SIRRAH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: SIRRAH
To znaczy, że kiedy powinni przestać używać szyldu LO? Na "My guardian anger"? Bo na "Mother and the enemy" to już ponad wszelką wątpliwość, rajt?
Zresztą, kurwa, jak można nie kumać, że to zespół jest właścicielem nazwy, a nie jacyś pożal się borze, fani.
Zresztą, kurwa, jak można nie kumać, że to zespół jest właścicielem nazwy, a nie jacyś pożal się borze, fani.
Grrrówno!
Ale przecież nikt ci nie każe kupować tej nowej różanej żubrówki, nawet producent lojalnie ostrzega, że już nie capi i nie smakuje trawą żubrówką.Wódka i Piwo pisze:Jak kupuję butelkę wódki Żubrówki to ma capić i smakować trawą żubrówką a nie kurwa olejkiem różanym i bzem bo w takim wypadku będzie to oszustwo a nie Żubrówka.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
jak Ty nie kumasz marketingu ;]Wódka i Piwo pisze:Jak kupuję butelkę wódki Żubrówki to ma capić i smakować trawą żubrówką a nie kurwa olejkiem różanym i bzem bo w takim wypadku będzie to oszustwo a nie Żubrówka. I tak też jest z LO...liczą że paru frajerów złapie się na starą ''kultową'' nazwę i łyknie płytę w sklepie. Czy to takie trudne wymyśleć nową nazwę skoro tak diametralnie zmieniło się muzykę w stosunku do tego co grało się wczeniej ? Nosz kuźwa aż ciężko zrozumieć że ktoś może tego nie kumać. Niech się kurwa jeszcze Dismember reaktywuje i zacznie grać rege...no bo idąc tokiem twego rozumowania kolegi yossarian84 '' jesli nowa płyta będzie dobra, to trzeba się cieszyć, niezależnie pod jakim szyldem ja nagrają i jaki to będzie gatunek muzyki'' No pasaran jak mawiają górale !
Coś tam było! Człowiek!
- Castor
Chyba pierwszy raz zgadzam się z @yossarian84. Najważniejsze, żeby płyta była dobra i tyle.

-
No ty jak widać nie wiele kumasz, a w każdym razie niewiele z tego co czytasz. Oczywiście jesteś jednym z tych co to uważają że zespół gra dla siebie...a nie dla fanów. NIe będę nawet tego rozwijał komentarzem bo szkoda na coś takiego czasu. A druga sprawa... jak nie wiesz co obecnie płodzą kolesie z LO to może nie pisz bzdur i nie porównuj tego z "My guardian anger" i "Mother and the enemy". Chcesz kupować czekoladę która jest tekturą ale nazywa się dumnie czekoladą twoja broszka, wolno ci ale jak można nie kumać że jest się w takim wypadku naiwnym osłem (bez urazy) ?
-
argument ze zmianą nazwy rządzi od zawsze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Re:
Jak ty nie kumasz tekstu który czytasz skoro tak uważasz :)Skaut pisze:jak Ty nie kumasz marketingu ;]Wódka i Piwo pisze:Jak kupuję butelkę wódki Żubrówki to ma capić i smakować trawą żubrówką a nie kurwa olejkiem różanym i bzem bo w takim wypadku będzie to oszustwo a nie Żubrówka. I tak też jest z LO...liczą że paru frajerów złapie się na starą ''kultową'' nazwę i łyknie płytę w sklepie. Czy to takie trudne wymyśleć nową nazwę skoro tak diametralnie zmieniło się muzykę w stosunku do tego co grało się wczeniej ? Nosz kuźwa aż ciężko zrozumieć że ktoś może tego nie kumać. Niech się kurwa jeszcze Dismember reaktywuje i zacznie grać rege...no bo idąc tokiem twego rozumowania kolegi yossarian84 '' jesli nowa płyta będzie dobra, to trzeba się cieszyć, niezależnie pod jakim szyldem ja nagrają i jaki to będzie gatunek muzyki'' No pasaran jak mawiają górale !
-
Ale ja sobie sprawdzę co tworzą zanim to kupię, w obecnych czasach jest aż nadto możliwości do takiego postępowania. Nie mam pojęcia, jak nowy materiał ma się do "Matki i wroga", ale wiem jak "Matka i wróg" ma się do debiutu.Wódka i Piwo pisze:No ty jak widać nie wiele kumasz, a w każdym razie niewiele z tego co czytasz. Oczywiście jesteś jednym z tych co to uważają że zespół gra dla siebie...a nie dla fanów. NIe będę nawet tego rozwijał komentarzem bo szkoda na coś takiego czasu. A druga sprawa... jak nie wiesz co obecnie płodzą kolesie z LO to może nie pisz bzdur i nie porównuj tego z "My guardian anger" i "Mother and the enemy". Chcesz kupować czekoladę która jest tekturą ale nazywa się dumnie czekoladą twoja broszka, wolno ci ale jak można nie kumać że jest się w takim wypadku naiwnym osłem (bez urazy) ?
Zespół ma pełne prawo do używania swojej nazwy, jak mu się żywnie podoba. Dla mnie to jest podstawowa podstawa :) A fan, niech uważa na co wydaje pieniądze.
Grrrówno!
Tyle, że to może być zajebista gorzka czekolada Lindt, a ty się rzucasz, że przeterminowanej Alpen Gold z żabki ci nie zaserwują ;)Wódka i Piwo pisze:Chcesz kupować czekoladę która jest tekturą ale nazywa się dumnie czekoladą
-
Re:
:)Skaut pisze:no co, Mayhem też zmienił nazwę na "The True" ;][V] pisze:argument ze zmianą nazwy rządzi od zawsze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
oj powarznie?Wódka i Piwo pisze:Jak ty nie kumasz tekstu który czytasz skoro tak uważasz :)Skaut pisze:jak Ty nie kumasz marketingu ;]Wódka i Piwo pisze:Jak kupuję butelkę wódki Żubrówki to ma capić i smakować trawą żubrówką a nie kurwa olejkiem różanym i bzem bo w takim wypadku będzie to oszustwo a nie Żubrówka. I tak też jest z LO...liczą że paru frajerów złapie się na starą ''kultową'' nazwę i łyknie płytę w sklepie. Czy to takie trudne wymyśleć nową nazwę skoro tak diametralnie zmieniło się muzykę w stosunku do tego co grało się wczeniej ? Nosz kuźwa aż ciężko zrozumieć że ktoś może tego nie kumać. Niech się kurwa jeszcze Dismember reaktywuje i zacznie grać rege...no bo idąc tokiem twego rozumowania kolegi yossarian84 '' jesli nowa płyta będzie dobra, to trzeba się cieszyć, niezależnie pod jakim szyldem ja nagrają i jaki to będzie gatunek muzyki'' No pasaran jak mawiają górale !
Coś tam było! Człowiek!
-
No cóz jak widać to strasznie trudne...zmienić nazwę. A jeszcze trudniejsze to zrozumieć , nie ?[V] pisze:argument ze zmianą nazwy rządzi od zawsze.
- krz63
Nazwa zespołu należy do zespołu, a nie do fanów. Jakby Dismember chciał pod swoją nazwą nagrać jazz czy minimal ambient to droga wolna, ich prawo i ich tzw. wolność artystyczna. W czasach darmowych empetrójek, serwisów internetowych itd chyba można wychwycić przed zakupem płyty kiedy styl zespołu przestał być w kręgu naszych zainteresowań.Wódka i Piwo pisze:Jak kupuję butelkę wódki Żubrówki to ma capić i smakować trawą żubrówką a nie kurwa olejkiem różanym i bzem bo w takim wypadku będzie to oszustwo a nie Żubrówka. I tak też jest z LO...liczą że paru frajerów złapie się na starą ''kultową'' nazwę i łyknie płytę w sklepie. Czy to takie trudne wymyśleć nową nazwę skoro tak diametralnie zmieniło się muzykę w stosunku do tego co grało się wczeniej ? Nosz kuźwa aż ciężko zrozumieć że ktoś może tego nie kumać. Niech się kurwa jeszcze Dismember reaktywuje i zacznie grać rege...no bo idąc tokiem twego rozumowania kolegi yossarian84 '' jesli nowa płyta będzie dobra, to trzeba się cieszyć, niezależnie pod jakim szyldem ja nagrają i jaki to będzie gatunek muzyki'' No pasaran jak mawiają górale !
Ponadto nie wyobrażam sobie jakoś tych hord frajerów widzących w sklepach (spożywczych?) nową płytę Lux Occulta i kupujących ją w ciemno z nadzieją na wysłuchanie siermiężnego occult metalu :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
mi bardzo trudno to zrozumiec;)Wódka i Piwo pisze:No cóz jak widać to strasznie trudne...zmienić nazwę. A jeszcze trudniejsze to zrozumieć , nie ?[V] pisze:argument ze zmianą nazwy rządzi od zawsze.
- Skaut
Może jednak ugną się pod naporem silnej i stanowczej krytyki Wódki i Piwa i zmienią chociaż nazwę na Occulta Lux, aby na regałach w sklepie leżała w innym miejscu.krz63 pisze:Nazwa zespołu należy do zespołu, a nie do fanów. Jakby Dismember chciał pod swoją nazwą nagrać jazz czy minimal ambient to droga wolna, ich prawo i ich tzw. wolność artystyczna. W czasach darmowych empetrójek, serwisów internetowych itd chyba można wychwycić przed zakupem płyty kiedy styl zespołu przestał być w kręgu naszych zainteresowań.Wódka i Piwo pisze:Jak kupuję butelkę wódki Żubrówki to ma capić i smakować trawą żubrówką a nie kurwa olejkiem różanym i bzem bo w takim wypadku będzie to oszustwo a nie Żubrówka. I tak też jest z LO...liczą że paru frajerów złapie się na starą ''kultową'' nazwę i łyknie płytę w sklepie. Czy to takie trudne wymyśleć nową nazwę skoro tak diametralnie zmieniło się muzykę w stosunku do tego co grało się wczeniej ? Nosz kuźwa aż ciężko zrozumieć że ktoś może tego nie kumać. Niech się kurwa jeszcze Dismember reaktywuje i zacznie grać rege...no bo idąc tokiem twego rozumowania kolegi yossarian84 '' jesli nowa płyta będzie dobra, to trzeba się cieszyć, niezależnie pod jakim szyldem ja nagrają i jaki to będzie gatunek muzyki'' No pasaran jak mawiają górale !
Ponadto nie wyobrażam sobie jakoś tych hord frajerów widzących w sklepach (spożywczych?) nową płytę Lux Occulta i kupujących ją w ciemno z nadzieją na wysłuchanie siermiężnego occult metalu :-)
Coś tam było! Człowiek!
-
Tutaj nawet głębsza metafizyka, więc spory progres!DCI Hunt pisze:już przeczytali ten wątek i teraz są Lux O'Kurwa! .
Grrrówno!
- evildead
boskie :)))Wódka i Piwo pisze:No ty jak widać nie wiele kumasz, a w każdym razie niewiele z tego co czytasz. Oczywiście jesteś jednym z tych co to uważają że zespół gra dla siebie...a nie dla fanów. NIe będę nawet tego rozwijał komentarzem bo szkoda na coś takiego czasu.
Ej, a może to taki zabieg artystyczny? Może LO gra dla fanów, tylko chce żebyście byli ŹLI? To by nawet pasowało do korzeni tej hordy.
edit: a co do zmiany nazwy to już widzę Quorthona czy Warriora, co płyta to inny szyld, chyba by się pocięli :))))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
W ogóle ktoś rzucił tekst o akordeonie i już niektórzy krzyczą żeby zmieniać nazwę, chociaż chuja jeszcze słyszeli :D Na nowej Furii też podobno jest akordeon i co? :-)