słaby ten numer, już pomijam plastikowa produkcję (bo to mnie akurat nie dziwi), ale zawsze mi się wydawało, że dobry thrashowy wałek powinien mieć jakiś charakterystyczny motyw przewodni, riff, który napierdala do przodu i sporo dynamiki. Tu jest bardzo statycznie, generyczne (żeby nie powiedzieć geriatryczne) riffy, perka jest prostacko słaba, i jeszcze to melo-deathowe solo rodem ze Szwecji. Nie jest to jakaś chujnia, ale widocznie się chłopakom kasa przestała zgadzać, że postanowili coś takiego nagrać i wydać pod tym szyldem. Na trasę z arch-enemy się powinni załapać.
Coroner - Najlepszy Album
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Coroner - Najlepszy Album
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- rozkręca się
taaaa Malmsteenowskie solowki i w kazdym kawalku syntezator w tle .olgims pisze: ↑18-09-2025, 11:53słaby ten numer, już pomijam plastikowa produkcję (bo to mnie akurat nie dziwi), ale zawsze mi się wydawało, że dobry thrashowy wałek powinien mieć jakiś charakterystyczny motyw przewodni, riff, który napierdala do przodu i sporo dynamiki. Tu jest bardzo statycznie, generyczne (żeby nie powiedzieć geriatryczne) riffy, perka jest prostacko słaba, i jeszcze to melo-deathowe solo rodem ze Szwecji. Nie jest to jakaś chujnia, ale widocznie się chłopakom kasa przestała zgadzać, że postanowili coś takiego nagrać i wydać pod tym szyldem. Na trasę z arch-enemy się powinni załapać.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Pewnie posłucham całości "za zasługi", ale gdyby nie nazwa to po przesłuchaniu promo kawałka omijał bym szerokim łukiem ten zespół
Wyobraź sobie że zawsze masz czas