MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: MGŁA
No nie wiem, jakby mi ktoś imputował przykładowo pedoskłonności, to bym się chyba jednak odciął ;)wolff pisze: Ja znowu nie rozumiem po chuj odcinać się od czegoś z czym nie miało się nigdy nic wspólnego?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
moze warto stworzyc liste od czego na wszelki wypadek powinnen odciac sie muzyk. kazdy swiadomy ryzyka marketingowego muzyk przygotuje sobie za wczasu komplet oswiadczen i bedzie spokoj.WaszJudasz pisze:No nie wiem, jakby mi ktoś imputował przykładowo pedoskłonności, to bym się chyba jednak odciął ;)wolff pisze: Ja znowu nie rozumiem po chuj odcinać się od czegoś z czym nie miało się nigdy nic wspólnego?
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
A ten znowu całe życie najebany, szuka dziury w całym bo się na emo muzykanta uwzięli.535 pisze:Nie wiem po co dorabiać tego typu historyjki? O ile się orientuję panowie nie musza chadzać kanałami. Można ich bez problemu spotkać tu i ówdzie. Ty wolff masz coś z Pacjenta. Dres,stres ,oblężona twierdza. Wszędzie przemoc i agresja. Bez sensu.
Przecież temat jest banalny.
Jebać żuli.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Myślę, że prościej jest jednak poczekać na jakiś incydent, się odcięcie będzie wtedy lepiej nagłośnione :)uglak pisze: moze warto stworzyc liste od czego na wszelki wypadek
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
No ale wilku, po chuj ten bulwers? Wszak w trzech zdaniach zdałem relację z sensu większości twych wystąpień. Chyba mogę?wolff pisze:A ten znowu całe życie najebany, szuka dziury w całym bo się na emo muzykanta uwzięli.535 pisze:Nie wiem po co dorabiać tego typu historyjki? O ile się orientuję panowie nie musza chadzać kanałami. Można ich bez problemu spotkać tu i ówdzie. Ty wolff masz coś z Pacjenta. Dres,stres ,oblężona twierdza. Wszędzie przemoc i agresja. Bez sensu.
Przecież temat jest banalny.
Trochę dużo tej "szydery". Nie masz ciekawszych zajęć? Przy okazji przypomniałeś mi, że był tu jeden taki co szydził ostro z chłopaków, a gdy pojawiała się okazja, by wymienić dietetyczne nowinki, robił się niewidzialny. Zdaje się, że na Islandię wyjechał. Ciekawe co tam u niego?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Cool story.Janusz Kobus pisze:I jakie autorytety przypomniał, Popiołek, Jaszak. Jaszak, ta pozerska spierdolina, który wciskał ludziom (nie za darmo) te swoje ziny, w których część wywiadów była bezczelnym przedrukiem z internetu, i podpisywał swoim nazwiskiem.
Co to znaczy 'wciskał'? Pistolet przykładał do głowy? 'Nie za darmo' - standardem jest rozdawanie zinów za free? Raczej poziom tych magazynów mówił sam za siebie.
A że orał równo te wszystkie NSBMy i naraził się temu i owemu to inna sprawa.
Yare Yare Daze
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cóż w tym dziwnego, przecież nie będę się kreował na ponurego kultowca w przepoconej koszulce i tłustych kłakach.535 pisze:Trochę dużo tej "szydery". Nie masz ciekawszych zajęć? Przy okazji przypomniałeś mi, że był tu jeden taki co szydził ostro z chłopaków, a gdy pojawiała się okazja, by wymienić dietetyczne nowinki, robił się niewidzialny. Zdaje się, że na Islandię wyjechał. Ciekawe co tam u niego?
Widać dla wielu radocha życia to uczucie obce, muszą wszak biczować się ideami podziemia siedząc w piwnicy zasłuchani w limitowane wydawnictwa puszczane na Kasprzakach.
Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z metalowców wszyscy się śmieją? Stare muły pierdolące coś o satanizmie i wrogości do kościoła, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.
Plastek po prostu dorósł i również ma ubaw z tej całej dziecinady.
Jebać żuli.
Słuchasz metalu , nie słuchając płyt. Wchodzisz na metalowe forum nienawidząc metalowców. Uwielbiasz death metal, tocząc bekę z wszaruchów, dodatkowo brzydząc się koncertami. Bardzo logiczne. No nic. Nie mój interes. Idę w końcu zasiać ten pierdolony trawnik. Pogoda jest idealna.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Wziąłem i naprawiłem:
Buziaki, ziomeczku. Nie gotuj się tak. To tylko pierdolone forum internetowe ;)wolff pisze:Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z Wolffa wszyscy się śmieją? Stary muł pierdolący do znudzenia coś o wszaruchach i jebaniu żuli, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wielokkotnie apelowałem byś nie pisał będąc zajebanym.535 pisze:Słuchasz metalu , nie słuchając płyt. Wchodzisz na metalowe forum nienawidząc metalowców. Uwielbiasz death metal, tocząc bekę z wszaruchów, dodatkowo brzydząc się koncertami. Bardzo logiczne. No nic. Nie mój interes. Idę w końcu zasiać ten pierdolony trawnik. Pogoda jest idealna.
Wchodzę na to forum bo dostarcza mi rozrywki, toczę bekę, dlaczego? Wspomniałem wyżej. Nie muszę podniecać się spędami dla najebanych brudasów, tego równie nie czaisz? Przecież to proste i logiczne, nie każdy musi funkcjonować jak zwykły "metalofczyk" zapatrzony w swych scenicznych idoli, muzyczkę i najważniejsze, idee podziemia. Wyjdź z tego ciasnego, szarego świata, nikt cię nie ugryzie lub po prostu wydoroślej.
Srogo, musiałeś mocno zagotować by mi tak strasznie przywalić. Przyznaj, długo myślałeś wraz z funflami z piwnicy nad efektem końcowym?Gall pisze:Wziąłem i naprawiłem:Buziaki, ziomeczku. Nie gotuj się tak. To tylko pierdolone forum internetowe ;)wolff pisze:Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z Wolffa wszyscy się śmieją? Stary muł pierdolący do znudzenia coś o wszaruchach i jebaniu żuli, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.
Ja pierdolę, wziął i naprawił.
Jebać żuli.
Jak widać dla niektórych cały świat:) Wracając do tematu, trza się wybrać do Gdańska i zobaczyć tych wstrętnych faszystów.Gall pisze:Wziąłem i naprawiłem:Buziaki, ziomeczku. Nie gotuj się tak. To tylko pierdolone forum internetowe ;)wolff pisze:Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z Wolffa wszyscy się śmieją? Stary muł pierdolący do znudzenia coś o wszaruchach i jebaniu żuli, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.