SIRRAH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SIRRAH
http://img292.imagevenue.com/img.php?im ... _584lo.jpg
http://img213.imagevenue.com/img.php?im ... _664lo.jpg
Prąciem bardzo.
http://img213.imagevenue.com/img.php?im ... _664lo.jpg
Prąciem bardzo.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Dzięki :)
Spoko rozmowa, jakiś taki rozsądny ten młodzieniec, hehe. Swoją drogą, faktycznie nakręcili jakiś klip?
Spoko rozmowa, jakiś taki rozsądny ten młodzieniec, hehe. Swoją drogą, faktycznie nakręcili jakiś klip?
Grrrówno!
- Lykantrop
Nie przypominam sobie nic takiego. Wiem i pamiętam jedynie, że mieli profesjonalnie nakręcony koncert w Krakowie, który nawet w latach 90 był emitowany w publicznej tv :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- maciek z klanu
no to coraz więcej "za" zeby jechac na festiwal klaunów :D
sirrah, asgaard, XIII Stoleti, KAT z Romkiem,
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Skaut
nadal tylko jedno "za". W zasadzie z chęcią bym zobaczył. Dawno nie słuchałem, ale "Did Tomorrow Come" bardzo lubię. Z tego co wiem, to pałker teraz w Złych Psach pogrywa.maciek z klanu pisze:no to coraz więcej "za" zeby jechac na festiwal klaunów :D
Szkoda trochę tego zespołu, bo nawet TheManCalledTea miało swego czasu potencjał na coś dobrego.
Coś tam było! Człowiek!
- Lykantrop
Błagam, powiedz, że to tylko taki niewinny żarcik :Dmaciek z klanu pisze:no to coraz więcej "za" zeby jechac na festiwal klaunów :D
- COFFIN
Wszyscy jesteście leszcze, bo tylko Bolków i Bolków, a Grodźca nikt już nie pamięta:P Poza tym byłem tam dwa razy, ale nigdy dalej niż do knajpy na rynku nie dotarłem:D
'Come the Blessed Madness'
- Deviant
- w mackach Zła
Czwartek:
Agressiva 69
Batalion d'Amour
Splendor
Victorians
Piątek:
7JK
XIII Stoleti
Akimbo
Decoded Feedback
Gothika
Hyoscyamus Niger
Lacrimosa
KAT & Roman Kostrzewski
Percival Schuttenbach
Perunwit
Soror Dolorosa
Sobota:
Anneke Van Giersbergen
Corvus Corax
Blank Faces
Ben Bloodygrave
Lecter
Nihilista
Eternal Deformity
Luna Ad Noctum
Sirrah
The Proof
The Beauty of Gemina
Thy Worshiper
The Breath of Life
Unter Null
Whispers in the Shadow
Niedziela:
Aestetic Perfection
Alienoil
Asgaard
Das Moon
Hatestory
Icon of Coil
Lolita Komplex
Mono Inc.
Rosemary's Kids
Vic Anselmo
VNV Nation
Zeromancer
+ zespół z konkursu w Bolonii
Agressiva 69
Batalion d'Amour
Splendor
Victorians
Piątek:
7JK
XIII Stoleti
Akimbo
Decoded Feedback
Gothika
Hyoscyamus Niger
Lacrimosa
KAT & Roman Kostrzewski
Percival Schuttenbach
Perunwit
Soror Dolorosa
Sobota:
Anneke Van Giersbergen
Corvus Corax
Blank Faces
Ben Bloodygrave
Lecter
Nihilista
Eternal Deformity
Luna Ad Noctum
Sirrah
The Proof
The Beauty of Gemina
Thy Worshiper
The Breath of Life
Unter Null
Whispers in the Shadow
Niedziela:
Aestetic Perfection
Alienoil
Asgaard
Das Moon
Hatestory
Icon of Coil
Lolita Komplex
Mono Inc.
Rosemary's Kids
Vic Anselmo
VNV Nation
Zeromancer
+ zespół z konkursu w Bolonii
- Random Apex
Szkoda, że ten Bolków jest tak daleko od życia. Chętnie bym sobie Anneke zobaczyła
You've got nothing to lose but your lives.
- Block69
- zahartowany metalizator
Tak fest daleko ni ma. Jak sie ciśnie autobaną to 2 godzinki z hakiem i na miejscu. Kiedyś sie na to karne, bo widziałem, że jest zabawnie.
PENIS METAL
- Random Apex
Mam 350 kilometrów, dalej niż do lemingowej Warszawy ;-)
You've got nothing to lose but your lives.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Fajne info, ale skład w tym roku rzeczywiscie słaby, Sirrach, XIII, Agressiva i Kat. Reszty nie znam nawet z nazwy, albo nie lubie.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Hyoscyamus Niger i Hatestory są bardzo fajne. Byłem 3 razy na CP, jeszcze w dobrych czasach. Oczywiście nie muszę dodawać, że nie przebierałem się za klauna.
- Lykantrop
Nie najgorsi, ale z większym bananem na gębie podryfuję na The Proof.yossarian84 pisze:Hyoscyamus Niger i Hatestory są bardzo fajne. Byłem 3 razy na CP, jeszcze w dobrych czasach. Oczywiście nie muszę dodawać, że nie przebierałem się za klauna.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A tak, oczywiście The Proof też. To chyba ludzie z zespołu Dom Snów, którego płyt nie można już nigdzie znaleźć :-(
- Lykantrop
Tak, to jest jota w jotę ten sam skład co Dom Snów. Miały wyjść reedycje płyt z domu snów przy udziale Pinhead'a z Altergothic, ale nie wiem czy tak powoli się tłoczą czy gość sobie darował. W tym drugim przypadku bym się nie zdziwił, ostatnio zrobił 3 koncerty, właśnie z Hyoscamus, The Proof i Rodriguez, a frekwencja na nich była żadna (20 osób max). Tłoczenie płyt to jeszcze bardziej kosztowna sprawa niż organizowanie koncertów, a nikt by chyba nie chciał, żeby mu się cały nakład kurzył :)
EDIT: Jebłem się, Pinhead tylko patronat medialny miał tego robić, płyty wydawać miało batcave.pl
EDIT: Jebłem się, Pinhead tylko patronat medialny miał tego robić, płyty wydawać miało batcave.pl
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ludzie z Bat-Cave.pl powinni się za to wziąć. Zdarzało im się odkurzać jakieś zapomniane zespoły, np Black And Shadows, o których nigdy w życiu nie słyszałem, dopóki nie wyszła reedycja ich kasety.
- Lykantrop
http://www.old.bat-cave.pl/forum/viewth ... ead_id=517
W 2009 temat się urwał, więc podejrzewam, że dali sobie siana z tymi reedycjami. Szkoda w chuj.
W 2009 temat się urwał, więc podejrzewam, że dali sobie siana z tymi reedycjami. Szkoda w chuj.