Podróże
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Podróże
Tak jest Szwedzi pod tym względem są w Skandynawii nie do pobicia. W sobotę na autostradzie z Danii do Szwecji, ruch jak jasny ch..., wszystkie kombi doładowane po dach browarami, do tego przyczepki, busy, pojazdy większe i mniejsze. Z kolei na dworcu promowym w Helsingborgu, mnóstwo mocno najebanych obywateli Szwecji płci obojga, z pełnymi wózkami alkoholu. Powietrze można kroić. Jest gęsto od aromatu spirytualiów. Na okolicznych ławkach, nawalona młodzież w pozycjach embrionalnych, a także w takich znanych z internetowych filmów, czyli głowa na chodniku, dupa na ławce. Być może to był tylko przypadek, ale mam inne podejrzenia. To właśnie ten pragmatyzm w czystej postaci.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Raczej nie:D Byłem w tym samym miejscu i podobne obrazy;)535 pisze:Być może to był tylko przypadek
'Come the Blessed Madness'
- Scaarph
- zahartowany metalizator
na samym starym mieście widziałem kilka, nie da się nie znaleźć.So_It_Is_Done pisze:Co warto zobaczyć i które knajpy odwiedzić w Pradze? Czy są tam jakieś coffe shopy?
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Muzeum Alfonsa Muchy podobno jest super - ja Pragę mam dopiero zamiar zobaczyć, więc jeśli ktoś ma doświadczenia z tym, co warto obejrzeć, a co można sobie darować, to dołączam się do pytania SIIDa
You've got nothing to lose but your lives.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Tylko ludzi tyle że do barierków się ciężko dopchać.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Lykantrop
Polecam knajpę u Wojaka Szwejka. Obsługa może trochę zbyt nachalna i uprzejma, ale tłumów tam nigdy nie stwierdziłem, a wybór browara i w ogóle menu na duży +. W dodatku czysto i swojsko, a mam wrażenie, że Czesi jakby mieli trochę problemy z utrzymaniem czystości w lokalach :)Scaarph pisze:na samym starym mieście widziałem kilka, nie da się nie znaleźć.So_It_Is_Done pisze:Co warto zobaczyć i które knajpy odwiedzić w Pradze? Czy są tam jakieś coffe shopy?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
Mucha i Kafka obowiązkowoRandom Apex pisze:Muzeum Alfonsa Muchy podobno jest super - ja Pragę mam dopiero zamiar zobaczyć, więc jeśli ktoś ma doświadczenia z tym, co warto obejrzeć, a co można sobie darować, to dołączam się do pytania SIIDa
- Nerwowy
Coś jest na rzeczy.Lykantrop pisze:Polecam knajpę u Wojaka Szwejka. Obsługa może trochę zbyt nachalna i uprzejma, ale tłumów tam nigdy nie stwierdziłem, a wybór browara i w ogóle menu na duży +. W dodatku czysto i swojsko, a mam wrażenie, że Czesi jakby mieli trochę problemy z utrzymaniem czystości w lokalach :)Scaarph pisze:na samym starym mieście widziałem kilka, nie da się nie znaleźć.So_It_Is_Done pisze:Co warto zobaczyć i które knajpy odwiedzić w Pradze? Czy są tam jakieś coffe shopy?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
So_It_Is_Done pisze:Co warto zobaczyć i które knajpy odwiedzić w Pradze? Czy są tam jakieś coffe shopy?
bylem w pazdzierniku i zajebista knajpe odwiedzilem... ale nie pamietam nazwy (klimatem nazwalbym ja Jama Pekel :))) Jak schodzisz z hradczan schodami prawie przy samym koncu po prawej stronie jest taka knajpa w piwnicy z szyldem ze to najstarsza knajpa w pradze... klimat jak w jaskini jakiejs rockowa/metalowa/folkowa muza wszystko w stylu sredniowiecznym super ceny, brudne skory na drzweiach stoly maja ze 100 lat laska jak podala nam 2 kufle (ladna mloda dziewczynaq w sredniowiecznych ciuchach) to myslalem ze rozjebie ten stol :) ceny bardzo tanie...
co do jedzenia to niedaleko centrum i muzeum alfonsa muchy jest bar/pub/restauracja V CIPU... tak za 60 zł zjedlismy 1/2 kaczki z knedlikami i salatkami + jakies inne danie żona wzieła a do tego 3 browary i 3x napój polecam tylko uwazaj na kolejki bo wieczorem jest full typowych czechow :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
A ja jestem aktualnie z zona Marzena w Tajlandii,najpierw 4 dni w Bangkoku a teraz tydzien na Koh Samui.Pozdrawiam
- Kingu
Z drewnem do lasu :)
przychode po informacje i garsc porad. W przyszlym tygodniu jade do Budapesztu; sa tu jacys bywalcy, ktorzy podpowiedza co warto zobaczyc (poza tym co pisza w kolorowych przewodnikach) lub tez co zobaczyc w pierwszej kolejnosci (czasu nie ma za duzo bo tylko 2 dni), gdzie dobrze i nie za drogo zjesc (to dla mnie sprawa kluczowa. jedzenie, znaczy sie!) i gdzie sie zabawic :)
bede zobowiazany.
ps. Jak wogole z cenami w Budapeszcie, zdzieraja?
bede zobowiazany.
ps. Jak wogole z cenami w Budapeszcie, zdzieraja?
-
Koniecznie coś do odśnieżania zabierz;)
Węgrzy podobno zdzierają, znajomi z UK skarżyli się, że w Polsce ok a tam na Węgrzech to jakieś ceny z kosmosu wymyślają.
Węgrzy podobno zdzierają, znajomi z UK skarżyli się, że w Polsce ok a tam na Węgrzech to jakieś ceny z kosmosu wymyślają.
No nie mow mi tylko ze tam sroga zima??est pisze:Koniecznie coś do odśnieżania zabierz;)
-
- Block69
PENIS METAL
- Morph
- Kontakt:
O wielki przedwieczny, dwa pytania:
Okolice Splitu - co zobaczyć, bo właśnie hotel zarezerwowałem i kompletuję Bucket List. A że po drodzę zajadę jeszcze o Wódę i Pest to nawiązując do:Cthulhu pisze:aporpo podróży jakby kogoś interesowało, miał pytania, chciał wyskoczyć na wakacje w sezonie - mieszkam teraz w chorwacji (Istria) więc pytać śmiało bo jest okazja
Znalazłeś coś zajebistego?Cthulhu pisze:przychode po informacje i garsc porad. W przyszlym tygodniu jade do Budapesztu; sa tu jacys bywalcy, ktorzy podpowiedza co warto zobaczyc (poza tym co pisza w kolorowych przewodnikach) lub tez co zobaczyc w pierwszej kolejnosci (czasu nie ma za duzo bo tylko 2 dni), gdzie dobrze i nie za drogo zjesc (to dla mnie sprawa kluczowa. jedzenie, znaczy sie!) i gdzie sie zabawic :)
Give birth to something dead
-
Jeżeli mógłbym sobie pozwolić na 2 lata wolnego to mógłbym zwiedzić to wszystko "za darmo";)Block69 pisze:http://m.onet.pl/wiedza-swiat/podroze/aktualnosci,qydsh
Trza by sie karnąć kiedy w wolnej chwili