SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON
Wyrosłem z postrzegania muzyki i jej otoczki w kategoriach "zdrady" i "chciwej kalkulacji" bo to bezsens i absurd, a zawsze niemal każdy to męczy z zacięciem godnym obrony niepodległości. Zieeeew...
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
jak to dobrze, że Twój avatar jest tak rozpoznawalny, spokojnie mogę wyhamować przed czytaniem Twoich postów 
support music, not rumors
- hcpig
O kurwa, sami źli metalofcy co wypierdalają za okno płyty, jak lider przefarbuje włosy albo zrezygnuje z dzierżenia topora 
- Scaarph
no, a popatrz, ja nigdzie nie napisałem, ze to z tych właśnie powodów mam taką awersje do satyricon (a właściwie do satyra)jester pisze:Wyrosłem z postrzegania muzyki i jej otoczki w kategoriach "zdrady" i "chciwej kalkulacji" bo to bezsens i absurd, a zawsze niemal każdy to męczy z zacięciem godnym obrony niepodległości. Zieeeew...
- Scaarph
patrz post wyżejjester pisze:O kurwa, sami źli metalofcy co wypierdalają za okno płyty, jak lider przefarbuje włosy albo zrezygnuje z dzierżenia topora
- hcpig
Nie no, widzę że nie napisałeś, ale ja mam i tak alergie na te spekulacje nawet w szczątkowej formie, zwłaszcza kiedy stare chłopy zaczynają rozkminiać takie "złe" intencje w najdziwniejszych kategoriach, nie bardzo pasujących do tej problematyki zresztą. Chujnia straszna reasumując.
- Scaarph
no ok, jeśli o tego wszarza chodzi to mnie czasem (często) ponosi. a do spekulacji są podstawy. zresztą chuj tam, nieważne, chcecie słuchać britni spirs to słuchajcie, chuj mi przecież do tego.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Jester, a tu ktoś czegoś broni czy wyrzuca płyty za okno? My się tylko śmiejemy z fryzury na gwiazdę rocka / kiepskiego aktora i kiety zajebanej alfonsowi + ogólnej hollywodzkiej kiczowatości teledysku.
- hcpig
Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada","sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
Ostatnio zmieniony 12-12-2008, 19:39 przez hcpig, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Heretyk
zgadzam się z Tobą 3 raz w zyciu, szokjester pisze:Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada", "sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
- Scaarph
kurwa jester, wkurwiać mnie już zaczyna jak tak rzucasz tymi "metalofczykami" w każdym poście, tak jakbyś 15 lat temu kasety do malezji rozsyłał. a jak już się przyssałeś do tej ideologii, to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.jester pisze:Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada", "sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
edyta: mea culpa, pardon, takie rzeczy w temacie o satyricon wypisywać
- Skaut
no właśnie, a o co kaman?Scaarph pisze:kurwa jester, wkurwiać mnie już zaczyna jak tak rzucasz tymi "metalofczykami" w każdym poście, tak jakbyś 15 lat temu kasety do malezji rozsyłał. a jak już się przyssałeś do tej ideologii, to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.jester pisze:Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada", "sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
edyta: mea culpa, pardon, takie rzeczy w temacie o satyricon wypisywać
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
- hcpig
BŁAGAM!!!!!!!! Gdzie z takimi tekstami!Scaarph pisze:to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.
Porzucił kult leśnego luda na rzecz dziwek i fajerwerków a Ty dostaje z tego powodu piany?
"Ideologicznie" (tfu!) Graveland lepszy od Motley Crue????????? Szyszki>>>>>>>>> cycki???
edit: albo lepiej tego nie ciągnąć bo znowu będzie to samo powtórzone po raz 6786876868678 męczenie buły rodem z losowo wybranego fora dla natchnionych metalofczyków. Czyli chujnia straszna.
- Scaarph
dlatego w edycie dodałem, że nie za ładnie się wstrzeliłem w temat tym tekstem.jester pisze:BŁAGAM!!!!!!!! Gdzie z takimi tekstami!Scaarph pisze:to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.
Porzucił kult leśnego luda na rzecz dziwek i fajerwerków a Ty dostaje z tego powodu piany?
"Ideologicznie" (tfu!) Graveland lepszy od Motley Crue????????? Szyszki>>>>>>>>> cycki???
po raz kolejny powtarzam, że ja nie piję do satyricon jako zespołu który "porzucił kult leśnego luda", mam po prostu uraz do satyra z powodów takich a także owakich. ale przecież pisałeś że to zauważyłeś?
edit: i jakie kurwa szyszki?
- hcpig
Szyszki znalezione w Lesie Będącym Mym Tronem.
- Scaarph
ależ dla ciebie to jest proste, ciekawe ile szyszek znajdziesz w lesie urgehal chociażby?
- hcpig
Na GT? Żadnej - kozły nie srają szyszkami.
- Scaarph
to może chociaż żrą szyszki, a?
heh, ok, myślałem, że te szyszki to generalnie pod bm podpinasz. ale że satyricon mnie nie interesuje, eot. pasi?
heh, ok, myślałem, że te szyszki to generalnie pod bm podpinasz. ale że satyricon mnie nie interesuje, eot. pasi?
- hcpig
Pasi. Uwielbiam BM, ale nic nie poradzę, że bagaż jaki za sobą ciągnie ta muzyka jest maksymalnie gówniany. Zresztą to tak oklepany temat, że chyba zaraz rzygnę. A wszystko z powodu okularów i fryzury. Ech...