Wypadanie włosów(!)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wypadanie włosów(!)
Przypierdzielasz się już teraz , naprawdę. Potrzymać Ci piramidę, czy sam dasz radę?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
potrzymaj :) czy ja się kiedyś gdzieś do kogoś przypierdalałem? nigdy w życiu, ja nie pamiętam w każdym bądź razie. poza tym jednym razem, ale to nie dotyczyło nikogo z forum a i ta osoba sobie zasłużyła. było to latem, dodam na swoje usprawiedliwienie, a tą porą jak wiadomo nie każdemu myśli się najlżej, zwłaszcza takiemu tępakowi jak mi.
- Scaarph
hehehehe, nie no, mistrza nie przebiję :DDDDD
- YNKE
- w mackach Zła

Karpiu ma racje, brać przykład od mistrzów.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Widzę iż trzeba na Ciebie pana Bambiego podesłać, on Ci wszystko wyjaśni ;))Scaarph pisze:nie kumam. trzy włosy na krzyż na łbie to już trzeba ścinać, a trzy na krzyż na brodzie to już ok?
edit: zresztą kurwa, chuj mnie to interesuje :) no kogo obchodzi jak inny facet wygląda???
- empir
PureHate pisze:Ja mam długie już około 12 lat,ale w pracy ostro mnie wkurwiają bo moja robota to kompletnie nie robota na długie włosy.Czasem jak widzę łysoli to sam mam ochotę się opierdolić,ale jakiś sentyment został i chuj.
No ja noszę długie od 20 lat. MIałem krótką, bo ok 4-5 lat, przerwę od włosów. No ale zawsze jakoś tak mi łyso było, nie tylko dosłownie. Trzy lata temu na winter fest podjąłem decyzję że jebać łysinę no i jakoś udało się zapuścić pióra do pasa.nicram pisze:No ja mam już od 18 lat długie, ale niestety coraz mniej się ich robi i myślę żeby to upierdolić, bo też mnie zaczynają wkurwiać. Z drugiej strony wiem, że w krótkich będę czuł się źle...i być tutaj mądrym...;-)
No to jest pewien minus ale trzeba kurwa twardym być. Jak się chce mieć pióra to trza ło nie dbać.535 pisze:Jak myślę o tych wszystkich zabiegach, by te włosy wyglądały schludnie, a nie jak za przeproszeniem tłusty pędzel, to nie mogę uwierzyć, że kiedyś chciało mi się z tym bawić.
No ja takie mam.535 pisze:Uważam, że jeśli ktoś ma zdrowe, gęste włosy to proszę bardzo, bez względu na wiek nawet do trumny.
- empir
No i stało się. Dzisiaj, po prawie 4 latach, znów się obciąłem. Ale nie na kurwa zero ino 1,5 cm :Dempir pisze:Nie. Ja tam na stare lata znów mam długie lata. Byłem kilka lat skinheadowcem ale źle się czułem bez włosów.Triceratops pisze:Pomyslalem sobie, ze jak komus wypadaja wlosy to znak, ze juz czas przestac byc glupim metalowcem i zaczac byc np mondrym skinhedowcem. Nie wiem czy podzielacie moj poglad
Szkoda piór bo były do pasa i miały prawie metr długości (no dobra, ok 70cm, ważyły ok 260g.), były zajebiste, gęste i grube. I mało wypadało.
Pewnie za jakiś czas znów zacznę zapuszczać \m/
-
Empir ile razy sie obcinales?Ciezko bedzie:)))empir pisze:No i stało się. Dzisiaj, po prawie 4 latach, znów się obciąłem. Ale nie na kurwa zero ino 1,5 cm :Dempir pisze:Nie. Ja tam na stare lata znów mam długie lata. Byłem kilka lat skinheadowcem ale źle się czułem bez włosów.Triceratops pisze:Pomyslalem sobie, ze jak komus wypadaja wlosy to znak, ze juz czas przestac byc glupim metalowcem i zaczac byc np mondrym skinhedowcem. Nie wiem czy podzielacie moj poglad
Szkoda piór bo były do pasa i miały prawie metr długości (no dobra, ok 70cm, ważyły ok 260g.), były zajebiste, gęste i grube. I mało wypadało.
Pewnie za jakiś czas znów zacznę zapuszczać \m/
-
- mistrz forumowej ceremonii
po jaki chuj komu długie włosy?
- empir
Empir ile razy sie obcinales?Ciezko bedzie:)))[/quote]aniola pisze: Pewnie za jakiś czas znów zacznę zapuszczać \m/
to był 3x w ciągu 20 lat
- empir
bo to zawsze +666 do napiedalania na koncertachHeretyk pisze:po jaki chuj komu długie włosy?
- Scaarph
a po jaki chuj komu krótkie?Heretyk pisze:po jaki chuj komu długie włosy?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po chuj to krasnoludki mają budki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja to już wyglądam jak Nergal. Ale nie o tym chciałem. Zawsze mnie nurtowało jedno - czemu jak metaluchy ścinają włosy, to od razu na łyso? Ze skrajności w skrajność. Nie można mieć po prostu normalnej fryzury jak człowiek? To jakieś pozerskie czy coś? :-)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Bo kosmetyki do włosów sa mało prawdziwe. Ja nie jestem prawdziwy to używam.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Można, ale ja np. ojebałem na krótko żeby zlikwidować przyzwyczajenie mojej fryzury do przedziałka na środku ;)yossarian84 pisze:Ja to już wyglądam jak Nergal. Ale nie o tym chciałem. Zawsze mnie nurtowało jedno - czemu jak metaluchy ścinają włosy, to od razu na łyso? Ze skrajności w skrajność. Nie można mieć po prostu normalnej fryzury jak człowiek? To jakieś pozerskie czy coś? :-)
A skrajności to nie żadne łyse pały czy długie baty, only mighty osełedec is krieg!
Grrrówno!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja nie ściąłem na łyso bo mam za wielki łeb i wyglądałbym jak nasz naturalny satelita. Mam krótkie włosy od 5 lat i tęsknię do długich. W krótkich wyglądam jak te miliony cip, które codziennie spotykam na ulicy. Albo długie, albo pała! Półśrodki są dla półgłówków.yossarian84 pisze:Ja to już wyglądam jak Nergal. Ale nie o tym chciałem. Zawsze mnie nurtowało jedno - czemu jak metaluchy ścinają włosy, to od razu na łyso? Ze skrajności w skrajność. Nie można mieć po prostu normalnej fryzury jak człowiek? To jakieś pozerskie czy coś? :-)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
ROTFL :Dest pisze:długich. W krótkich wyglądam jak te miliony cip, które codziennie spotykam na ulicy. Albo długie, albo pała! Półśrodki są dla półgłówków.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Też się ojebałem parę razy na pałę, ale strasznie kłopotliwe to ciągłe golenie, w cieniu pizga, w słońcu grzeje. Teraz jestem w/w półgłówkiem, noszę fryzurę ala hitlerjugend tj. blond grzywa na bok, tył i boki krótsze, czasem podgolone, czuję się tak dobrze i huj komuś do tego. Czasem "tęsknię" do długich, nie trzeba było wtedy się golić czy chodzić do fryzjera tak często.Alsvartr pisze:ROTFL :Dest pisze:długich. W krótkich wyglądam jak te miliony cip, które codziennie spotykam na ulicy. Albo długie, albo pała! Półśrodki są dla półgłówków.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.