Tak, mam 16 lat, coś słyszałem, że Dziuba chuj i tak powtarzam. We wszystkie teksty kapel wierzę, że hej,[V] pisze:Jesteś jakims nastolatkiem, który wierzy w black metalową anihilacje i eksterminacje chrześcijan na masową skale? Bo taki obraz twojej osoby sie rysuje z tego co tu wypisujesz. Chciales zablysnąc fajnym tekstem w myśl starego porzekadla dziuba chuj, a wyszlo tak jakbys popuscil w spodnie na rozmowie kwalifikacyjnej i potencjalny pracodawca zaczyna sie zastanawiac skad ten brzydki zapach.
Możesz sobie poprzeglądać tematy o kapelach NSBM na Masterfulu, w których nikt nawet słowem się nie wtrącił, że to debile, bo chwalą Adolfa, nikomu to nie przeszkadza. A jak wyskoczyłem z takim, a nie innym tekstem (może nieudanym, każdy niech sobie oceni jak chce) to już poruszenie, że to dziecinada, debilizm. Jeśli kogoś uważałem za chuja za życia, to po jego śmierci nie krzyczę "santo subito", zaś zasadę zakłamywania dokonań denata uważam za kretyńską, sam nie chodzę na pogrzeby osób, nawet z bliskiej rodziny, których nie lubiłem i nie płaczę po nich. Mam nadzieję, że po mojej śmierci ludzie zachowają się w stosunku do mnie w ten sam sposób.