POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
mówi to co myśli inaczej korzystał by z kartki cz też prompter (także teleprompter autocue)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- rasowy masterfulowicz
Co to za książka?Hatefire pisze:Nic nam nie grozi. Nie wierzę że on potrafi czytać ;-)
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- rasowy masterfulowicz
Klasyka socjalizmu. Pis przecież jest typowo socjalistyczną partią więc wszystko się spina.Pacjent pisze:Przecież to program całej lewicy.Stoigniew pisze:dobre podsumowanie polityki PISu :)
Celem życia nie jest przeżycie.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
mistrzsardu pisze:Co to za książka?Hatefire pisze:Nic nam nie grozi. Nie wierzę że on potrafi czytać ;-)

Guilty of being right
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To prawda. Mówi to co myśli. Pięknie mówi.BOLEK pisze:mówi to co myśli inaczej korzystał by z kartki cz też prompter (także teleprompter autocue)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Ciekawe czy Ner dostanie Kartę Zawodowego Artysty...
-------
Z programu wyborczego PiS, strona 198 - ustawa o statusie artysty zawodowego:
1. Kto i na jakiej podstawie mianuje artystą.
2. O Karcie Artysty Zawodowego. Będzie też elektroniczna.

Projekt_ustawy_o_statusie_artysty_zawodowego
"Władysław Gomułka "Prasa powinna zajmować pozycję awangardy w procesie demokratyzacji... Mogę powiedzieć tylko jedno: na kontrrewolucyjną dzialalność pod taką czy inną formą i postacią, na opluwanie partii, na opluwanie socjalizmu my nie pozwolimy"."

-------
Z programu wyborczego PiS, strona 198 - ustawa o statusie artysty zawodowego:
1. Kto i na jakiej podstawie mianuje artystą.
2. O Karcie Artysty Zawodowego. Będzie też elektroniczna.

Projekt_ustawy_o_statusie_artysty_zawodowego
"Władysław Gomułka "Prasa powinna zajmować pozycję awangardy w procesie demokratyzacji... Mogę powiedzieć tylko jedno: na kontrrewolucyjną dzialalność pod taką czy inną formą i postacią, na opluwanie partii, na opluwanie socjalizmu my nie pozwolimy"."

Polityka historyczna z naciskiem na kibicowski patriotyzm, nauczyciele, lekarze, dziennikarze, sądy, artyści, słabo skrywane wsparcie dla pospolitych lumpów, mobilizacja otumanionych kadzidłem itede itepe, czy teraz wszystko jest jasne?
Dla przypomnienia, bo widzę, że trzeba odświeżać.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- trup

- trup
taka konkluzja na dziś... i starczy :-)
"Państwowy artysta, państwowy dziennikarz, państwowa opozycja, państwowa niedziela, państwowy sklep, państwowe wakacje, państwowy prezenter, państwowy aktor, państwowy pisarz, państwowy poeta, państwowe marzenia, państwowa ideologia, państwowa rodzina, państwowy człowiek. Itede."
"i wszystko to z osobna zrzeszone w odpowiednich samorządach, np. w kapitule samorządu państwowych marzeń mógłby zasiadać Marek Suski."
"A to wszystko kontrolowane przez Narodowe Instytuty!"
"Państwowe, narodowe i katolickie. Reszta to nihilizm."
"Państwowy artysta, państwowy dziennikarz, państwowa opozycja, państwowa niedziela, państwowy sklep, państwowe wakacje, państwowy prezenter, państwowy aktor, państwowy pisarz, państwowy poeta, państwowe marzenia, państwowa ideologia, państwowa rodzina, państwowy człowiek. Itede."
"i wszystko to z osobna zrzeszone w odpowiednich samorządach, np. w kapitule samorządu państwowych marzeń mógłby zasiadać Marek Suski."
"A to wszystko kontrolowane przez Narodowe Instytuty!"
"Państwowe, narodowe i katolickie. Reszta to nihilizm."
- trup
535 pisze:Polityka historyczna z naciskiem na kibicowski patriotyzm, nauczyciele, lekarze, dziennikarze, sądy, artyści, słabo skrywane wsparcie dla pospolitych lumpów, mobilizacja otumanionych kadzidłem itede itepe, czy teraz wszystko jest jasne?
[youtube][/youtube]
To wideo jest tak kurwa pięknie patologiczne, że bardziej się chyba nie da albo mi wyobraźni nie starcza....
- Ascetic
trup pisze:535 pisze:Polityka historyczna z naciskiem na kibicowski patriotyzm, nauczyciele, lekarze, dziennikarze, sądy, artyści, słabo skrywane wsparcie dla pospolitych lumpów, mobilizacja otumanionych kadzidłem itede itepe, czy teraz wszystko jest jasne?
[youtube][/youtube]
To wideo jest tak kurwa pięknie patologiczne, że bardziej się chyba nie da albo mi wyobraźni nie starcza....
mi się podoba choreografia.
na bank było ćwiczone.
lys på slutten av lys
- Ascetic
jest tu kilku zjebanych rusofili (-ów?). proszę, twicik od waszych ulubieńców:

niemiaszki to przynajmniej nie czarują co i jak i dlaczego.

niemiaszki to przynajmniej nie czarują co i jak i dlaczego.
lys på slutten av lys
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
Jebać żuli.
- Ascetic
nie jestem pewien, znając twoje prorosyjskie sympatie w opozycji do antyukraińskich, czy to nie jest podpucha, ale, ale ... podpisuję się pod Twoim wpisem. + dodałbym jeszcze strzał z przyłożenia i dół z wapnem.wolff pisze:Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
lys på slutten av lys
-
Nikt Sanacji nie bronił zrobić tego razem z Hitlerem, zwłaszcza że do 1938 r. prowadziła taką politykę.wolff pisze:Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Toś dojebał na całego.Ascetic pisze:nie jestem pewien, znając twoje prorosyjskie sympatie w opozycji do antyukraińskich, czy to nie jest podpucha, ale, ale ... podpisuję się pod Twoim wpisem. + dodałbym jeszcze strzał z przyłożenia i dół z wapnem.wolff pisze:Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
Ruskie pokazały, że walczyć lubią ale ze słabszymi najlepiej wbijając im kosę w plery. Wojna wojną ale Katyń, wywózki cywilów na pewną śmierć zakłamywanie historii to ich konik.
Mam tylko nadzieję, że w końcu kiedyś Chiny wjadą w ich golenia "ciężkim piecem" kończąc bajkę o niezwyciężonych czerwonych niosących wolność bratnim narodom.
Widać my to nie Niemcy i Ruscy. Zresztą, strasznie się podniecasz tą Sanacją. Można żyć we własnym kraju nie wpierdalając się innym na rewir, trzeba też mieć honor i szanować cywili jak i jeńców, prawda?Pacjent pisze:Nikt Sanacji nie bronił zrobić tego razem z Hitlerem, zwłaszcza że do 1938 r. prowadziła taką politykę.wolff pisze:Rusek morderca, wiadomo. Skoda, że Adolfowi brakło pary i nie rozjechał ich po Kamczatkę. Takie wpisy tylko pokazują jak zjebany to naród. Widły i piec.
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Mam tylko nadzieję, że w końcu kiedyś Chiny wjadą w ich golenia "ciężkim piecem" kończąc bajkę o niezwyciężonych czerwonych niosących wolność bratnim narodom.
Pytanie nie brzmi czy, tylko kiedy? Bo, że wjadą to na pewno.
Pytanie nie brzmi czy, tylko kiedy? Bo, że wjadą to na pewno.
- nicram
Kolejne frukty od dobrozmianowców dla dobrozmianowców: https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... na/nk1hgwe" onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
-
Marek Chodakiewicz nie jest proPiSowski, natomiast ma pewne wpływy w USA.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.