googleeeadz miszcz skojarzenDead But Rimming pisze: ↑21-03-2022, 14:42Cannibal Corpse:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxMMtCzol2

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
googleeeadz miszcz skojarzenDead But Rimming pisze: ↑21-03-2022, 14:42Cannibal Corpse:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxMMtCzol2

Nie jestem żadnym prowokatorem. Że jestem bez grosza i chodzę w jednych spodniach to już jestem gorszy? U nas na wsi te dziewczyny co tu były to się śmiały ze mnie, że czuć ode mnie jadem kiełbasianym. Jedną kiedyś kopnąłem w dupę aż jej biodro złamałem, a drugiej okna kałem wysmarowałem.
Ty byś mi dał szturchańca, a ja bym cię pocałował w policzek i się do ciebie uśmiechnął. Napoił bym cię, nakarmił, pościelał,wykąpał. A ty byś mnie wygonił na mróz, bez złamanej kromki chleba. Jestem dobrym człowiekiem.
Mariusz, kup se i poczytajMariusz Wędliniarz pisze: ↑18-03-2022, 22:29Dzisiaj oglądałem wystąpienie Putina. Jest na you tube z przetłumaczonymi napisami. Polecam. Może co poniektórym się otworzą oczy. Dlaczego tak wielu z was nie zadaje pytań? Tylko łykacie tą mainstreamową narrację zachodu. Putin mówił o wybuchu w Charkowie 14 marca gdzie zginęło 20 osób. Mówi, że zrobili to Ukraińscy faszyści. Pyta się dlaczego nic nie mówią o tym zajściu zachodnie media? No właśnie. Dlaczego?
To nie jest fair, że słucha się tylko jednej strony i zamierza jej bez zadania jakichkolwiek pytań
Robisz z siebie przygłupa i pierdolisz od rzeczy....Mariusz Wędliniarz pisze: ↑21-03-2022, 19:55Nie jestem żadnym prowokatorem. Że jestem bez grosza i chodzę w jednych spodniach to już jestem gorszy? U nas na wsi te dziewczyny co tu były to się śmiały ze mnie, że czuć ode mnie jadem kiełbasianym. Jedną kiedyś kopnąłem w dupę aż jej biodro złamałem, a drugiej okna kałem wysmarowałem.
No....
Nie, to było o tobie. Wędliniarz robi fajna napinke, w której przemyca zdroworozsądkowe podejście do sprawy.
Dobry strzał. Myślałem że Ukraina bardziej zawyża. 10 tysi to sporo trupów, widziałem wypowiedź, że 30 to maks jaki ruscy mogą zaakceptować.