MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
535

Re: MGŁA

04-05-2019, 20:02

Nie wiem po co dorabiać tego typu historyjki? O ile się orientuję panowie nie musza chadzać kanałami. Można ich bez problemu spotkać tu i ówdzie. Ty wolff masz coś z Pacjenta. Dres,stres ,oblężona twierdza. Wszędzie przemoc i agresja. Bez sensu.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

04-05-2019, 20:03

wolff pisze: Ja znowu nie rozumiem po chuj odcinać się od czegoś z czym nie miało się nigdy nic wspólnego?
No nie wiem, jakby mi ktoś imputował przykładowo pedoskłonności, to bym się chyba jednak odciął ;)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
twardy69
świeżak

04-05-2019, 20:06

Zluzujcie majty i napijcie się bo sobota
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

04-05-2019, 20:26

WaszJudasz pisze:
wolff pisze: Ja znowu nie rozumiem po chuj odcinać się od czegoś z czym nie miało się nigdy nic wspólnego?
No nie wiem, jakby mi ktoś imputował przykładowo pedoskłonności, to bym się chyba jednak odciął ;)
moze warto stworzyc liste od czego na wszelki wypadek powinnen odciac sie muzyk. kazdy swiadomy ryzyka marketingowego muzyk przygotuje sobie za wczasu komplet oswiadczen i bedzie spokoj.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

04-05-2019, 20:41

535 pisze:Nie wiem po co dorabiać tego typu historyjki? O ile się orientuję panowie nie musza chadzać kanałami. Można ich bez problemu spotkać tu i ówdzie. Ty wolff masz coś z Pacjenta. Dres,stres ,oblężona twierdza. Wszędzie przemoc i agresja. Bez sensu.
A ten znowu całe życie najebany, szuka dziury w całym bo się na emo muzykanta uwzięli.
Przecież temat jest banalny.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

04-05-2019, 20:43

uglak pisze: moze warto stworzyc liste od czego na wszelki wypadek
Myślę, że prościej jest jednak poczekać na jakiś incydent, się odcięcie będzie wtedy lepiej nagłośnione :)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
uglak

04-05-2019, 20:58

jak widac odciecie po incydencie nie wystarcza ;-)
Guilty of being right
535

04-05-2019, 23:37

wolff pisze:
535 pisze:Nie wiem po co dorabiać tego typu historyjki? O ile się orientuję panowie nie musza chadzać kanałami. Można ich bez problemu spotkać tu i ówdzie. Ty wolff masz coś z Pacjenta. Dres,stres ,oblężona twierdza. Wszędzie przemoc i agresja. Bez sensu.
A ten znowu całe życie najebany, szuka dziury w całym bo się na emo muzykanta uwzięli.
Przecież temat jest banalny.
No ale wilku, po chuj ten bulwers? Wszak w trzech zdaniach zdałem relację z sensu większości twych wystąpień. Chyba mogę?
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-05-2019, 09:27

I wzajemnie, znowu coś niejasnego? W bulwersach zaś jesteś tutaj najlepszy.
Zresztą, jaki bulwers skoro z całej sytuacji mam jedynie dobrą bekę, niema bowiem tak skretyniałych podludzi jak wszawe muzykanty.
Jebać żuli.
535

05-05-2019, 10:50

Ja? W bulwersach? Czy ja kogoś chcę tu bić? Słabo pan czytasz mowę ciała, panie kolego. Jestem przyjacielem tęczy i przyrody w ogóle. Pragnę pokoju oraz spokoju.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-05-2019, 10:56

Bić? Tego to już zupełnie nie rozumiem, czy ktoś ma plany by zasadzić się na wątłego eM w ramach kary za jego ewentualne błędy młodości?
Jebać żuli.
535

05-05-2019, 11:21

Przecież nie chodzi mi o Mikołaja, tylko o ogólną, nazwijmy ją roboczo "wojenną retorykę" , która bije z niemal wszystkich twych wypowiedzi. Zresztą nieważne. Każdy ma własnego bzika. Niech będzie pokój i spokój. Świetnie gra ten "Grin". Moc.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-05-2019, 12:36

Jak zwykle nic nie zrozumiałeś jeśli szyderę z wszaruchów nazywasz wojenną retoryką.
Jebać żuli.
535

05-05-2019, 12:54

Trochę dużo tej "szydery". Nie masz ciekawszych zajęć? Przy okazji przypomniałeś mi, że był tu jeden taki co szydził ostro z chłopaków, a gdy pojawiała się okazja, by wymienić dietetyczne nowinki, robił się niewidzialny. Zdaje się, że na Islandię wyjechał. Ciekawe co tam u niego?
Awatar użytkownika
hcpig

05-05-2019, 12:54

Janusz Kobus pisze:I jakie autorytety przypomniał, Popiołek, Jaszak. Jaszak, ta pozerska spierdolina, który wciskał ludziom (nie za darmo) te swoje ziny, w których część wywiadów była bezczelnym przedrukiem z internetu, i podpisywał swoim nazwiskiem.
Cool story.

Co to znaczy 'wciskał'? Pistolet przykładał do głowy? 'Nie za darmo' - standardem jest rozdawanie zinów za free? Raczej poziom tych magazynów mówił sam za siebie.

A że orał równo te wszystkie NSBMy i naraził się temu i owemu to inna sprawa.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-05-2019, 13:04

535 pisze:Trochę dużo tej "szydery". Nie masz ciekawszych zajęć? Przy okazji przypomniałeś mi, że był tu jeden taki co szydził ostro z chłopaków, a gdy pojawiała się okazja, by wymienić dietetyczne nowinki, robił się niewidzialny. Zdaje się, że na Islandię wyjechał. Ciekawe co tam u niego?
Cóż w tym dziwnego, przecież nie będę się kreował na ponurego kultowca w przepoconej koszulce i tłustych kłakach.
Widać dla wielu radocha życia to uczucie obce, muszą wszak biczować się ideami podziemia siedząc w piwnicy zasłuchani w limitowane wydawnictwa puszczane na Kasprzakach.
Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z metalowców wszyscy się śmieją? Stare muły pierdolące coś o satanizmie i wrogości do kościoła, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.

Plastek po prostu dorósł i również ma ubaw z tej całej dziecinady.
Jebać żuli.
535

05-05-2019, 14:03

Słuchasz metalu , nie słuchając płyt. Wchodzisz na metalowe forum nienawidząc metalowców. Uwielbiasz death metal, tocząc bekę z wszaruchów, dodatkowo brzydząc się koncertami. Bardzo logiczne. No nic. Nie mój interes. Idę w końcu zasiać ten pierdolony trawnik. Pogoda jest idealna.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

05-05-2019, 14:04

Wziąłem i naprawiłem:
wolff pisze:Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z Wolffa wszyscy się śmieją? Stary muł pierdolący do znudzenia coś o wszaruchach i jebaniu żuli, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.
Buziaki, ziomeczku. Nie gotuj się tak. To tylko pierdolone forum internetowe ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-05-2019, 14:29

535 pisze:Słuchasz metalu , nie słuchając płyt. Wchodzisz na metalowe forum nienawidząc metalowców. Uwielbiasz death metal, tocząc bekę z wszaruchów, dodatkowo brzydząc się koncertami. Bardzo logiczne. No nic. Nie mój interes. Idę w końcu zasiać ten pierdolony trawnik. Pogoda jest idealna.
Wielokkotnie apelowałem byś nie pisał będąc zajebanym.

Wchodzę na to forum bo dostarcza mi rozrywki, toczę bekę, dlaczego? Wspomniałem wyżej. Nie muszę podniecać się spędami dla najebanych brudasów, tego równie nie czaisz? Przecież to proste i logiczne, nie każdy musi funkcjonować jak zwykły "metalofczyk" zapatrzony w swych scenicznych idoli, muzyczkę i najważniejsze, idee podziemia. Wyjdź z tego ciasnego, szarego świata, nikt cię nie ugryzie lub po prostu wydoroślej.
Gall pisze:Wziąłem i naprawiłem:
wolff pisze:Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z Wolffa wszyscy się śmieją? Stary muł pierdolący do znudzenia coś o wszaruchach i jebaniu żuli, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.
Srogo, musiałeś mocno zagotować by mi tak strasznie przywalić. Przyznaj, długo myślałeś wraz z funflami z piwnicy nad efektem końcowym?
Ja pierdolę, wziął i naprawił.
Jebać żuli.
bartwa

05-05-2019, 14:34

Gall pisze:Wziąłem i naprawiłem:
Jak widać dla niektórych cały świat:) Wracając do tematu, trza się wybrać do Gdańska i zobaczyć tych wstrętnych faszystów.
ODPOWIEDZ