POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
BOLEK
weteran forumowych bitew

Re: POlitykowanie

16-09-2019, 18:23

mówi to co myśli inaczej korzystał by z kartki cz też prompter (także teleprompter autocue)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

16-09-2019, 19:10

Hatefire pisze:Nic nam nie grozi. Nie wierzę że on potrafi czytać ;-)
Co to za książka?
Celem życia nie jest przeżycie.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

16-09-2019, 19:12

Pacjent pisze:
Stoigniew pisze:dobre podsumowanie polityki PISu :)

Obrazek
Przecież to program całej lewicy.
Klasyka socjalizmu. Pis przecież jest typowo socjalistyczną partią więc wszystko się spina.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

16-09-2019, 19:19

mistrzsardu pisze:
Hatefire pisze:Nic nam nie grozi. Nie wierzę że on potrafi czytać ;-)
Co to za książka?
Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

17-09-2019, 08:57

Było?

Obrazek
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-09-2019, 09:56

BOLEK pisze:mówi to co myśli inaczej korzystał by z kartki cz też prompter (także teleprompter autocue)
To prawda. Mówi to co myśli. Pięknie mówi.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

17-09-2019, 09:57

Ciekawe czy Ner dostanie Kartę Zawodowego Artysty...
-------
Z programu wyborczego PiS, strona 198 - ustawa o statusie artysty zawodowego:
1. Kto i na jakiej podstawie mianuje artystą.
2. O Karcie Artysty Zawodowego. Będzie też elektroniczna.

Obrazek
Obrazek

Projekt_ustawy_o_statusie_artysty_zawodowego

"Władysław Gomułka "Prasa powinna zajmować pozycję awangardy w procesie demokratyzacji... Mogę powiedzieć tylko jedno: na kontrrewolucyjną dzialalność pod taką czy inną formą i postacią, na opluwanie partii, na opluwanie socjalizmu my nie pozwolimy"."

Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
535

17-09-2019, 10:08

Polityka historyczna z naciskiem na kibicowski patriotyzm, nauczyciele, lekarze, dziennikarze, sądy, artyści, słabo skrywane wsparcie dla pospolitych lumpów, mobilizacja otumanionych kadzidłem itede itepe, czy teraz wszystko jest jasne?

Dla przypomnienia, bo widzę, że trzeba odświeżać.

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
trup

17-09-2019, 11:20

Obrazek
Awatar użytkownika
trup

17-09-2019, 15:54

taka konkluzja na dziś... i starczy :-)

"Państwowy artysta, państwowy dziennikarz, państwowa opozycja, państwowa niedziela, państwowy sklep, państwowe wakacje, państwowy prezenter, państwowy aktor, państwowy pisarz, państwowy poeta, państwowe marzenia, państwowa ideologia, państwowa rodzina, państwowy człowiek. Itede."

"i wszystko to z osobna zrzeszone w odpowiednich samorządach, np. w kapitule samorządu państwowych marzeń mógłby zasiadać Marek Suski."

"A to wszystko kontrolowane przez Narodowe Instytuty!"

"Państwowe, narodowe i katolickie. Reszta to nihilizm."
Awatar użytkownika
trup

17-09-2019, 15:57

535 pisze:Polityka historyczna z naciskiem na kibicowski patriotyzm, nauczyciele, lekarze, dziennikarze, sądy, artyści, słabo skrywane wsparcie dla pospolitych lumpów, mobilizacja otumanionych kadzidłem itede itepe, czy teraz wszystko jest jasne?

[youtube][/youtube]

To wideo jest tak kurwa pięknie patologiczne, że bardziej się chyba nie da albo mi wyobraźni nie starcza....
Awatar użytkownika
Ascetic

17-09-2019, 16:04

trup pisze:
535 pisze:Polityka historyczna z naciskiem na kibicowski patriotyzm, nauczyciele, lekarze, dziennikarze, sądy, artyści, słabo skrywane wsparcie dla pospolitych lumpów, mobilizacja otumanionych kadzidłem itede itepe, czy teraz wszystko jest jasne?

[youtube][/youtube]

To wideo jest tak kurwa pięknie patologiczne, że bardziej się chyba nie da albo mi wyobraźni nie starcza....

mi się podoba choreografia.

na bank było ćwiczone.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

17-09-2019, 17:35

jest tu kilku zjebanych rusofili (-ów?). proszę, twicik od waszych ulubieńców:

Obrazek

niemiaszki to przynajmniej nie czarują co i jak i dlaczego.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

17-09-2019, 17:45

Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

17-09-2019, 18:04

wolff pisze:Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
nie jestem pewien, znając twoje prorosyjskie sympatie w opozycji do antyukraińskich, czy to nie jest podpucha, ale, ale ... podpisuję się pod Twoim wpisem. + dodałbym jeszcze strzał z przyłożenia i dół z wapnem.
lys på slutten av lys
Pacjent

17-09-2019, 18:12

wolff pisze:Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
Nikt Sanacji nie bronił zrobić tego razem z Hitlerem, zwłaszcza że do 1938 r. prowadziła taką politykę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

17-09-2019, 18:37

Ascetic pisze:
nie jestem pewien, znając twoje prorosyjskie sympatie w opozycji do antyukraińskich, czy to nie jest podpucha, ale, ale ... podpisuję się pod Twoim wpisem. + dodałbym jeszcze strzał z przyłożenia i dół z wapnem.
Toś dojebał na całego.
Ruskie pokazały, że walczyć lubią ale ze słabszymi najlepiej wbijając im kosę w plery. Wojna wojną ale Katyń, wywózki cywilów na pewną śmierć zakłamywanie historii to ich konik.
Mam tylko nadzieję, że w końcu kiedyś Chiny wjadą w ich golenia "ciężkim piecem" kończąc bajkę o niezwyciężonych czerwonych niosących wolność bratnim narodom.
Pacjent pisze:
Nikt Sanacji nie bronił zrobić tego razem z Hitlerem, zwłaszcza że do 1938 r. prowadziła taką politykę.
Widać my to nie Niemcy i Ruscy. Zresztą, strasznie się podniecasz tą Sanacją. Można żyć we własnym kraju nie wpierdalając się innym na rewir, trzeba też mieć honor i szanować cywili jak i jeńców, prawda?
Jebać żuli.
pączek
postuje jak opętany!

17-09-2019, 21:58

Mam tylko nadzieję, że w końcu kiedyś Chiny wjadą w ich golenia "ciężkim piecem" kończąc bajkę o niezwyciężonych czerwonych niosących wolność bratnim narodom.

Pytanie nie brzmi czy, tylko kiedy? Bo, że wjadą to na pewno.
Awatar użytkownika
nicram

18-09-2019, 08:20

Kolejne frukty od dobrozmianowców dla dobrozmianowców: https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... na/nk1hgwe" onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
Pacjent

18-09-2019, 10:30

Marek Chodakiewicz nie jest proPiSowski, natomiast ma pewne wpływy w USA.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ