Ile Ty w ogóle masz lat ?Antychróst pisze:dziś przesłuchałem kawałki na yt.
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: FURIA
Dziwne, że jeszcze nikt nie porównał do zboża albo warzyw :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Random Apex
Się znacie, jak świnie na niebie
Edit: dla niekumatych - nie znacie się, bo świnie też się nie znają na niebie
Edit: dla niekumatych - nie znacie się, bo świnie też się nie znają na niebie
You've got nothing to lose but your lives.
-
fajny ten co na tej epcetrzeci pisze:fajny ten co na tej epce? wlecze to sie niemilosiernie - bez iskry zupelnie.Plasfodeur pisze:Fajny ten post rock na nowej EP-ce, dlaczego tylko chłopaki ledwo się rozkręcą to kończą temat?
Grrrówno!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Też jestem rozczarowany tą EPką. Pierwszy utwór jeszcze się kompozycyjnie broni (ale bez obsrania), ale drugi, choć ma fajny tytuł to chujnia z grzybnią. Dobrze, że chłopaki próbują eksperymentować, ale ten materiał to zdecydowanie przerost formy nad treścią. I w dodatku niedopracowany przerost. Najgorsze co do tej pory Furia nagrała. 1.5/6. Rzekłem.
all the monsters will break your heart
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja miałem takie zdanie, gdy usłyszałem Halny. Ale ta nowa epka rokuje dobrze na przyszłość, o ile oczywiście będą szli tą drogą, zamiast grać black metal. Oczywiście nie jest to nic oryginalnego, tak jak Halny nie był, wbrew pozorom i opiniom ludzi, którzy mało jeszcze słyszeli w życiu.nicram pisze:Dobrze, że chłopaki próbują eksperymentować, ale ten materiał to zdecydowanie przerost formy nad treścią. I w dodatku niedopracowany przerost.
-
- postuje jak opętany!
Wklej swoje top 10 muzyki okołowiejskiej.Nerwowy pisze:Ile Ty w ogóle masz lat ?Antychróst pisze:dziś przesłuchałem kawałki na yt.
ja bym wolał, żeby raczej nie.vicek pisze:ja bym wolał żeby jednak grali black metal
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
W black metalu zagrano już wszystko.vicek pisze:ja bym wolał żeby jednak grali black metal
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
epki są po to, by się pobawić w eksperymenty i tak przeważnie dzieje się w szeregach FURII.
Mieliśmy "Hute ... " był "Halny" a teraz "Melancholie" ... i o to wg mnie chodzi, by odchodzić od schematów, zrobić coś na przekór temu co oczekują "fani", "Melancholie" wg mnie to bardzo fajna epka, mająca swój specyficzny klimat który niekoniecznie każdemu musi się podobać. Nihli też ma specyficzne podejście do muzyki i chwała mu za to, że eksperymentuje robi rzeczy, na które zwyczajnie ma ochotę, nic na siłę, nie pod publikę;
Oczywiście jak to w przypadku Furii bywa, epkę zakupiłem przesłucham kilkanaście razy i nie żałuję tej śmiesznej sumy 19 zł które wydałem na owe CD.
tam ktoś się mazał apropos płyty ... nie peniaj będzie black metalowo ;)
Mieliśmy "Hute ... " był "Halny" a teraz "Melancholie" ... i o to wg mnie chodzi, by odchodzić od schematów, zrobić coś na przekór temu co oczekują "fani", "Melancholie" wg mnie to bardzo fajna epka, mająca swój specyficzny klimat który niekoniecznie każdemu musi się podobać. Nihli też ma specyficzne podejście do muzyki i chwała mu za to, że eksperymentuje robi rzeczy, na które zwyczajnie ma ochotę, nic na siłę, nie pod publikę;
Oczywiście jak to w przypadku Furii bywa, epkę zakupiłem przesłucham kilkanaście razy i nie żałuję tej śmiesznej sumy 19 zł które wydałem na owe CD.
tam ktoś się mazał apropos płyty ... nie peniaj będzie black metalowo ;)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
chce ktos Z narzekajacych sprzedac za polowe ceny to pm
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rozkręca się
Kurde, trafia do mnie ta płyta.
Tylko powinni kopniaki dostać za ucięcie tych utworów w połowie. Człowiek zaczyna wchodzić w odpowiedni nastrój, i jeb, utniemy sobie teraz. Nieładnie.
Taki klimat jak najbardziej mi odpowiada, mógłby Nihil powołać do życia kolejny projekt z taką muzą - żądam harmonijkowej muzy !
Tylko powinni kopniaki dostać za ucięcie tych utworów w połowie. Człowiek zaczyna wchodzić w odpowiedni nastrój, i jeb, utniemy sobie teraz. Nieładnie.
Taki klimat jak najbardziej mi odpowiada, mógłby Nihil powołać do życia kolejny projekt z taką muzą - żądam harmonijkowej muzy !
NIE
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie tak. Ten cały Nihil jakby popłynął w stronę muzyki, która ma niewiele wspólnego z metalem, to może by stworzył coś naprawdę ciekawego w polskiej muzyce, bo widzę, że ma chłopak jakiś dryg do tego. Nieoszlifowany jeszcze, niedojrzały jeszcze, ale jest na dobrej drodze.