TORMENTED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: TORMENTED
Tormented - To spill her blood
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

RELEASE DATE - 25/3/13
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Bdb wiadomość, ich ostatnie EP "Graveyard Lust" rozstrzępiło mnie na atomy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
TORMENTED - Death Awaits
- release date 25/3/13 on LISTENABLE RECORDS
- release date 25/3/13 on LISTENABLE RECORDS
support music, not rumors
-
a DEATH BREATH?
-
no ma wyjść dwójka w tym roku... Zbielak ponoć zrobił front cover...
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Dokladnie!! Ten material kompletnie mnie rozjebal!!Lykantrop pisze:Bdb wiadomość, ich ostatnie EP "Graveyard Lust" rozstrzępiło mnie na atomy.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po dwukrotnym wysłuchaniu nowej płyty mogę stwierdzić, że kwestią do dyskusji pozostaje jedno zagadnienie: czy tegoroczny album jest lepszy od EP-ki czy tylko jej dorównuje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
epka była przezajebiaszcza!Pacjent pisze:Po dwukrotnym wysłuchaniu nowej płyty mogę stwierdzić, że kwestią do dyskusji pozostaje jedno zagadnienie: czy tegoroczny album jest lepszy od EP-ki czy tylko jej dorównuje.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jakieś chujowate te wróble, albo chińskie podróbki ;) Płyta wyszła im zajebiście, hit na hicie bez popadania w amon amarth'owanie hehe. Moc taka, ze trudno się nie upić jak się słucha. Ale oczywiscie musi być coś nie tak. I jest to wydanie w chujowym ecopacku. Jak przyszła przesyłka z amazon'a to myślałem, ze pustą koperte przysłali... Wiec jesli ceny wysokie to raczej lepiej poczekać aż spadną, nawet do promocji ponizej pasa ( bo takie wydania to tez sa ponizej pasa).
-
osobiście muszę trochę odczekać z zakupem... u mnie pojawił się taki problem że już przy pierwszym odsłuchu odniosłem wrażenie że każdy kawałek już gdzieś tam słyszałem... 100% DM ale zero zaskoczenie... prawdopodobnie gdybym w tym momencie to kupił to od razu wyląduje na półce i będzie zbierało kurz... jak mi minie faza na punk/r'n'rolla to zrobię kolejne podejście... hmm... ale po drodze pojawia się przeszkoda w postaci nowego AUTOPSY więc po Tormented sięgnę pewnie nie prędzej niż na początku 2014...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hehe, to w tym wrażeniu nie jesteś odosobniony. Kilka razy się łapałem, że chciałem sprawdzić czyj to cover. Tyle, ze w ich przypadku to 100% death metalu robi mi tak dobrze, ze przymykam na to oko, słucham z przyjemnoscią i odkapslowuje pod te rytmy kolejne piwo.SCREAMBLOODYGORE pisze: u mnie pojawił się taki problem że już przy pierwszym odsłuchu odniosłem wrażenie że każdy kawałek już gdzieś tam słyszałem... 100% DM ale zero zaskoczenie...
Wydanie beznadziejne - muzycznie jest całkiem dobrze. Świetny patataj na 3-5 odsłuchów.
- Bolt
Ale patataj jak na debiucie czy bardziej melodia i udawanie Entombedów i Dismemberów?
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
gruz na gitarach ! zdecydowanie lepsze od debiutu. ale mcd nie dorównało niestety.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "