Eee, nie zgadzam się, zresztą się wyspowiadałem w temacie Mega już w tym wątku.Zenek pisze:Od wielu już albumów ;) system, który zawiódł był całkiem niezły, ale w sumie od Cryptic
Writings to tragedia się dzieje z tym zespołem, spokojnie mogli się skończyć na Youthanasia.
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: MEGADETH
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
:D:D Jak się dalszych nie słyszało, to się takie głupoty pierdoli. "Endgame" to spokojnie poziom "Cryptic Writings", a "Youthanasia" to oczywiście słaba płyta.Zenek pisze:Od wielu już albumów ;) system, który zawiódł był całkiem niezły, ale w sumie od Crypticramonoth pisze:Okładka pod tytułem "Jesteśmy w czarnej dupie?" ;)
Writings to tragedia się dzieje z tym zespołem, spokojnie mogli się skończyć na Youthanasia.
Coś tam było! Człowiek!
Jak można brać poważnie wpisy w wątku o MEGADETH gościa z DEPECHE MODE w awatarze? Bądźmy poważni :)
To tak jakby pedał wypowiadał się o seksie z kobietami :)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
zaczynam rozumiec forumowiczów po 35 roku zycia.....
- morbid
- rasowy masterfulowicz
....nie sądze takze abym odkrywał "atuty" Depeche Mode....chyba mało istotny zespół :):)
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Tak, tak zaklinajcie dalej rzeczywistość i wchłaniajcie w siebie wszystkie gówniane nowości od Rudego, McDonalds zawsze miał większe powodzenie niż dobre jedzenie ;)Maria Konopnicka pisze:Jak można brać poważnie wpisy w wątku o MEGADETH gościa z DEPECHE MODE w awatarze? Bądźmy poważni :)
Ja sobie włącze Rust In Peace i nie będę musiał się zapychać nieświeżym BigMakiem

- hcpig
Jak Ryży nie jest bogiem metalu to już nie wiem kto jest :/ramonoth pisze: Nigdy nie miałem go za jakiegoś boga metalu
Chociaż po TSHF dałby sobie spokój.
Yare Yare Daze
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Judas Priest.hcpig pisze:Jak Ryży nie jest bogiem metalu to już nie wiem kto jest :/ramonoth pisze: Nigdy nie miałem go za jakiegoś boga metalu
- vicek
- zahartowany metalizator
mercyfule i kingy diamondy
- Rattlehead
-
Nergal
-
Sabaton
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pietia Pawka Wiwczarek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- vicek
dani filth
- Nerwowy
GRUBSON NAJLEPRZY
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Dragazes
- w mackach Zła
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa, to miała być thrashowa płyta, a nie powtórka z Youthanasia. Średnio podoba mi się to :-(
Oby było tak, że na singla wybrali najlżejszą piosenkę, najbardziej radio-friendly, a cała płyta to był zapowiadany powrót do jedynki...
Oby było tak, że na singla wybrali najlżejszą piosenkę, najbardziej radio-friendly, a cała płyta to był zapowiadany powrót do jedynki...
all the monsters will break your heart