METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: METALLICA
Przeciez to temat o Metalice a nie Testamencie.
Poza tym Lars jest spoko. Dostal dyplom Pałkera Roku.
Poza tym Lars jest spoko. Dostal dyplom Pałkera Roku.
this is a land of wolves now
-
535
Nie zauważyłem,(być może coś przeoczyłem), żeby ktoś usiłował robić z Louiego boga i jedyną wyrocznię w kwestii walenia w gary, więc na razie damy mu spokój.Zenek pisze:Dlaczego nikt nie napierdala na Louiego Clemente z Testamentu? Przecież to jeszcze gorszy bębniarz kiedyś niż nawet Lars obecnie ;D
- vicek
- zahartowany metalizator
O to chodzi . Lars Urlich to taki Ringo Star obaj mieli farta.535 pisze:Nie zauważyłem,(być może coś przeoczyłem), żeby ktoś usiłował robić z Louiego boga i jedyną wyrocznię w kwestii walenia w gary, więc na razie damy mu spokój.Zenek pisze:Dlaczego nikt nie napierdala na Louiego Clemente z Testamentu? Przecież to jeszcze gorszy bębniarz kiedyś niż nawet Lars obecnie ;D
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ale gdzie Ulrich miał farta, serio nie rozumiem? Pomijając fakt, że Metallica poza nagraniami z lat 80-tych mnie mało obchodzi, nie rozumiem tej ogólnej beki z Ulricha jako perkusisty, jakieś filmiki z wyłapanymi pomyłkami fluktuują po YouTube, odbywa się jakieś bicie piany o gówno znaczące "nagrody", będące jedynie potwierdzeniem sukcesu komercyjnego macierzystego zespołu.vicek pisze:O to chodzi . Lars Urlich to taki Ringo Star obaj mieli farta.535 pisze:Nie zauważyłem,(być może coś przeoczyłem), żeby ktoś usiłował robić z Louiego boga i jedyną wyrocznię w kwestii walenia w gary, więc na razie damy mu spokój.Zenek pisze:Dlaczego nikt nie napierdala na Louiego Clemente z Testamentu? Przecież to jeszcze gorszy bębniarz kiedyś niż nawet Lars obecnie ;D
Ulrich dobrze wypełnił swoją rolę na płytach Metallicy, które mnie coś obchodzą, na "And Justice...", pomijając kakaowe brzmienie, pokazał nawet trochę wyrafinowania. Żadnym bogiem czy wyrocznią, oczywiście, nigdy nie był, grał, wbrew nie wiem gdzie zrodzonej opinii, bardzo równo i w większości raczej oszczędnie.
To, że w medialnym przekazie jawi się jako straszny bubek i zarozumialec, to inna sprawa. No ale kto bogatemu zabroni?
Kerosene keeps me warm.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Zauważ, że ja daję konkretne argumenty i przykłady, a Ty histeryzujesz jak dziecko :)535 pisze:Taaa.. Grunt to obudować temat pseudointelektualnym bełkotem. Może nawet jakiś głuchy frajer się na to złapie. Mistrz gry na kartonie, udziela cennych wskazówek. Wytłumacz mi tylko Mądralo, czy James jest lepszym wokalistą, niż Lars perkusistą?
Reagujesz jak te cielęta na sesjach szkoleniowych u Lombardo, którzy jebią zdziwko za każdym razem, kiedy Dave uświadamia ich że Lars był dobrym perkusistą, niezależnie od ich urażonej szczeniackiej dumy po sprawie Napstera ;)
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
METALLICA>>>>>>>>>VOIVOD
bijcie sie.
bijcie sie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
@Kraft
KILL THE POSERS mój przyjacielu. Ty o marketingu, ja o muzyce. Czy ja to słyszę, czy tylko histeryzuję? Dajmy już spokój. Nie każdy jest głuchy i da sobie byle gówno wmówić. Nie ten target. Wkleiłem to w jajach i debilizmach, bo tam jest najlepsze dla tego czegoś miejsce, ale że jestem miły i sympatyczny to proszę uprzejmie.
KILL THE POSERS mój przyjacielu. Ty o marketingu, ja o muzyce. Czy ja to słyszę, czy tylko histeryzuję? Dajmy już spokój. Nie każdy jest głuchy i da sobie byle gówno wmówić. Nie ten target. Wkleiłem to w jajach i debilizmach, bo tam jest najlepsze dla tego czegoś miejsce, ale że jestem miły i sympatyczny to proszę uprzejmie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tak mówi, że Lars BYŁ dobrym perkusistą?Kraft pisze: Reagujesz jak te cielęta na sesjach szkoleniowych u Lombardo, którzy jebią zdziwko za każdym razem, kiedy Dave uświadamia ich że Lars był dobrym perkusistą,
- Kraft
- weteran forumowych bitew
No tak, i ma rację. Bo realnie patrząc zdegenerował się dopiero w ostatnich latach. Wiek, brak ćwiczeń i pewnie motywacji.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
No to jest prawda;)ramonoth pisze: Lars BYŁ dobrym perkusistą?
Kerosene keeps me warm.
- Block69
- zahartowany metalizator
[V] pisze:METALLICA>>>>>>>>>VOIVOD>>>>psie gówno>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SLAYER
bijcie mnie.
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
- Dragazes
- w mackach Zła
Kiedyś na blabbermouth przeczytałem jak Lombardo mówił, że bardzo nie lubi jak ludzie nabijają się z Larsa, bo to jest dobry perkusista, który powinien więcej ćwiczyć i on (Dave) bardzo chętnie zaprosiłby go do siebie i pokazał mu jakieś schematy grania ; ]ramonoth pisze:Tak mówi, że Lars BYŁ dobrym perkusistą?Kraft pisze: Reagujesz jak te cielęta na sesjach szkoleniowych u Lombardo, którzy jebią zdziwko za każdym razem, kiedy Dave uświadamia ich że Lars był dobrym perkusistą,
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
535
- Riven
- Kontakt:
-
nan
- postuje jak opętany!
E, akurat prawie każdy bębniarz robi głupie miny podczas gry. TGo chyba jakaś reakcja motoryczna czy coś.