Domyślam się, że taki był zamiar. To jest na wskroś komercyjne granie (oczywiście w obrębie szeroko pojętej muzyki rockowej), nie ma sensu szukać w nim głębszych doznań. Choć szczerze mówiąc ma to swój klimat, lekko maturalny (białe koszule i rzadkie wąsy), który w razie niepowodzenia daje nadzieję na amnestię ministra:)
Pomijam już tutaj teksty, które też pewnie pełnią jakąś tam rolę, ale nawet ich nie czytałem bo nie lubię chrześcijańskich pierdół;)
HACRIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: HACRIDE
eee tam, czy ja wiem czy na wskros? umowmy sie, to nadal ciezka muzyka, ktorej daleko do komercji :) numer w porzadku, zobaczymy jak calosc.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ciężka muzyka też może być komercyjna:)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Przesłuchałem nówkę. Słychać trochę Gojiry, trochę Devina, miejscami Fear Factory, parę fajnych riffów, melodii i nawet śpiewane wokale nie działały mi na nerwy, a to dziwne. Bardzo przyjemne granie do porannej kawy, a wyróżnić chciałbym "Ghosts of the Modern World". Czy jest to płyta na wiele przesłuchań i dłuższy związek, nie wiem, chyba nie.