DOBRO - nowoczesny wybór
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: DOBRO - nowoczesny wybór
Nigdy nie oszukuję ludzi, staram się być dobrym człowiekiem, też oddaję pieniądze jak dostanę za dużo reszty, raz na jakiś czas wpłacam na różnie fundacje, daje żebrzącym pieniądze, ale raczej tylko jak się do mnie zwrócą.
Raz przeprowadziłem eksperyment na uczciwość, pewnego razu w autobusie jakaś dziewczyna poprosiła mnie bym kupił jej bilet (są specjalnie automaty, ale można płacić tylko kartą) za 3 zł, bo ona ma tylko gotówkę. Kupiłem jej ten bilet, a ona zapytała czy mam wydać z 20zł, nie miałem, więc stwierdziła, że musi mi dać 5zł. Nie mam pejsów, jestem czystej krwi Polakiem od min. 4 pokoleń, więc zapytałem czy często jeździ tym autobusem o tej godzinie, ona odparła że tak, więc zaproponowałem, że odda mi te 3zł za kilka dni jak znów będę jechał kursem o 7 rano.
Laski oczywiście nie było i nigdy potem jej nie widziałem : )
Raz przeprowadziłem eksperyment na uczciwość, pewnego razu w autobusie jakaś dziewczyna poprosiła mnie bym kupił jej bilet (są specjalnie automaty, ale można płacić tylko kartą) za 3 zł, bo ona ma tylko gotówkę. Kupiłem jej ten bilet, a ona zapytała czy mam wydać z 20zł, nie miałem, więc stwierdziła, że musi mi dać 5zł. Nie mam pejsów, jestem czystej krwi Polakiem od min. 4 pokoleń, więc zapytałem czy często jeździ tym autobusem o tej godzinie, ona odparła że tak, więc zaproponowałem, że odda mi te 3zł za kilka dni jak znów będę jechał kursem o 7 rano.
Laski oczywiście nie było i nigdy potem jej nie widziałem : )
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
ach to pokolenie JP2

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Też wolę pokolenie Piusa XII. Śmierć, nienawiść, tyrania i zniszczenie. To jest to.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Też dokarmiam ptaki, ale na bogato - kiełbasą. Ehhh... lubię zimę.
This is where everything goes backwards.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tupu tup po śniegu, dzeń dzeń dzeń na sankach, skrzypu skrzyp na mrozie, lepimy bałwanka...

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No mniej więcej ;-) Jak jesteś uległą ciotą, to wolisz uległe zwierzęta, czyli psy. A jak masz charakter i cenisz sobie niezależność i własne zasady, to wolisz koty ;-)Rakietowy Tomek pisze:Czyli ,że jeśli mam charakter to szanuje koty a jeśli go nie mam to nie? :Dyossarian84 pisze:To nie jest skurwielstwo, tylko niezależność i charakter. Kot to dziki zwierz, ma swoje zasady i pierdoli uległość i dostosowywanie się do zasad ludzi. Jak można tego nie szanować?? Chyba po prostu samemu trzeba być człowiekiem bez charakteru, żeby nie lubić kotów.
535 - nie.
-
- świeżak
Jak mogę szanować zwierzę, które ma na wszystko wyjebane sra gdzie popadnie i przychodzi tylko się nażreć?
Taki pies odczuwa więź z człowiekiem i będzie przy swoim panu do końca a kot odejdzie jak tylko przestanie się powodzić.
Taki pies odczuwa więź z człowiekiem i będzie przy swoim panu do końca a kot odejdzie jak tylko przestanie się powodzić.
Mylisz się Tomku. Kot nie sra gdzie popadnie. Kot sra tak, żebyś o tym dowiedział się pierwszy. Wredna menda.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No jak kota nie umiesz nauczyć porządku, to nie jego wina. Moje koty zawsze byłe uczone czystości i jakoś potrafiły korzystać z kuwety, a niektóre po prostu wychodziły na dwór, żeby się wysrać. Masz jakieś dziwne wyobrażenie o tych zwierzętach. Wierz mi chłopie, miałem w życiu ze 30 kotów i wiem, że potrafią czuć więź i przywiązanie do człowieka. Jeśli traktujesz kota dobrze, to on cię traktuje tak samo. Możesz mi wierzyć. A jak jesteś tępym chujem, który ich nie lubi, to to wyczuwają i mają cię w dupie.Rakietowy Tomek pisze:Jak mogę szanować zwierzę, które ma na wszystko wyjebane sra gdzie popadnie i przychodzi tylko się nażreć?
Masz w rodzinie kogoś kto prowadzi chińską restaurację?yossarian84 pisze: Wierz mi chłopie, miałem w życiu ze 30 kotów ...
-
- świeżak
Znaczy mój kot uważa mnie za tępego huja? Ciekawe czy zmieni zdanie jak go za drzwi wystawię :D
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Wspomagam fundację ratującą konie z rzeźni. AMSG - Na pohybel ludzkości.
Rakietowy Tomku, kot cię porządku nauczy. A jeśli przychodzi tylko się nażreć to znaczy że nie ma innego powodu. W związku z tym przemyśl swoje dotychczasowe życie i wyciągnij wnioski.
Rakietowy Tomku, kot cię porządku nauczy. A jeśli przychodzi tylko się nażreć to znaczy że nie ma innego powodu. W związku z tym przemyśl swoje dotychczasowe życie i wyciągnij wnioski.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Jak go nie lubisz i taktujesz jak zbędną rzecz w domu, to czego od niego oczekujesz? że będzie cię uwielbiał? Kurwa miałem kota co ze mną i z moim psem na spacery chodził. Jeśli to nie jest przywiązanie do człowieka, to nie wiem co to jest.Rakietowy Tomek pisze:Znaczy mój kot uważa mnie za tępego huja? Ciekawe czy zmieni zdanie jak go za drzwi wystawię :D
-
No z tą nieczystością kotów to jakieś pierdolenie, mój gdy nocuje w domu to mnie budzi jeśli chce wyjść :)
Grrrówno!
-
- rasowy masterfulowicz
wzorowy breakdance ;DLykantrop pisze:Tupu tup po śniegu, dzeń dzeń dzeń na sankach, skrzypu skrzyp na mrozie, lepimy bałwanka...
HAILSA!!!!!
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Było o 16:25, yo!Random Apex pisze:Rzeczywiście wczoraj widziałam to stado koło 15:00 nad UEKiem :D ciekawe, czy dzisiaj też będzie
Ciekawe. Okoliczne koty uwielbiają srać na moim podjeździe, najchętniej przed drzwiami, mimo tego że muszą się nagimnastykować, by przejść ogrodzenie i mimo hektarów trawy dookoła. Faktycznie bardzo czyste zwierzęta.Plasfodeur pisze:No z tą nieczystością kotów to jakieś pierdolenie, mój gdy nocuje w domu to mnie budzi jeśli chce wyjść :)
-
- świeżak
Pewnie wyczuwają ,że ich nie lubisz :D
Wyczuwają, że jestem chujem, choć żadnemu krzywdy nie zrobiłem.
- Random Apex
Wyszłam już wtedy z pracy :D opóźniły się dzisiaj skurczybyki, zobaczymy jak jutro będziemartyrdoom pisze:Było o 16:25, yo!Random Apex pisze:Rzeczywiście wczoraj widziałam to stado koło 15:00 nad UEKiem :D ciekawe, czy dzisiaj też będzie
You've got nothing to lose but your lives.