"Rozumię" to oznaka niedouczenia i znak rozpoznawczy dziecka neostrady. To robi się już z premedytacją, bo trzeba przecież jeszcze świadomie wcisnąć "alt". Natomiast "rozumie", to mógł być wynik zwyczajnego niedociśnięcie klawisza. Nie ciskaj się więc, bo póki co, to ja tu mogę Tobie zrobić odpytkę z ortografii panie osiłku. <love and piss>krz63 pisze:Jeszcze raz ktoś napisze "rozumię" bądź "rozumie" (pan z webzina), to siłacz uderzy pięśćią w stół!
Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Atreju
- postuje jak opętany!
Re: Witching Hour Productions
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Przesyłka właśnie doszła (BŁYSKAWICZNIE), mam swój prezent na nowy rok! Generalnie jestem bardzo zadowolony!!!!
- Mol
- zahartowany metalizator
Bart, albo jestem slepy, albo nigdzie nie ma probek z remasterow Vader'a? chetnie posluchalbym jak brzmi Black to the Blind po takim zabiegu.
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Mol
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Weź przestań, 25 zł Ci szkoda? Przecież pisałem Ci, że brzmi 100 razy lepiej od oryginału.
all the monsters will break your heart
- Mol
kwestia subiektywna, a poza tym nie widze nic zlego w udostepnieniu probki przez wydawce. naucz sie rippowac w koncu i wrzuc jakis numer z tego remastera :D
- Deviant
- w mackach Zła

No udało mi się to dorwać.Panie Barcie Wydawco,ja bardzo proszę o nie robienie więcej takich numerów,ja nie będę za każdym razem jeździł do Japonii żeby kupić płytę w automacie na lotnisku w Tokio.
-
- zaczyna szaleć
postaram się ,aczkolwiek nie obiecuję :-) , czyli jednak ta epka wyszła ? :-) no niemożliwe !
- Deviant
- w mackach Zła
Ta wyszła,w automatach sprzedają razem z kasetą IW/KSM,używanymi majtkami,krabami i pierwszymi wydaniami Burzum ;)
-
- zaczyna szaleć
a już sam uwierzyłem że tego nie wydałem , bez sensu ...
- Deviant
- w mackach Zła
Na winylu też wydasz ten nowy Lost Soul?
-
- zaczyna szaleć
- krz63
- weteran forumowych bitew
A Violent Dirge? :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
trza najpierw kwestę zorganizować na forum :-)
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Czyli po japkach? Nie będzie Violent Dirge?
Rozumiem, że winyl to raczej droga i niszowa sprawa, ale wydawać by się mogło że na cedekach da się zarobić. Nie tylko VD ale i kilku innych kapel z Carnage i okolic. W temacie allegro padły jakieś chore kwoty za reedki na cdr. Choć pewnie zachodu z odnalezieniem taśm matek, ludzi z zespołów i ustalaniem praw autorskich byłoby sporo.
Rozumiem, że winyl to raczej droga i niszowa sprawa, ale wydawać by się mogło że na cedekach da się zarobić. Nie tylko VD ale i kilku innych kapel z Carnage i okolic. W temacie allegro padły jakieś chore kwoty za reedki na cdr. Choć pewnie zachodu z odnalezieniem taśm matek, ludzi z zespołów i ustalaniem praw autorskich byłoby sporo.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No niestety. Czasami "dogadywanie" się z muzykami okazuje się być najgorszym przejściem. Gdyby nie wygórowane żądania kolesi z Magnus już dawno byłaby full legal reedycja "I was watching...". A tak wydał Włoch boota i bardzo dobrze, chłopcy nie dostaną ani grosza i im bokiem wyjdzie chciwość.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mol
po czesci tak bylo z reedycjami Phlebotomized, tyle tylko, ze nie chodzilo o kase, a o to, ze nikomu z zespolu nie chcialo sie ruszyc dupy. Na szczescie maja to juz za soba :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Heh, ostatnio z nudów przeglądałem stare numery Morbid Noizz i gdzieś tam był wywiad z 94 r. z nimi. Jaka wtedy zapalczywość była, chęć podboju świata, megalomania i te sprawy, a teraz nawet nie chce im się podejmować decyzji a propos reedycji... ehh, jak widać nie tylko łaska fanów na pstrym koniu jeździ. :)Mol pisze:po czesci tak bylo z reedycjami Phlebotomized, tyle tylko, ze nie chodzilo o kase, a o to, ze nikomu z zespolu nie chcialo sie ruszyc dupy. Na szczescie maja to juz za soba :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mol
na cale szczescie entuzjazm i im sie zdazyl udzielic. plytki juz pojawily sie na jebaju tak przy okazji :)