METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re: METALLICA

17-02-2013, 11:11

METALLICA KURWA!!!!!
[V]
mistrz forumowej ceremonii

17-02-2013, 11:13

Voivod wydał płyte o której nikt nie rozmawia a w temacie o Metallice burza jak zawsze.pięknie
Hipsterstwo stosowane.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

17-02-2013, 11:15

rozmawiają tylko to są rozmowy na poziomie a nie trolling tudzież wzruszające wyznania Zenka na temat jego problemów ze słucham :)
this is a land of wolves now
[V]

17-02-2013, 11:24

ale to Ty i 535 najgłośniej ujadacie.jakbyście nie mieli lepszych rzeczy do roboty.

odnośnie topicu o voivod,,rzeczywiście rozmowy na poziomie;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-02-2013, 11:38

ale kto ujada, co ty gadasz? ja sobie wczoraj ajfa i świetnie się przy tym bawiłem :) znakomita płyta! reload też powoli zaczyna mi zaskakiwać. włączyłem sobie na noc metę i chyba dlatego po przyśnil mi się ich koncert, na którym lars zamiast na podwójne stopie grał na kanapie. okropnie to brzmiało. widzisz jaki huj z niego?
535

17-02-2013, 11:46

[V] pisze:ale to Ty i 535 najgłośniej ujadacie.jakbyście nie mieli lepszych rzeczy do roboty.

odnośnie topicu o voivod,,rzeczywiście rozmowy na poziomie;)
Dziwię się, że akurat Ciebie to boli. Przecież warto rozmawiać, chyba, że forum dyskusyjne ma spełniać jakąś inną, bliżej nieznaną mi funkcję. To, że niektóre tematy i spostrzeżenia bywają niewygodne? Cóż. Życie. Nie przykładałbym do tego wielkiej wagi.
[V]

17-02-2013, 11:50

ale to nie są rozmowy.prawie sam spam.

whatever.
535

17-02-2013, 11:53

Pewnie. Lepiej lizać się po wackach, albo najlepiej zwyzywać od kurew. No nic. Każdy ma swoje zdanie na ten temat.
[V]

17-02-2013, 11:58

moge ci w tym temacie pokazac kilkadziesiat postów które są czystym spamem i tylko ciągną to forum na dno dupy.
Ile razy masz jeszcze zamiar napisać,że James nie potrafi spiewac,Lars nie potrafi grać,Kirk jest pedałem a Robert to małpolud etc etc etc?pisz sobie o Voivod,twoje zdanie na temat Metalliki już znamy.
535

17-02-2013, 12:01

[V] pisze:moge ci w tym temacie pokazac kilkadziesiat postów które są czystym spamem i tylko ciągną to forum na dno dupy.
Ile razy masz jeszcze zamiar napisać,że James nie potrafi spiewac,Lars nie potrafi grać,Kirk jest pedałem a Robert to małpolud etc etc etc?pisz sobie o Voivod,twoje zdanie na temat Metalliki już znamy.
Ja pierdolę. Człowieku, gdzie ja tak napisałem?
[V]

17-02-2013, 12:03

poszukaj sobie.Ale i tak najlepszy jest kwiatek o Load,nie słuchałem,ale gówno.

nie chce mi sie z tobą gadac.
535

17-02-2013, 12:33

[V] pisze:poszukaj sobie.Ale i tak najlepszy jest kwiatek o Load,nie słuchałem,ale gówno.

nie chce mi sie z tobą gadac.
Tupnij jeszcze nóżką i się obraź. Nigdy nie napisałem, że Lars nie potrafi grać, wątpiłem jeno w jego nadludzkie możliwości o których szeroko się tu rozpisywano, nigdy nie napisałem, że Kirk to pedał, a Robert to małpolud. Nigdy nie napisałem, że nie słuchałem Load, a dodatkowo, że jest to gówno. Jedyną z rzeczy , które mi zarzucasz, którą faktycznie napisałem, jest to, że James jest miernym wokalistą i że niszczy mi odbiór tej muzyki. Możesz sobie wymyślać różne historie, ale gdy zwracasz się personalnie to przynajmniej nie kłam, bo ktoś może to czytać i pomyśleć, że to prawda.
[V]

Re:

17-02-2013, 12:44

Skaut pisze:
535 pisze:@V, Skaut
Od kiedy to słuchamy muzyki, by się o niej wypowiadać? Przecież większość wychwalajacych pod niebiosa muzyczne dokonania Mety, nie ma pojęcia o tym co prezentuje niszowy i podziemny Voivod, równając ich twórczość z glebą i spuszczając w kiblu. To łatwo zauważyć. Dlaczego uważacie, że ja NIE MÓGŁBYM postępować podobnie?
przecież tu wszyscy chwalą Voivod, ale dobrze wiedzieć, że jednak wygłaszasz swoje opinie, wróżąc z fusów.

pa pa.
535

Re: Re:

17-02-2013, 12:56

[V] pisze:
Skaut pisze:
535 pisze:@V, Skaut
Od kiedy to słuchamy muzyki, by się o niej wypowiadać? Przecież większość wychwalajacych pod niebiosa muzyczne dokonania Mety, nie ma pojęcia o tym co prezentuje niszowy i podziemny Voivod, równając ich twórczość z glebą i spuszczając w kiblu. To łatwo zauważyć. Dlaczego uważacie, że ja NIE MÓGŁBYM postępować podobnie?
przecież tu wszyscy chwalą Voivod, ale dobrze wiedzieć, że jednak wygłaszasz swoje opinie, wróżąc z fusów.

pa pa.
Zwróciłeś uwagę na sformułowanie "NIE MÓGŁBYM" oraz ironiczną wymowę pierwszego zdania? Myślałem, że mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi. Przecież to czym próbujesz udowodnić swą tezę, to tylko Twoja interpretacja. Nic więcej.
Awatar użytkownika
Drone

17-02-2013, 12:57

Obaj przesadzacie - jeden w temacie METALLIKI, drugi w temacie VOIVOD. Prawda - jak zwykle - leży pośrodku :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
535

17-02-2013, 13:11

Drone pisze:Obaj przesadzacie - jeden w temacie METALLIKI, drugi w temacie VOIVOD. Prawda - jak zwykle - leży pośrodku :)
Może przesadzam, pewnie też moje żarty są na poziomie podstawówki, czym drażnię inteligentną tkankę tego forum, ale przynajmniej nie obrzucam nikogo bezpodstawnie łajnem, a z tym jak się wydaje, mamy tu do czynienia.

Poza tym Kolego Drone, to zdaje się Wasze uwagi zostały mi przypisane. Oczywiście teraz milczysz, chowając się za regałami z dyskografią Mety. Nieładnie. Czasem trzeba pokazać, że ma się jeszcze prężny interes.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-02-2013, 13:14

Wlaczcie sobie lepiej justice na zgodę. Jaki to jest zajebisty numer!
Awatar użytkownika
Drone

17-02-2013, 13:18

Riven, słuchałeś jeszcze LULU?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-02-2013, 13:20

Nie, musze do tego podejść na spokojnie i z uwaga, poza tym jaki by ten album nie był, wydaje mi się, że nie można poznawać go bez tekstów. Nie mniej te nagrania z koncertu z niemiec są świetne, na pewno zbadam niedługo.
535

17-02-2013, 13:23

Riven pisze:Wlaczcie sobie lepiej justice na zgodę. Jaki to jest zajebisty numer!
Ja się z nikim nie muszę godzić, bo z nikim się nie kłócę. To co ktoś sobie wymyśla, jest jego prywatną sprawą i nie ma potwierdzenia w rzeczywistości.

ps
Zaraz zaczyna się powtórka filmu o Black Sabbath na tvp kultura.
ODPOWIEDZ