heheeheheheheheeheheheheheheehehZenek pisze:Morph pisze:
Śmierdź Cipko Wszechświata!!!
Młahahahaha!!!!!!
Serio są tam takie teksty? Chcą chyba pobić na głowę Romka Kostrzewskiego.
PLAGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: PLAGA
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Rozjebało mnie foto we wkładce.
Depresja gimnazjalisty vol 666
Depresja gimnazjalisty vol 666
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Nie wierzę co paczam. Jeszcze nikt nie zamarudził, że za melodyjne, że gitary pitolą zbyt mile, że hejwi metal, że brzmienie jest. Dziwne.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Czuć niedosyt, nie jest to dokładnie ta sama Plaga co na demie i epce, ale skłamałbym pisząc, że mi się nie podoba. Riffy i wokal są świetne, brzmienie ok, co prawda perka nieco niedomaga, ale i tak na tak krótki czas, w jakim to skomponowali jest bardzo dobrze. Album spokojnie można oceniać jako udany, chociaż gdyby posiedzieli ciut dłużej w studio i dograli 2-3 grubsze kawałki pokroju "Goblett of bitterness", byłoby jeszcze lepiej.krz63 pisze:Nie wierzę co paczam. Jeszcze nikt nie zamarudził, że za melodyjne, że gitary pitolą zbyt mile, że hejwi metal, że brzmienie jest. Dziwne.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to masz - w ogóle nie podoba mi się ta nowa Plaga. Na serio. Słabe to jest w porównaniu z poprzednimi materiałami.krz63 pisze:Nie wierzę co paczam. Jeszcze nikt nie zamarudził, że za melodyjne, że gitary pitolą zbyt mile, że hejwi metal, że brzmienie jest. Dziwne.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Obok AJKS najlepszy polski death rap. W dodatku bez lewackich naleciałości.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wy to tak zawsze musicie... jak ktoś powie, że nikt nie narzeka, to zaczynają narzekać, jak ktoś napisze, że "znowu polskie narzekanie", to zaczynają chwalić... tak na przekór ale coś bez przekonania piszecie... jakieś to takie nieszczere...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- pr0metheus
Juz wiem jaki mam problem z nowa plaga, ogolne wrazenie psuje chujowy slaying the spiritless abel. Skoczne riffy i ta cukierkowa solowa powoduje przesyt melodii i psuje ogolne wrazenie calego albumu. Zeby nie bylo- traby 2 i smierc cieplna calkiem fajnie plynie. Ostatni kawalek tez zjebany jakąs soloweczką. Szkoda. Jakby wyjebac 4 utwor i wrzucic jakies 2 szybsze petardy byloby ok, a tak jest srednio. CDG duuzo lepsze.
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
No plaga ma taka konwencje melodyjnego bm, albo sie to podoba albo nie, ale te soloweczki w 4 i 5 kawalku to przesada. Poprzednie materialy tez byly melodyjne,ale nie ociekalo to lukrem.Co to kurwa wogole za moda na brandzlowanie sie z tymi gitarami? Azarath, deus m, teraz plaga...
niech to miejsce niebawem zniknie