Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- horrified
- starszy świeżak
Re: Brutal Assault XVIII
Nowe zespoły: FIELDS OF THE NEPHILIM, We Butter The Bread With Butter, Loudblast.
Oby FotN w tym roku faktycznie zagrało. Dobry update.
- Mol
- zahartowany metalizator
Odpuszczam w tym roku Brutala - praktycznie wszystko co gra już widziałem wielokrotnie, a część to jeszcze zobaczę w tym roku na klubowych koncertach. Ciekaw jestem czy będzie taki sam pierdolnik organizacyjny jak w ubiegłym roku...
-
- weteran forumowych bitew
Zajebiście, że doszedł Loudblast!:-)horrified pisze:Nowe zespoły: FIELDS OF THE NEPHILIM, We Butter The Bread With Butter, Loudblast.
-
E tam-przyjedź-będzie zajebiście!!!:-)))Maria Konopnicka pisze:Odpuszczam w tym roku Brutala - praktycznie wszystko co gra już widziałem wielokrotnie, a część to jeszcze zobaczę w tym roku na klubowych koncertach. Ciekaw jestem czy będzie taki sam pierdolnik organizacyjny jak w ubiegłym roku...
- YNKE
- w mackach Zła
Mol pisze:a Skeletal Remains to nie doszli czasem?
a niby skąd masz takie info? no byłaby moc zobaczyć nową nadzieję białych :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- horrified
- starszy świeżak
Party San & Brutal Assault Festivals Confirmed !! Flyer With Dates Will Be Posted Up Soon!! SPREAD THIS SHIT!
Na początku był strasznie słaby skład, a teraz zapowiada się na kolejną udaną edycję.
-
Mam nadzieję, że ABORYM zagra ten znakomity kawałek: na Brutalu!!!:-)))
-
Dla mnie skład Brutala jest dużo lepszy niż Party Sun, bo ze składu tego drugiego nie widziałem tylko na żywo VENOM,horrified pisze:
Party San & Brutal Assault Festivals Confirmed !! Flyer With Dates Will Be Posted Up Soon!! SPREAD THIS SHIT!
Na początku był strasznie słaby skład, a teraz zapowiada się na kolejną udaną edycję.
a w składzie Brutala jest sporo moich ulubionych zespołów, w tym też klika, które z miłą chęcią zobaczę po raz 1-szy w życiu, poza tym znakomita impreza na Brutalu jest zawsze gwarantowana, poza tym na Party Sun nie będzie ciemnego Budvara i koszty są większe, a nawet znacznie większe, a do tego na Brutala będę mieć wjazd za darmo...!!!:-)))
Faktycznie twój wjazd za darmo sprawia, ze od razu chce mi się tam jechać bardziej, niż na PartySan....
-
Też sobie załatw wejściówkę za darmo na Brutala-wystarczy tylko pomyśleć, znać kogo trzeba i biegle angielski-do dzieła!!!:-)))ZłyPan pisze:Faktycznie twój wjazd za darmo sprawia, ze od razu chce mi się tam jechać bardziej, niż na PartySan....
-
Tak wogóle to Aborym mógłby zagrać sporo kawałków z pierwszej, znakomitej płyty "Kali Yuga Bizzare"-może nie wszystkie,
ale większość!!!:-)))
ale większość!!!:-)))
Tak i potem kazać czekać Adrianowi przez milion lat na wywiady, hie hie...
-
Ta sprawa jest bardziej skomplikowana niż sądzisz-to trzeba było załatwić przez Craiga Smilovskiego od razu i być wpisanym na listę VIP-ów, a nie liczyć na to, że organizatorzy doskonale znają zina wydawanego przez Adriana i tracić na korespondowanieZłyPan pisze:Tak i potem kazać czekać Adrianowi przez milion lat na wywiady, hie hie...
z wiadomo kim z Shindy mnóstwo czasu-wnioski z tego już dawno wyciągnąłem, a Adrian niech prowadzi swojego zina po swojemu od a do z-życzę Mu jak najlepiej w tym względzie i nie tylko!!!:-)))
ps. złośliwość to nie w-ko-trzeba być też inteligentnym i sprytnym oraz przede wszystkim myśleć...!!!:-)))
A także mieć głowe na karku. Przydaje się tez pomyślunek.
To ja już piszę do Craiga, na pewno wpisze mnie la listę VIPów...
-
Tak-tylko Craiga nie będzie w tym roku na Brutalu i co w takim razie zrobisz!!!???:-)))ZłyPan pisze:A także mieć głowe na karku. Przydaje się tez pomyślunek.
Nie będzie? NIE BĘDZIE??? Matko boska, co ja zrobię! Od dwóch dni siedzimy ze żoną w pilotkach, kołach ratunkowych i zbrojach, śpimy po 3 godziny na zmianę, z nerw palimy szlugę za szlugą, jeść nie jemy, pijemy tylko kawę i wodę spod ogórków, a CRAIGA NIE BĘDZIE????!!!!??? Wszystko na marne. Idę ze sobą skończyć...Death in another way pisze:Tak-tylko Craiga nie będzie w tym roku na Brutalu i co w takim razie zrobisz!!!???:-)))ZłyPan pisze:A także mieć głowe na karku. Przydaje się tez pomyślunek.
- Mol
- zahartowany metalizator
Halo Craig,
I wery good Polak, wery much Incantation fan and club. I rispect thy mighty contract, bekoz you king of metal and hail to England. Please give VIP me for the festiwal, bekoz I poor and Polak. You Polak too, I know, bekoz you Smilowski, like Piotr Fronczewski or kiełbasa krakowski. Please olso send promos, I do recenzion.
Love and kisses
(Insert name)
Krzyś
I wery good Polak, wery much Incantation fan and club. I rispect thy mighty contract, bekoz you king of metal and hail to England. Please give VIP me for the festiwal, bekoz I poor and Polak. You Polak too, I know, bekoz you Smilowski, like Piotr Fronczewski or kiełbasa krakowski. Please olso send promos, I do recenzion.
Love and kisses
(Insert name)
Krzyś
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wejściówkę masz zapewnioną.