Tak. Zdarzyło się, że w ciężkiej malignie, zrzuciłem całe stado plecakowców z tych jebanych barierek. Chciałem, w trakcie pląsów, widzieć co się dzieje, na scenie, a że z małżonką byłem, a ona mizerota (171cm) to motywację miałem większą. Co prawda nie był to koncert metalowy, ale metalowców był pełny klub. Grali w kolejności: No Festival Of Light / Ordo Equilibrio - doskonały występ, oraz Mortiis.shitfun pisze:w starym mega przegięciem bylo jak ludzie stali na barierkach i nikt wiecej nie widzial co sie na scenie dzialo. i jeszcze pretensje mieli jak się ich zrzucalo ;)
CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CANNIBAL CORPSE
-
- rasowy masterfulowicz
Wrzucasz jeszcze fajne kawałki i podsycasz moją chęć posiadania. :D[V] pisze:not sure what u mean man;?
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Z Fisherem zacznij od Gore Obsessed. Tutaj probka, mnie te kawalki rozwalaja. Tak jak kazde inne z tej i pozostalych plyt.
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wspaniały utwór, lepszego otwieracza nie mogli wrzucić na tą płytę, która moim zdaniem jest najlepsza z Fisherem. Ten album był tak mocnym kopem w ryj, że już po pierwszym przesłuchaniu nie pamiętałem o stracie Chrisa. Majstersztyk po prostu, miazga, rzeź i dźwiękowe morderstwo z premedytacja.[V] pisze:
MIAZGA
-
- rasowy masterfulowicz
-
Wyczytałem w jakims wywiadzie kiedyś, że finalna wersja tego teledysku różniła sie od tego co nakręcili wcześniej - ktos uznał że jest za brutalny i pozmieniali kilka scen. Nie wiem na ile to prawda.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
O którym numerze z Torture będzie się pisać w takich superlatywach za 15 lat?
-
- rasowy masterfulowicz
Miałem "Gore obsessed", nawet wersję metal blade A5, ale sprzedałem z 3 - 4 lata temu. :D:D:DMort pisze:Z Fisherem zacznij od Gore Obsessed. Tutaj probka, mnie te kawalki rozwalaja. Tak jak kazde inne z tej i pozostalych plyt.
HAILSA!!!!!
- Mol
- zahartowany metalizator
Ciekawa jest tez wersja z Barnes'em na wokalu, zupelnie inne aranze :)Nasum pisze:Wspaniały utwór, lepszego otwieracza nie mogli wrzucić na tą płytę, która moim zdaniem jest najlepsza z Fisherem. Ten album był tak mocnym kopem w ryj, że już po pierwszym przesłuchaniu nie pamiętałem o stracie Chrisa. Majstersztyk po prostu, miazga, rzeź i dźwiękowe morderstwo z premedytacja.[V] pisze:
MIAZGA
- empir
- zahartowany metalizator
wesja z Barnesem całkiem ciekawa, fakt
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie rozumiem dlaczego doradzsz komuś żeby zaczynał od tej właśnie płyty? Jakiś konkretny powód?Mort pisze:Z Fisherem zacznij od Gore Obsessed. Tutaj probka, mnie te kawalki rozwalaja. Tak jak kazde inne z tej i pozostalych plyt.
Do tego dodajesz, że ta kawałki rozwalają cię jak każde inne z pozostałych płyt, hehe
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Gore Obsessed to najmniej kanibalowa, najbardziej zrożnicowana i chyba najbardziej hiciarska ze wszystkich płyt Kanibali z Fisherem jakie słyszałem. Pisałem to już zresztą niezliczona ilość razy ;) Gdybym miał doradzić komuś kto nie miał stycznosci z tym zespołem albo słyszał tylko pierwsze 4 płyty, od czego zacząć, postawiłbym na Bloodthirst albo Gore Obsessed własnie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Wersja ciekawa, owszem, ale może wynika to z przyswojenia materiału z Fisherem na wokalu - słychać że Chris odstaje od reszty ekipy ze swoim wokalem. Kanibale zaczęli grać bardziej techniczną, skomplikowaną muzykę, jego jednostajny ryk nie pasowałby na Vile. Ta płyta dużo by straciła ze swojej siły gdyby ryczał dalej Chris. Chłopcy dużo ryzykowali, wszak w tamtych latach Chris był z nimi kojarzony, był wizytówką zespołu, ale ta zamiana wyszła im tylko i wyłącznie na dobre.Mol pisze:Ciekawa jest tez wersja z Barnes'em na wokalu, zupelnie inne aranze :)Nasum pisze:Wspaniały utwór, lepszego otwieracza nie mogli wrzucić na tą płytę, która moim zdaniem jest najlepsza z Fisherem. Ten album był tak mocnym kopem w ryj, że już po pierwszym przesłuchaniu nie pamiętałem o stracie Chrisa. Majstersztyk po prostu, miazga, rzeź i dźwiękowe morderstwo z premedytacja.[V] pisze:
MIAZGA
-
@ Alsvartr - Rozumiem, ale kolega Mort sam napisał, że kawałki z innych płyt rozwalają go tak samo, a jak ktoś zna pierwsze cztery to najlepiej uzupelniać braki chronologicznie.
edt: I Gorejący obsysacz wcale nie jest mniej kanibalowy. To jest własnie ten zespół w całej swojej krasie, choć ja dwie poprzednie lubię jeszcze bardziej.
edt: I Gorejący obsysacz wcale nie jest mniej kanibalowy. To jest własnie ten zespół w całej swojej krasie, choć ja dwie poprzednie lubię jeszcze bardziej.
Ostatnio zmieniony 06-01-2013, 14:38 przez est, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, nie doradzajcie mi płyt cannibali, ja znam je w większości, część miałem, ale poszła w świat, a wczoraj postanowiłem kupić je wszystkie znów. Pewnie za 2 lata znów sprzedam. :D:D:D
HAILSA!!!!!
-
A to co? Mamy ci odradzać?;)
-
- rasowy masterfulowicz
-
Kupuj nie pierdol!
-
- rasowy masterfulowicz
Choćby o tym:Kingu pisze:O którym numerze z Torture będzie się pisać w takich superlatywach za 15 lat?