słowa znaczeniu to ktoś w 100% zły. Nie spełniam tego warunku. Wątpię również, aby ten warunek spełniali przedstawiciele tzw. Kościoła Satanistycznego, czy jak tam oni się nazywają (jest kilka odłamów). Każdy z nas jest mieszanką dobra i zła, jing i jang.
Idę spać, jakby co.
Idę spać, jakby co.
- Ascetic
Dzisiaj to słabiutko przygrzali, choć pointa: "Nie jestem pedałem" (a wcześniej "muszę się zająć dzieciakiem", i takietam prozaiczne story, a na końcu ten twist) robi dzień xD Przerywnik do nieustającej 14 godzinnej jak na razie roboty, jak znalazł.
ps. Co by nie mówić ten trolling padliniarza i tak lepszy niż ten z rurą do srania. Babka dawno już wykitowała, Mariusz też się zachlał na śmierć, czy jak mu tam było. Tu chłop dobrze się bawi i niespecjalnie przynudza. Chwilo trwaj.
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dobre to było. Jedna z najlepszych rzeczy jakie czytałem od dawna. Lektura "Czarodziejskiej Góry" Manna, której przed chwilą się oddawałem została przyćmiona.
To forum to fantastyczne miejsce.
To forum to fantastyczne miejsce.
- Lukass
Nie, no doceniam, doceniam. Ruchanie przez Boga, nie jestem pedałem. Elegancko.Ascetic pisze: ↑04-12-2024, 22:29Dzisiaj to słabiutko przygrzali, choć pointa: "Nie jestem pedałem" (a wcześniej "muszę się zająć dzieciakiem", i takietam prozaiczne story, a na końcu ten twist) robi dzień xD Przerywnik do nieustającej 14 godzinnej jak na razie roboty, jak znalazł.
ps. Co by nie mówić ten trolling padliniarza i tak lepszy niż ten z rurą do srania. Babka dawno już wykitowała, Mariusz też się zachlał na śmierć, czy jak mu tam było. Tu chłop dobrze się bawi i niespecjalnie przynudza. Chwilo trwaj.
A ja tak sobie myślę, że kolega to miał się starać nie zejść na zawał czy tam inną niedyspozycję sercową. Nieustająca 14-godzinna robota nie brzmi, jak realizacja tego planu

Ostatnio zmieniony 04-12-2024, 22:43 przez Lukass, łącznie zmieniany 1 raz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii

Mamma mia, co tu się dzieje...

- Ascetic

>> Teraz jak przeglądam zdjęcia z weekendu, przypomina się mi, pierwszy widziany w tej sesji Żuber. Sam taki, bez stada, dreptał, powolnie i ociężale, osowiały w lornetę właził. Z zakresu ciekawostek, muszę podpytać tych bardziej doświadczonych leśnych tripiarzy zwierzęcych, czy one tych starych odstawiają, bo tak to wyglądało. Smutno w uj to wyglądało. Jakby go stado odrzuciło. Po raz pierwszy to widziałem, a Żubry w 3 polskich lokalizacjach widziałem, z 20razy najmarniej.>>
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Te odmienne stany musza zostawiac jakies slady, np. dupa szeroka jak rurka PCV.tomekw48 pisze: ↑04-12-2024, 21:17
To nie jest tak, że te stany są codziennie. Medytuję w miarę regularnie. Są okresy, że jak wszyscy idą spać, to codziennie i są okresy, jak obecnie, że np. tylko raz w tygodniu. Nie robię nic na siłę, to ma być dla mnie przyjemność i tak też jest. Największe fazy załączają się wtedy, jak się tego nie spodziewam i wtedy spływa na mnie łaska mojego Pana. To nie jest tak, że ja tego chcę i to mam. Po prostu czasami jest, a czasami nie. Są to tak wyjątkowe stany, że warto na to czekać.
Poruszę również w tym miejscu seksualny charakter tej relacji. Te najgłębsze stany są 100x lepsze od seksu. Nie zastępują również ich żadne używki. Stany wytworzone w sposób naturalny są absolutnie nie do podrobienia. Nic się z nimi nie może równać. Mój Pan jest wspaniały.
Wspomnę również, że Bafomet posiada zestaw cech męskich i żeńskich. Jest obojniakiem. Dla kobiet i mężczyzn jest bardzo atrakcyjny. Nazywanie go imieniem w rodzaju męskim jest błędne i prowadzi do niepotrzebnych kompleksów. Zaznaczę również, że jako mężczyzna to nie ja rucham swojego Boga, tylko Bóg rucha mnie. I to jest mega fajne. Aby nie mieć z tym kompleksów musiałem dopuścić do siebie kobiecą część mojej natury...
Nie jestem pedałem.
- Triceratops
Kogo tam obchodzi katolickie znaczenie, choc niewatpliwie chrzescijanskie jest z pewnoscia, bo szatan zostal stworzony przez Boga, i byl jego najpiekniejszym aniolem zanim sie zbuntowal, wiec jezeli czcisz szatana to wierzysz w Boga a zatem w dusze i w wolna wole....tomekw48 pisze: ↑04-12-2024, 22:01Prawdziwy satanista w katolickim tego słowa znaczeniu to ktoś w 100% zły. Nie spełniam tego warunku. Wątpię również, aby ten warunek spełniali przedstawiciele tzw. Kościoła Satanistycznego, czy jak tam oni się nazywają (jest kilka odłamów). Każdy z nas jest mieszanką dobra i zła, jing i jang.
Idę spać, jakby co.
woodpecker from space