CELTACHOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Death in another way
weteran forumowych bitew

CELTACHOR

08-02-2013, 15:35

Ciekawy zespół z Irlandii z dwoma demami i albumem na koncie-zapraszam do dyskusji-Ich nagrania są na youtubie!:-)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: CELTACHOR

08-02-2013, 15:38

Właśnie jestem na youtubie i z drżącymi, spoconymi dłońmi wpisuję... wpisuję, heh, pojebało mnie, dosłownie dukam litera po literze C-E-L-T-A-C-H-O-R i aż orgazm mam na samą myśl co to jest za cudo. Już po polecanym przez Cb bdb Manegarm wiem dobrze, że co jak co, ale Ty na pewno nie polecisz czegoś co w odcieniach brązu i żółci się mieni. No i coż mogę powiedzieć... dwa dema bdb, a album świetny!!!:-) Przeleciałem po ich dyskografii niczym Struś Pędziwiatr i nadal nie mam dość!!!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ