PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: PESTILENCE
Tylko mnie ta okładka skojarzyła się z okładkami Monstrosity?
The madness and the damage done.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No jest równie chujowa, ale poza tym podobieństw nie zauważyłem.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O to mi chodziło, choć niekoniecznie to wynika z mojego poprzedniego posta ;)
The madness and the damage done.
-
- mistrz forumowej ceremonii
I to mnie przeraża.KAKAESIAK pisze:wystarczy przeczytać kolesi z tych kapel, którzy zachwalają swoje nowe obrazy na okładkach, chodzi o Sinister czy Suffocation, żeby mieć jasność, że to nie prowokacja a zamierzone działanie
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A co mają mówić, że dali gówno bo mieli w to wylane.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co do okładki Sinister i Pestilence to zgoda, kaszana i brak smaku, okładka Suffocation jednak na tle tych dwóch jest zrobiona o wiele lepiej, zarówno jeśli chodzi o wykonanie jak i sam pomysł.est pisze:I to mnie przeraża.KAKAESIAK pisze:wystarczy przeczytać kolesi z tych kapel, którzy zachwalają swoje nowe obrazy na okładkach, chodzi o Sinister czy Suffocation, żeby mieć jasność, że to nie prowokacja a zamierzone działanie
-
Mnie nie przeraża, że ktoś tak mówi tylko to, że ktoś może tak myśleć;)Headcrab pisze:A co mają mówić, że dali gówno bo mieli w to wylane.
- Drone
Ta okładka jest tak gówniana, że nie wiem, co mam napisać. Może to jakiś żart jest?
W takich momentach mam ochotę wypieprzyć wszystkie płyty takiego zespołu za karę. Może jednak to ja mam rację, że ich nigdy nie lubiłem, a nie gust obiektywny, który każe mi ich słuchać?
W takich momentach mam ochotę wypieprzyć wszystkie płyty takiego zespołu za karę. Może jednak to ja mam rację, że ich nigdy nie lubiłem, a nie gust obiektywny, który każe mi ich słuchać?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Możesz je sprzedać. Tylko pamiętaj o zszywkach;)
- Drone
Za karę usunę ich z listy klasyków death metalu!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Absolutnie, i wrzuć Enjoy the Violence.
- Block69
- zahartowany metalizator
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Czy na takowej liście znajduje się "Spheres"? Jeżeli nie, to lista jest kompletnie niekompletna.Drone pisze:Za karę usunę ich z listy klasyków death metalu!
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Może tą okładkę robił im właśnie nadworny grafik Empire?Block69 pisze:Empire Records od razu sie przypomina.
- Skaut
Krótko mówiąc - skrajne gówno ;]- Dave Haley przesunie granice ekstremalnej gry na perkusji, a gitary będą najbardziej chore z dotychczas przez nas nagranych. Georg Maier, nasz nowy basista ustali nowe standardy wśród gitarzystów basowych! Styl wokalny to będzie moją najbardziej brutalna próba i ponownie będzie to zupełnie inny styl, niż na wszystkich dotychczasowych dziełach - powiedział Patrick Mameli, lider Pestilence.
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... album.html
Coś tam było! Człowiek!
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Była już tracklista? ;)
Tak w ogóle, to coś długo męczą się z tym materiałem..."Obsideo" track listing:
01. Obsideo
02. Soulrot
03. Transition
04. Necromorph
05. Laniatus
06. Distress
07. Superconcious
08. Aura Negative
09. Saturation
10. Displaced
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: PESTILENCE
Jeżeli nagrają gówno, to nie będzie to byle jakie gówno, tylko takie które wyznaczy nowe standardy wśród gówien.Skaut pisze:Krótko mówiąc - skrajne gówno ;]- Dave Haley przesunie granice ekstremalnej gry na perkusji, a gitary będą najbardziej chore z dotychczas przez nas nagranych. Georg Maier, nasz nowy basista ustali nowe standardy wśród gitarzystów basowych! Styl wokalny to będzie moją najbardziej brutalna próba i ponownie będzie to zupełnie inny styl, niż na wszystkich dotychczasowych dziełach - powiedział Patrick Mameli, lider Pestilence.
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... album.html
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
widze konkretne przetasowania w składzie, chyba po mału zaczyna ten powrót mijać się z celem
In a world of compromise...some don't
Płyta po reaktywacji jest świetna, ostatnia słabsza, głównie ze względu na brzmienie. Jestem dobrej myśli i w ciemno zakupię ich kolejny krążek. Ten zespół nigdy mnie nie zawiódł.