DOBRO - nowoczesny wybór

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

Re: DOBRO - nowoczesny wybór

25-01-2013, 11:02

Dobro jest złe.Czyniąc dobro robisz to tak naprawdę dla siebie,bo tak chcesz i już,a to już jest egoizm .A egoizm jest zły.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

25-01-2013, 11:15

Dlaczego egoizm ma byc czyms złym? Na pewno warto zdawac sobie z tego sprawę, ale nie popadajmy w przesadę. Inaczej każdy musiałby być chujem, a to przecież bez sensu.. A nawet jeśli: w większości wypadkow nie intencje, a efekty się liczą. Można bez problemu zarzucić filantropowi takiemu jak bill gates, ze rzuca na tace ogromna kase np. żeby się wypromować. No ok, ale to jest jakiś tam efekt uboczny, realne efekty i tak maja miejsce.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

25-01-2013, 11:27

streetcleaner pisze:Zło 4 strony, Dobro 6 stron!
Płynie stąd wniosek, że publiczność zmęczona jest złem. Nawet Fenriz nie ma nic do czarnych, a on jak nikt czuje wiatr historii we włosach :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

25-01-2013, 11:30

Mort pisze:To jest zly uczynek. Psuje ludzi. Jezeli ktos chce sobie kupic wodke a nie ma na nia pieniedzy to niech zarobi je pracujac.
Ja bym nawet dał tą złotówkę jak bym wiedział, że ten chuj wypije i zdechnie - mam dość jebanych skurwysynów stojących od rana pod sklepem i żebrających "po złotówkie" ( grosze to dla frajerów teraz ) . Tak samo dość mam tego, że stoję w kolejce do lekarza / szpitala a nachlanego chuja przyjmą od razu, zrobią mu tomografię na którą ja czekam 2 miesiące. Już zupełnie brakuje mi słów na tych pierdolonych kurwa w dupę jebanych darmozjadów z więzień, bo wiem jakie kwoty idą na ich leczenie - mają najnowocześniejsze leki za dziesiątki tysięcy złotych, a na wolności ludzie zdychają. TYLKO EVIL ! ! !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-01-2013, 11:33

Tak samo dość mam tego, że stoję w kolejce do lekarza / szpitala a nachlanego chuja przyjmą od razu, zrobią mu tomografię na którą ja czekam 2 miesiące
fakt - slyszalem od kumpla który "siedzi w temacie", ze niektórym menelom robi się tomografie co tydzień - bo znajduja ich na chodniku i z obawy przed ew. pozwem sadowym na wypadek jakiegoś problemu, wola zrobić co trzeba. a reszta musi na cos takiego czekac miesiącami.
Awatar użytkownika
Drone

25-01-2013, 11:36

Cytując klasyka: "kace są bardzo ciężkie". To odpowiedź dla tych, którzy uważają, że alkoholicy wybierają łatwiejsze życie.
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

25-01-2013, 11:49

Dajesz na mszę w intencji forumowych alkoholików, Drone? Jesteś dobrym człowiekiem?
Obrazek
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

25-01-2013, 12:10

Riven pisze:
Tak samo dość mam tego, że stoję w kolejce do lekarza / szpitala a nachlanego chuja przyjmą od razu, zrobią mu tomografię na którą ja czekam 2 miesiące
fakt - slyszalem od kumpla który "siedzi w temacie", ze niektórym menelom robi się tomografie co tydzień - bo znajduja ich na chodniku i z obawy przed ew. pozwem sadowym na wypadek jakiegoś problemu, wola zrobić co trzeba. a reszta musi na cos takiego czekac miesiącami.
Jak moja żona była w ciąży bliźniaczej i musiała być non stop monitorowana, to lekarz sam radził by zmyślała, że nie czuje ruchów dzieci, bo inaczej to nikt jej KTG nie zrobi w państwowym szpitalu ot tak sobie.
Jak mnie będzie łeb bolał z przepracowania to zrobią mi tomografię za rok, jak rozjebię banię o krawężnik po pijaku to od razu.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Drone

25-01-2013, 12:24

Zenek pisze:Dajesz na mszę w intencji forumowych alkoholików, Drone? Jesteś dobrym człowiekiem?
Nie chodzę do kościoła, więc i na tacę nie daję. Nie mi oceniać, czy jestem dobry. Zobaczymy, co powie święty Piotr, gdy stanę przed złotą bramą.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

25-01-2013, 12:30

A propos żebraków.
Odkąd widziałem jedną Romkę z dzieckiem w całkiem drogim BMW na parkingu, wpierdalającą kebaba ze smakiem, a potem ujrzałem ją z proszącym wzrokiem i wyciągniętą ręką w tramwaju - nie daję.
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

25-01-2013, 12:32

to wy te romki od siebie odróżniacie?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

25-01-2013, 12:38

U mnie na studiach pan doktor w ramach pracy domowej kazał iść pod cerkiew w centrum miasta, gdzie żebrała skrzywiona, opatulona jakimiś łachmanami babuleńka i zerwać jej siwą perukę. Babuleńka okazała się babką ok. 30 lat i dosyć żwawą. Później o oszutce pisałą też lokalna prasa. Zniknęła już ze swojej miejscówy i pewnie robi jakieś inne interesy :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-01-2013, 12:43

Plasfodeur pisze:A propos żebraków.
Odkąd widziałem jedną Romkę z dzieckiem w całkiem drogim BMW na parkingu, wpierdalającą kebaba ze smakiem, a potem ujrzałem ją z proszącym wzrokiem i wyciągniętą ręką w tramwaju - nie daję.
No przecież to jest oczywiste, ze tak to wygląda - a jak nie tak, to organizuje to mafia. Dawanie zebrakom kasy to idiotyzm. A już najbardziej wkurwiaja te mendy z małymi dziecmi, które w takich warunkach wyrosną przecież na takie samo scierwo jak oni.
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

25-01-2013, 14:17

Nie wszyscy żebracy to cyganie, którym z zasady nie daję nigdy. Cyganie zawsze oszukują, młody chłopak z powykrzywianymi nogami, który chodzi o kulach i żebrze nagle odzyskuje sprawność, kule bierze pod pachę i znika, gdy uzbiera kasę. Cygańskim dzieciom w maju, gdy już jest ciepło znikają buty z nóg i zaczynają biegać boso prosząc ludzi o pieniądze na buty ; ]
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
535

25-01-2013, 14:22

Dlatego zasada jest prosta. Tylko fundacje, które potrafią udowodnić, że coś za ofiarowane im pieniądze robią. Reszta niech spierdala.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-01-2013, 14:24

Dragazes pisze:Nie wszyscy żebracy to cyganie, którym z zasady nie daję nigdy. Cyganie zawsze oszukują, młody chłopak z powykrzywianymi nogami, który chodzi o kulach i żebrze nagle odzyskuje sprawność, kule bierze pod pachę i znika, gdy uzbiera kasę. Cygańskim dzieciom w maju, gdy już jest ciepło znikają buty z nóg i zaczynają biegać boso prosząc ludzi o pieniądze na buty ; ]

:DDD
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

25-01-2013, 14:27

Nie wszyscy to cyganie, fakt, raz kupowałem kanapki w tunelu dworcowym w Gdańsku i jeden bezdomny prosił żeby mu kupić kanapkę, czyli żadne tam pierdolenie że 5 złotych na bułki (w domyśle na winiacza), nigdy nie widziałem chyba żeby ktoś tak ze smakiem zajadał się bułą z szynką, sałatą i serem. Widać było, że cholernie dawno nie jadł.
Obrazek
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

25-01-2013, 14:28

Dragazes pisze:Nie wszyscy żebracy to cyganie, którym z zasady nie daję nigdy. Cyganie zawsze oszukują, młody chłopak z powykrzywianymi nogami, który chodzi o kulach i żebrze nagle odzyskuje sprawność, kule bierze pod pachę i znika, gdy uzbiera kasę. Cygańskim dzieciom w maju, gdy już jest ciepło znikają buty z nóg i zaczynają biegać boso prosząc ludzi o pieniądze na buty ; ]
a ślepi murzyni bez nóg odzyskują wzrok i odrastają im nogi!

K U L T
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

25-01-2013, 14:31

AHHAHAHHA :D
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew