DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DEUS MORTEM
Weź ich namów na teledysk do nowych numerów, weźmiemy w nim udział. Normalnie zadzierzgną się przymierza na resztę życia. Świat bekstejdżu nabierze niepowtarzalnych smaków i barw! :D
- shesnotcominghome
- rozkręca się
ahahaha ;D
a tak serio: jak wszyscy czekam niecierpliwie na ten album, bo po tym co panowie prezentują live i na epce spodziewam się niezłego ciosu.
a tak serio: jak wszyscy czekam niecierpliwie na ten album, bo po tym co panowie prezentują live i na epce spodziewam się niezłego ciosu.
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
-
- w mackach Zła
hehe wszystko jest ok nie ma problemu, a jak płyta wyjdzie to się jej posłucha, a na pewno nie zejdę nie ma takiej opcji, za wiele jest jeszcze ciekwaych rzeczy do obsłuchaniaLykantrop pisze:Ja się poważnie zaczynam martwić o zdrowie psychiczne kolegi Holiego. Przecież jak nadejdzie dzień premiery płyty Deus Mortem to chłopak na naszych oczach na zawał zejdzie.
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: Odp: DEUS MORTEM
Niby tak niby nie. Na polskiej scenie ciekawa rzecz to bedzie na pewno i co niektorzy beda mogli sie palowac tym i owym co tam uslysza.Holi pisze:hehe wszystko jest ok nie ma problemu, a jak płyta wyjdzie to się jej posłucha, a na pewno nie zejdę nie ma takiej opcji, za wiele jest jeszcze ciekwaych rzeczy do obsłuchaniaLykantrop pisze:Ja się poważnie zaczynam martwić o zdrowie psychiczne kolegi Holiego. Przecież jak nadejdzie dzień premiery płyty Deus Mortem to chłopak na naszych oczach na zawał zejdzie.
-
- w mackach Zła
posłuchamy zobaczymy jak będzie
-
- rozkręca się
Promo
- Załączniki
-
- Promo
- Deus Mortem_promo_1_zmniejszacz-pl_566168.jpg (44.27 KiB) Przejrzano 1863 razy
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Wszystko zepsułeś, teraz Holi nie będzie miał już o co pytać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
ulotka pierwsza klasa, jak chujowe wydawnictwo NSBM z lat 90
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lykantrop
Mam tylko nadzieję, że nie wyjdzie jak z gigiem Necrophobic :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
- rozkręca się
Sova pisze:mail z ulotki nie gada, www z ulotki nie gada.
I tak pozostanie do dnia premiery.
-
- rozkręca się
Lykantrop pisze:Mam tylko nadzieję, że nie wyjdzie jak z gigiem Necrophobic :-)
Bez obaw.
-
- rozkręca się
Vitriol pisze:ulotka pierwsza klasa, jak chujowe wydawnictwo NSBM z lat 90
I takie było założenie :-)
- Lykantrop
Jaki będzie limit?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
z drugiej strony szkoda, że wiadomo kiedy wyjdzie, Holi nie będzie tak tematu walcował :)Lykantrop pisze:Ja się poważnie zaczynam martwić o zdrowie psychiczne kolegi Holiego. Przecież jak nadejdzie dzień premiery płyty Deus Mortem to chłopak na naszych oczach na zawał zejdzie.
zastanawiam się o ile stron by zmniejszył się temat, gdyby posty Holiego wyciąć :D
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
gadasz...Sova pisze:mail z ulotki nie gada, www z ulotki nie gada.
-
- rozkręca się
Coś około miliona ;-)Lykantrop pisze:Jaki będzie limit?
-
- w mackach Zła
no co Ty dlaczego we mnie nie wierzesz - oto dowód : znana jest tracklista ?Lykantrop pisze:Wszystko zepsułeś, teraz Holi nie będzie miał już o co pytać.
-
- w mackach Zła
oczywiście nie zgadzam się, a poza tym co Ty jakąś cenzurę chcesz tu uprawiać, pewna epoka w dziejach nie tylko tego kraju już nie wróciIhasan pisze:z drugiej strony szkoda, że wiadomo kiedy wyjdzie, Holi nie będzie tak tematu walcował :)Lykantrop pisze:Ja się poważnie zaczynam martwić o zdrowie psychiczne kolegi Holiego. Przecież jak nadejdzie dzień premiery płyty Deus Mortem to chłopak na naszych oczach na zawał zejdzie.
zastanawiam się o ile stron by zmniejszył się temat, gdyby posty Holiego wyciąć :D