sample słabo obrazują całośćBezdech pisze:Jakoś po samplach niespieszno mi do kupna. Ten pomysłowy Dobromir brzmi zachęcająco, ale boję się, że to może być tylko marketing.
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: CULTES DES GHOULES
Hjertet mitt slår i mørket
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Być może, ale bez odsłuchu piniendzy nie oddam.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A ja dam, zasłużyli sobie poprzednimi płytami. Jeszcze zdążę stracić zaufanie a potem obrazić się na dobre.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
panowie i panowie
CO ZA PŁYTA
CO ZA PŁYTA
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
ostatni kawałek ma cały tekst po polsku. sample też z polskich filmów, czy z czego tamHerezjarcha pisze:Znaczy się są polskie teksty / wtręty?Karkasonne pisze:Mogliby mieć własne spojrzenie, mniej lub bardziej oryginalne teksty, a to jest taka klisza, że ciężko wymyślić większą. Jakby to Besatt napisali to wszyscy by się obsrali ze śmiechu.
-
oh ah klisza oh ah nieoryginalne oh ah może krem na pieczenie dupki? zajebista płyta i tyle
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
po ile ten krem, bo bym wzial se
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
zwalisz mi konia i jest twój
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Sample też na poprzednich były z "Wilczycy", czym jeszcze bardziej mnie kupili. Byleby nie zaczęli grać cumcertów, jak Mgła :)atr pisze:ostatni kawałek ma cały tekst po polsku. sample też z polskich filmów, czy z czego tamHerezjarcha pisze:Znaczy się są polskie teksty / wtręty?Karkasonne pisze:Mogliby mieć własne spojrzenie, mniej lub bardziej oryginalne teksty, a to jest taka klisza, że ciężko wymyślić większą. Jakby to Besatt napisali to wszyscy by się obsrali ze śmiechu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
A sample z utworu nr 5 na Häxan z jakiego filmu wzięte?
...chyba, że to jednak nie sample i nie z filmu :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
to chyba egzorcyzmów anneliese michel (też się kilka razy przewijają w ich dyskografii)
- Sybir
Tytuł - czyli The Impure Wedding - prowadzi mnie jednak na inne tory myślowe ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- trzeci
- zaczyna szaleć
opetanie zulawskiego. kupili mnie owego czasu tym przejawem wysmakowania. az dziw bierze, ze to juz 5 lat od premiery debiutu.Sybir pisze:A sample z utworu nr 5 na Häxan z jakiego filmu wzięte?
fuck you buddy
-
- postuje jak opętany!
o koncerty raczej bym się nie martwił, bo coś wydaję mi się, że panocki w JewSA siedząLykantrop pisze:
Byleby nie zaczęli grać cumcertów, jak Mgła :)
jaki byłby sens latać do stanów np. epkę nagrywać
- Sybir
Kapitalnego klimatu nabiera rzeczony utwór dzięki samplowi z tego filmu (jednak!). Za każdym razem, słuchając tego numeru, mam ciarki. Samego filmu nie było mi jednak dane zobaczyć - dużo/coś tracę?trzeci pisze:opetanie zulawskiego. kupili mnie owego czasu tym przejawem wysmakowania. az dziw bierze, ze to juz 5 lat od premiery debiutu.Sybir pisze:A sample z utworu nr 5 na Häxan z jakiego filmu wzięte?
- trzeci
- zaczyna szaleć
- Sybir
W weekend postaram się zastosować do tej rady, po części w ramach przygotowań do starcia z Henbane.
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- w mackach Zła
po pierwszym odsłuch to na pewno dobra pozycja, ciekawe vocale, fakt jak ktoś napisał, że wolne i średnie tempa ogólnie najlepsze, ciekawie zaaranżowane, czas pokaże co z tego wyjdzie
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Klimatem, wokalnie i momentami przypomina Holy Death. Na plus.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.