SATYRICON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

Re: SATYRICON

12-12-2008, 19:08

Wyrosłem z postrzegania muzyki i jej otoczki w kategoriach "zdrady" i "chciwej kalkulacji" bo to bezsens i absurd, a zawsze niemal każdy to męczy z zacięciem godnym obrony niepodległości. Zieeeew...
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:10

jak to dobrze, że Twój avatar jest tak rozpoznawalny, spokojnie mogę wyhamować przed czytaniem Twoich postów ;)
support music, not rumors
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 19:14

O kurwa, sami źli metalofcy co wypierdalają za okno płyty, jak lider przefarbuje włosy albo zrezygnuje z dzierżenia topora :roll:
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:15

jester pisze:Wyrosłem z postrzegania muzyki i jej otoczki w kategoriach "zdrady" i "chciwej kalkulacji" bo to bezsens i absurd, a zawsze niemal każdy to męczy z zacięciem godnym obrony niepodległości. Zieeeew...
no, a popatrz, ja nigdzie nie napisałem, ze to z tych właśnie powodów mam taką awersje do satyricon (a właściwie do satyra)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:15

jester pisze:O kurwa, sami źli metalofcy co wypierdalają za okno płyty, jak lider przefarbuje włosy albo zrezygnuje z dzierżenia topora :roll:
patrz post wyżej
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 19:17

Nie no, widzę że nie napisałeś, ale ja mam i tak alergie na te spekulacje nawet w szczątkowej formie, zwłaszcza kiedy stare chłopy zaczynają rozkminiać takie "złe" intencje w najdziwniejszych kategoriach, nie bardzo pasujących do tej problematyki zresztą. Chujnia straszna reasumując.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:25

no ok, jeśli o tego wszarza chodzi to mnie czasem (często) ponosi. a do spekulacji są podstawy. zresztą chuj tam, nieważne, chcecie słuchać britni spirs to słuchajcie, chuj mi przecież do tego.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

12-12-2008, 19:29

Jester, a tu ktoś czegoś broni czy wyrzuca płyty za okno? My się tylko śmiejemy z fryzury na gwiazdę rocka / kiepskiego aktora i kiety zajebanej alfonsowi + ogólnej hollywodzkiej kiczowatości teledysku.
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 19:34

Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada","sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
Ostatnio zmieniony 12-12-2008, 19:39 przez hcpig, łącznie zmieniany 2 razy.
Heretyk

12-12-2008, 19:38

jester pisze:Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada", "sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
zgadzam się z Tobą 3 raz w zyciu, szok
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:44

jester pisze:Ja tam nie wiem, ale bardzo często pojawiają się tu rozkminy tego typu, widziane jako "zdrada", "sprzedanie się", "chęć wydymania" itp. mnie to jebie - jest zmiana to albo się ją łyka albo nie - a metalofczyki generalnie muszą dorobić jakieś górnolotne frazesy i "ideologię" (nadużywane słowo na tej scenie) do byle gówna i przy każdej takiej dyspucie można się wyrzygać bardzo prędko. Naciągane i oklepane problemy dla siermiężnych masochistów.
kurwa jester, wkurwiać mnie już zaczyna jak tak rzucasz tymi "metalofczykami" w każdym poście, tak jakbyś 15 lat temu kasety do malezji rozsyłał. a jak już się przyssałeś do tej ideologii, to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.

edyta: mea culpa, pardon, takie rzeczy w temacie o satyricon wypisywać :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Skaut

12-12-2008, 19:46

Scaarph pisze:
kurwa jester, wkurwiać mnie już zaczyna jak tak rzucasz tymi "metalofczykami" w każdym poście, tak jakbyś 15 lat temu kasety do malezji rozsyłał. a jak już się przyssałeś do tej ideologii, to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.

edyta: mea culpa, pardon, takie rzeczy w temacie o satyricon wypisywać :)
no właśnie, a o co kaman?
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:48

oj dajże już proszę spokój :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 19:48

Scaarph pisze:to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.
BŁAGAM!!!!!!!! Gdzie z takimi tekstami!

Porzucił kult leśnego luda na rzecz dziwek i fajerwerków a Ty dostaje z tego powodu piany?
"Ideologicznie" (tfu!) Graveland lepszy od Motley Crue????????? Szyszki>>>>>>>>> cycki???

edit: albo lepiej tego nie ciągnąć bo znowu będzie to samo powtórzone po raz 6786876868678 męczenie buły rodem z losowo wybranego fora dla natchnionych metalofczyków. Czyli chujnia straszna.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 19:56

jester pisze:
Scaarph pisze:to jeśli ktoś z black metalu odrzuca ideologię a zostawia tylko muzykę (nie mówiąc już o przekonaniu, że bm to tylko muzyka, a reszta się nie liczy), to jest po prostu idiotą nie rozumiejącym o co kaman.
BŁAGAM!!!!!!!! Gdzie z takimi tekstami!

Porzucił kult leśnego luda na rzecz dziwek i fajerwerków a Ty dostaje z tego powodu piany?
"Ideologicznie" (tfu!) Graveland lepszy od Motley Crue????????? Szyszki>>>>>>>>> cycki???
dlatego w edycie dodałem, że nie za ładnie się wstrzeliłem w temat tym tekstem.
po raz kolejny powtarzam, że ja nie piję do satyricon jako zespołu który "porzucił kult leśnego luda", mam po prostu uraz do satyra z powodów takich a także owakich. ale przecież pisałeś że to zauważyłeś?

edit: i jakie kurwa szyszki?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 20:03

Szyszki znalezione w Lesie Będącym Mym Tronem.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 20:05

ależ dla ciebie to jest proste, ciekawe ile szyszek znajdziesz w lesie urgehal chociażby?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 20:07

Na GT? Żadnej - kozły nie srają szyszkami.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-12-2008, 20:10

to może chociaż żrą szyszki, a?
heh, ok, myślałem, że te szyszki to generalnie pod bm podpinasz. ale że satyricon mnie nie interesuje, eot. pasi?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
hcpig

12-12-2008, 20:14

Pasi. Uwielbiam BM, ale nic nie poradzę, że bagaż jaki za sobą ciągnie ta muzyka jest maksymalnie gówniany. Zresztą to tak oklepany temat, że chyba zaraz rzygnę. A wszystko z powodu okularów i fryzury. Ech...
ODPOWIEDZ