inna sprawa, że się nie proponuje ustawki online ;) nie wiem, czy też proponowałeś :P[V] pisze:ze mna nie wygra ;Dnan pisze:ogólnie obstawiam jednak, że jak dojdzie do wpierdolu, to Adrian wygra
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
nan
- postuje jak opętany!
Re: VOIVOD
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
A co mi Adrian zrobił :D?Riven pisze:Ok kumplu ;___; ale jak cos to staniesz w mojej obronie ?
Tylko z Wisły :DAdrian696 pisze:a przyznaj sie?? obgadywałes i nabijałes sie ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
535
Widzę, że wytrzymaliście tylko kilkanaście godzin. Proponuję bezterminowy rozejm.Adrian696 pisze:Maciusiu, nie rozmawialismy o tobie, tylko o tym co ty opowiadasz o mnie :) to było najzabawiniejsze :) a co do plotkowania - nie chce mi sie wklejac twoich debilowatych przytykow jak to pisałes ze z Morphem i Barielem na piwie nabijałes sie z nasRiven pisze:oczywiscie, ze nie, za to takich jak ty jest kilka milionow, zakompleksionych, nudnych idiotow dla ktorych jedyna rozrywka jest obgadywanie innych ludzi :))) no ale fajnie ze plotkujesz na moj temat, fajne masz zycie, pogratulowac.
a reszte powiem ci w twarz - przeciez tego chciałes
-
[V]
jeszcze tak nisko nie upadlem;)nan pisze:inna sprawa, że się nie proponuje ustawki online ;) nie wiem, czy też proponowałeś :P[V] pisze:ze mna nie wygra ;Dnan pisze:ogólnie obstawiam jednak, że jak dojdzie do wpierdolu, to Adrian wygra
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
@535
Ja jestem za, chociazby przez wzglad na ten watek.
W temacie: obejrzalem wczoraj jeszcze raz TATSUMAKI (dwa razy). wspanialy koncert. podtrzymuje zdanie sprzed paru tygodni - ascetyczna i "tania" realizacja tego materialu to jedna z jego glownych zalet.
Ja jestem za, chociazby przez wzglad na ten watek.
W temacie: obejrzalem wczoraj jeszcze raz TATSUMAKI (dwa razy). wspanialy koncert. podtrzymuje zdanie sprzed paru tygodni - ascetyczna i "tania" realizacja tego materialu to jedna z jego glownych zalet.
this is a land of wolves now
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Vulturku - słoneczko - a przypomniec Ci jak sie spiałes ze starym kilka lat temu :)[V] pisze: jeszcze tak nisko nie upadlem;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
535
Niedobrze. Będzie kara.Morph pisze:Tylko z Wisły :DAdrian696 pisze:a przyznaj sie?? obgadywałes i nabijałes sie ;)
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
daj spokoj - on sie sam ukarał, kibicuje Widzewowi :)535 pisze:Niedobrze. Będzie kara.Morph pisze:Tylko z Wisły :DAdrian696 pisze:a przyznaj sie?? obgadywałes i nabijałes sie ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
[V]
och Adrianku,jak on mnie chcial bic.pojednali my sie na pmach i wymienili wirtualnie rózowymi polówkami;)))Adrian696 pisze:Vulturku - słoneczko - a przypomniec Ci jak sie spiałes ze starym kilka lat temu :)[V] pisze: jeszcze tak nisko nie upadlem;)
pozdrawiam go z tego miejsca;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
nan
- postuje jak opętany!
Adrian, wpierdol? Przychodzę w koszulce Diabolus In Musica. Różowej!
- Adrian696
jak dla mnie mozesz chodzic nawet w koszulce Dody :) jak sie uczeszesz w koka tez złego słowa nie powiem :)nan pisze:Adrian, wpierdol? Przychodzę w koszulce Diabolus In Musica. Różowej!
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Abstrahując od aspektu personalnego powyższej wymiany zdań, od pierwszego kontaktu z internetem po dziś dzień rozbraja mnie, jak wydawałoby się poważni, dorośli ludzie mogą tak publicznie rzucać w siebie gównem tylko dlatego, że nie stoją twarzą w twarz. Kultura w dyskusji, głupcze! :D
E:
Pierwszy post w tym roku, pozdrawiam znad butelki czeskiego Budweisera : )
E:
Ostatnio zmieniony 01-01-2013, 17:50 przez witchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Morph
- Kontakt:
+3witchfinder pisze:Abstrahując od aspektu personalnego powyższej wymiany zdań, od pierwszego kontaktu z internetem po dziś dzień rozbraja mnie, jak wydawałoby się poważni, dorośli ludzie mogą tak rzucać w siebie gównem tylko dlatego, że nie stoją twarzą w twarz. Kultura w dyskusji, głupcze! :D
Give birth to something dead
-
535
Ja pamiętam czasy przyjaźni. Potem zaczęli rzucać kamieniami w "nasz" narożnik. Cwaniaki kamieniarze.Adrian696 pisze:daj spokoj - on sie sam ukarał, kibicuje Widzewowi :)535 pisze:Niedobrze. Będzie kara.Morph pisze:
Tylko z Wisły :D
- Riven
- Kontakt:
-
535
Budvara Profanie...witchfinder pisze:Abstrahując od aspektu personalnego powyższej wymiany zdań, od pierwszego kontaktu z internetem po dziś dzień rozbraja mnie, jak wydawałoby się poważni, dorośli ludzie mogą tak publicznie rzucać w siebie gównem tylko dlatego, że nie stoją twarzą w twarz. Kultura w dyskusji, głupcze! :D
E:
- witchfinder
Na etykiecie większy i pierwej wymieniony widnieje napis "Budweiser", skąd wnioskując a rubrica, można stwierdzić że to jest ta właściwa nazwa :D Ale młody jestem, co ja tam wiem o życiu ;)535 pisze:Budvara Profanie...witchfinder pisze:Abstrahując od aspektu personalnego powyższej wymiany zdań, od pierwszego kontaktu z internetem po dziś dzień rozbraja mnie, jak wydawałoby się poważni, dorośli ludzie mogą tak publicznie rzucać w siebie gównem tylko dlatego, że nie stoją twarzą w twarz. Kultura w dyskusji, głupcze! :D
E:
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
535
Przyjmuję to wyjaśnienie.witchfinder pisze:Na etykiecie większy i pierwej wymieniony widnieje napis "Budweiser", skąd wnioskując a rubrica, można stwierdzić że to jest ta właściwa nazwa :D Ale młody jestem, co ja tam wiem o życiu ;)535 pisze:Budvara Profanie...witchfinder pisze:Abstrahując od aspektu personalnego powyższej wymiany zdań, od pierwszego kontaktu z internetem po dziś dzień rozbraja mnie, jak wydawałoby się poważni, dorośli ludzie mogą tak publicznie rzucać w siebie gównem tylko dlatego, że nie stoją twarzą w twarz. Kultura w dyskusji, głupcze! :D
E:
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: VOIVOD
Już flame się skończył? Strasznie krótko, bieda. Moglibyście jeszcze trochę do siebie posapać by zapewnić mi tanią rozrywkę.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦