Nie gniewaj się - to z sympatii :)Riven pisze:dopsz:)

:))))
jest duży postęp bo się nie wkurwiasz tak jak parę lat temu ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie gniewaj się - to z sympatii :)Riven pisze:dopsz:)

Chyba nie ma, a szkoda, bo jak mówiłem wcześniej wyjebali min. 'Kathaarian Life Code'. A co do Satyra, to pomysł tego koncertu wyszedł z jego strony, więc chyba nie wyobrażał sobie by tego nie zagrać;)Riven pisze:no? ;)
czy można gdzies posluchac tych pozostałych? na YT jest tylko to i Under
Z moich rozmów w knajpach w Oslo, gdzie każdy listonosz się relaksuje po pracy, wynika, że był:PLykantrop pisze:Nigdy nie byłem na Wacken, ani Fenriza na oczy nie widziałem. Mów jak jest :D
!!!!COFFIN pisze:Chyba nie ma, a szkoda, bo jak mówiłem wcześniej wyjebali min. 'Kathaarian Life Code'.
Nikt poważny nie wstawi na listę klasyki jakiejkolwiek płyty Satyricon po Rebel.535 pisze:Nikt poważny nie wstawi Shining na listę klasyki, właściwie to na żadną listę.Maria Konopnicka pisze:Nie widziałem Shining na żywo, ale nie zmienia to faktu, że (powtórzę się) - IV - The Eerie Cold bije na głowę wszystko co Satyricon nagrał po Rebel Extravaganza. I oczywiście każdy poważny fan black metalu to potwierdzi...535 pisze:Natomiast "panowie" z Shining sprawiali wrażenie jakby nie byli w stanie skasować biletu w komunikacji miejskiej. Ot. Banda błaznów.
Dzyń dzyń!Maria Konopnicka pisze: Nikt poważny nie wstawi na listę klasyki jakiejkolwiek płyty Satyricon po Rebel
Ja bym chciał zobaczyć tajny materiał z Twoich pierwszych "kroków". Można gdzieś to dorwać, czy poszło w ognisko przy dźwiękach Nagellstev?Lykantrop pisze:
Macie tutaj target tych ostatnich Satyriconów, proszę ja Was bardzo.
no proszę, bądźmy poważni... te płyty dla black metalu zupełnie nie istnieją... Po roku 2000 wyszło tyle zajebistych płyt black metalowych, że trudno w ogóle brać je pod uwagę. W metalu jako takim prędzej - bo mają swój łatwo rozpoznawalny styl - ale w obrębie gatunku nie mają czego szukać.Drone pisze:Dzyń dzyń!Maria Konopnicka pisze: Nikt poważny nie wstawi na listę klasyki jakiejkolwiek płyty Satyricon po Rebel
Pewnie, że można. Było to nawet wstawiane na tym forum w wersji "ksero". Odwiedzę starych jakoś na wielkanoc, wezmę sporo makulatury i poskanuję, jeśli jest taka potrzeba :-)535 pisze:Ja bym chciał zobaczyć tajny materiał z Twoich pierwszych "kroków". Można gdzieś to dorwać, czy poszło w ognisko przy dźwiękach Nagellstev?Lykantrop pisze:
Macie tutaj target tych ostatnich Satyriconów, proszę ja Was bardzo.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Fajne - pojawia się Nergal.[V] pisze:ogladał ktoś Roadkill extravaganza?fajne to to?
Da się to obejrzeć. Prócz Nergala, pojawia się ulubiony wątek części Użytkowników, czyli kupa zwana też gównem (na podłodze obok muszli).mysticcum pisze:Fajne - pojawia się Nergal.[V] pisze:ogladał ktoś Roadkill extravaganza?fajne to to?
Ja widziałem, i mogę powiedzieć, że w obliczu polskich papierosów (i dresów:P) Niklas wysiada:DMaria Konopnicka pisze:Nie widziałem Shining na żywo,
535 pisze: Da się to obejrzeć. Prócz Nergala, pojawia się ulubiony wątek części Użytkowników, czyli kupa zwana też gównem (na podłodze obok muszli).

Ten. Satyr się rozgląda i komentuje: kiedy widzisz te budynki... wielkie kolosy... kiedy widzisz tamtą ekipę telewizyjną [zbliżenie na ekipę, która coś kręci w oddali]... cały pierdolony stadion Hitlera... rozumiesz dlaczego Power Metal jest w Niemczech nadal tak popularny.Kurt pisze:Ten koncert/relacja z trasy na którym, między innymi, zamawiają taksówkę na stadion Adolfa Hitlera? Pamiętam, że całkiem zacne to było, ale dawno to oglądałem.
Było na główke skoczyc na przytulny betonik i nie irytowac juz wiecejyossarian84 pisze:muszę się pochwalić, że również tam byłem:
14/88!