VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VOIVOD
co swiadczy o inteligencji jegomościa, ani to smieszne, ani żadne raczej żałosne
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Riven
- Kontakt:
nie zesraj się tylko, mistrzu
btw. koles jest inteligentniejszy niż ty i twoja stara razem wzieci :)
btw. koles jest inteligentniejszy niż ty i twoja stara razem wzieci :)
this is a land of wolves now
-
byrgh
- zahartowany metalizator
co nie miałeś kolegów na sylwestra czy gorzała się szybko skończyła i sobie poszli? ;)
- Riven
- Kontakt:
wypierdalaj z tematu, szmato:D
w sumie po co ja to pisze, rownie dobrze moglbym bluznic na psa, i tak nie zrozumie i dalej będzie szczekal - zresztą na psa nie wypada bo pies to dobrze zwierze, nie to co byrhgrhughghh
w sumie po co ja to pisze, rownie dobrze moglbym bluznic na psa, i tak nie zrozumie i dalej będzie szczekal - zresztą na psa nie wypada bo pies to dobrze zwierze, nie to co byrhgrhughghh
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
ciesze sie,ze wraz z nowym rokiem zakopaliscie topór wojenny;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
-
byrgh
mój pies to cię może w dupę wyruchać najwyżej ;)
- Riven
- Kontakt:
mowilem o tobie, nie o twoim psie, który wieloktrotnie przewyzsza cie intelektem. a teraz aport.
-
byrgh
aha, twoje projekcje nie zmieniają jednak tej rzeczywistości, że i tak mój pies to cię może w dupę wyruchać co najwyżej ;)
idź wyczeźwiej, bo smucą mnie te twoje próby :(
idź wyczeźwiej, bo smucą mnie te twoje próby :(
- Riven
- Kontakt:
grzeczny piesek , aportuje jak ta lala :)
btw, fajnie się musisz podniecać moja osoba, ze az do tematu o zespole muzycznym wpierdalasz ze swoim krzywym ryjem :)))) zwal sobie, ale gdzie indziej.
btw, fajnie się musisz podniecać moja osoba, ze az do tematu o zespole muzycznym wpierdalasz ze swoim krzywym ryjem :)))) zwal sobie, ale gdzie indziej.
- nicram
:-DDDD[V] pisze:ciesze sie,ze wraz z nowym rokiem zakopaliscie topór wojenny;)
all the monsters will break your heart
-
byrgh
Riven pisze:ja jej slucham przynajmniej kilka razy w tygodniu i caly czas mnie czyms zaskakuje. kurwa, niezrozumienie tej plyty przez pare osob to jest dla mnie totalna zagadka, zwlaszcza, jesli sa to fani starszych albumow ;). jeszcze rozumiem ze taki byrgh ktory w wieku 20 lat ocenil na RYM 5 tysiecy plyt, a wiec raczej muzyki nie slucha, moze wyzywac ten krazek od "gowien", ale np. opinia trockiego mnie dziwi ;) jak cos: nie chce zaczynac kolejnej dyskusji na ten temat, (wbrew pozorom) szanuje odmienne zdanie w tej kwestii.
Riven pisze:bez zekke nie ma triceratopsa. bez triceratopsa nie ma trockiego. bez trockiego nie ma nergala. itd. .. reakcja lancuchowa. przejebane. na koncu zostanie sam byrgh bo jego nikt nie lubi ;d
Riven pisze:przeczytaj sobie poprzednia stronę i porównaj ile wyniosły twoje posty w których wyzwales wszystkich od downow i napisałeś banaly w porównaniu do mojej i zekke rozmowy z olo1972. zreszta po co ja w ogóle wchodzę w dyskusje z debilem który nic nie kuma :-D eot, nie będę marnowal klawiatury na kolejnego byrgha
Riven pisze:jaka banda reaktywnych ciot bez pieniedzy :DDD
jakim trzeba byc zyciowym ZEREM zeby takie rzeczy zbierac? adrianem? :DDD
no ale mozecie, pizdeczki glupie, srac, zycie idzie dalej :)
ja sobie slucham voivod dalej, a PIZDY takie jak adrian i byrgh placza nerwowo za piecem :))))))))))))
Riven pisze:zastanawiam się czy plastus to nie jest kolejne wcielenie byrgha. może nie jest aż takim zjebem intelektualnym, ale poziom resentymentu podobny :-D
pozdrawiam ;) i tym pocieszającym akcentem kończę tę deliberację, joł ;)Riven pisze:weź kurwa wypierdalajbyrgh pisze:Szczęśliwego Nowego Roku, Dżentelmens (& Lejdis - jeśli tylko jakieś tutaj są)
pozdrowienia
:-D
Ostatnio zmieniony 01-01-2013, 16:45 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
ja pierdole, ten gość jest chory psychicznie :D ile siedziales nad kompilacja moich postow z ostatnich miesiecy ? :D wez sobie je w ramke opraw :DDD kurwa , nie o taki fanklub walczylem... btw, do pelni obrazka zacytuj jak mi sie zaliles ze cie "dupa" zostawila :-) dobra, over and out, tak jak mowilem, kundel szczeka, jak niewytresowany to nic nie poradzisz.
- Adrian696
ale Byrgh tylko pokazał jakim jestes prostakiem - wrzucasz kazdemu od zjebów, a jak ktos tobie wrzuci to zaraz płaczesz ze tylko inwektywy czytasz o sobie
ty - a ty ponoc tak sie brzydzisz ujawnianiem prywatnej korespondencji?? czy ta zasada obowiazuje wszytskich poza toba prostakuRiven pisze: btw, do pelni obrazka zacytuj jak mi sie zaliles ze cie "dupa" zostawila :-)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
jakiej prywatnej idioto? przeciez napisal to na moim publicznym profilu last.fm - jesli jeszcze nie skasowal, to sobie mozesz przeczytac jak placze ze go laska na fejsie oczernia. nigdy nie ujawnialem niczyjej prywatnej korespondencji I nie zamierzam, wyznaje troche inne zasady niz tyAdrian696 pisze:ale Byrgh tylko pokazał jakim jestes prostakiem - wrzucasz kazdemu od zjebów, a jak ktos tobie wrzuci to zaraz płaczesz ze tylko inwektywy czytasz o sobie
ty - a ty ponoc tak sie brzydzisz ujawnianiem prywatnej korespondencji?? czy ta zasada obowiazuje wszytskich poza toba prostakuRiven pisze: btw, do pelni obrazka zacytuj jak mi sie zaliles ze cie "dupa" zostawila :-)
- Adrian696
tak, wiem jakie zasady wyznajesz :) ostatnio sobie porozmawiałem prywatnie z kims i wiem ajkie zasady wyznajesz :)Riven pisze: jakiej prywatnej idioto? przeciez napisal to na moim publicznym profilu last.fm - jesli jeszcze nie skasowal, to sobie mozesz przeczytac jak placze ze go laska na fejsie oczernia. nigdy nie ujawnialem niczyjej prywatnej korespondencji I nie zamierzam, wyznaje troche inne zasady niz ty
dawno sie nie ubawiłem tak jak przy tej rozmowie :) Maciusi - drugiego takiego jak ty to nei ma :) powaznie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
oczywiscie, ze nie, za to takich jak ty jest kilka milionow, zakompleksionych, nudnych idiotow dla ktorych jedyna rozrywka jest obgadywanie innych ludzi :))) no ale fajnie ze plotkujesz na moj temat, fajne masz zycie, pogratulowac.
-
byrgh
była to taka luźna gadka, swoją drogą pół żartem, że rozstałem się z dziewczyną i żeby chociaż dziś darował sobie przytyki, niemniej to jego jedyny argument w każdym spięciu na forum ;) zresztą i tak na więcej z jego strony nie liczę, więc jebaćAdrian696 pisze:ty - a ty ponoc tak sie brzydzisz ujawnianiem prywatnej korespondencji?? czy ta zasada obowiazuje wszytskich poza toba prostakuRiven pisze: btw, do pelni obrazka zacytuj jak mi sie zaliles ze cie "dupa" zostawila :-)