Pure Metal Magazyn
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Od kilkunastu lat czytałęm w polskiej prasie muzycznej, jaki to thrash jest beznadziejny - stanowię zatem pewną przeciwwagę dla tego "nurtu". Dość ciężką, przyznaję. Co do wypierdków z Imperious Rex, akurat zawitali do Bydgoszczy, więc wypytanie ich o scenę LA było konieczne. Kolesie z MD mogą ich nawet nie pamiętać, ale najwyuraźniej sami zostali zapamiętani 

- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Przez parwie dekadę ślizgałem się po kolejnych falach - death i black znam więc całkiem nieźle. Zdanie mam, jakie mam - i nie jest to efekt uprzedzeń, tylko właśnie dzielenia muzyki na dobrą i złą.aryman pisze:A co do wyższości gatunków - podejrzewam, że proporcje dobrego i kiepskiego thrashu, deathu, blacku czy czegokolwiek innego są podobne w każdym z tych gatunków, a muzyka dzieli się na dobrą i złą. Po prostu.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
taki kurwa duzy i nie wie ze w polsce nie ma prasy muzycznej!!! albo sa katalogi wytwórni płytowych piszace o tym co jest modne i co aktualnie sprzedaja, albo pisma ukierunkowane na konkretny gatunek metalu wydawane przez fanatyków danej stylistyki...Vlad pisze:Od kilkunastu lat czytałęm w polskiej prasie muzycznej, jaki to thrash jest beznadziejny -
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Atreju
- postuje jak opętany!
Re: PURE METAL nadchodzi!!!
Okładka numeru 15 "Czystego Metalu":

Numer pojawi się w Empikach stolicy prawdopodobnie dokładnie za tydzień, a w środę (18 czerwca) w całym kraju!

Numer pojawi się w Empikach stolicy prawdopodobnie dokładnie za tydzień, a w środę (18 czerwca) w całym kraju!
- Block69
- Maleficio
- Kontakt:
To pewnie jakis artykul o BATLORD, bo watpie, ze Quorton zmartwychwstal i dal specialnie dla Polskiego magazina wywiad:)
- Atreju
- postuje jak opętany!
Nikt nawet nie zajrzał do Empiku?
- Adrian696
bez przesadyAtreju pisze:Nikt nawet nie zajrzał do Empiku?

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- ultravox
Wkładka zajebista! Wielka szkoda, że to już ostatni numer, ostatnio z dużą przyjemnością sięgałem po Pure Metal.
- Atreju
- postuje jak opętany!
Pure Metal Magazyn
Właśnie wróciliśmy do gry! Od kilku dni jest dostępny powrotny, podwójny (!) numer, jeszcze pachnący farbą drukarską. Jak numer podwójny to i dwie okładki.
Na 138 stronach przeczytać można wywiady m.in. z Zetro (ex-Exodus, Hatriot), Manilla Road, Tankard, Heretic, Acid Drinkers, Stos, Hammer, Wolf Spider, Cage, Evangelist i mnóstwem innych kapel. Spore materiały o Nevermore, Helstar etc. Na dodatek kilkadziesiąt recenzji płyt, parę relacji itd. Pisemko kosztuje 18 zł, wygląda i waży jak książka i nie ma w środku kolorowych obrazków na całą stronę.
Pismo nie będzie dostępne w żadnych Empikach, srykach, a wyłącznie w sprzedaży wysyłkowej. Kto by chciał, niech pisze na: pure.metal@wp.pl
Pure Metal na fejsie: http://www.facebook.com/pages/Pure-Meta ... 9601809173

Na 138 stronach przeczytać można wywiady m.in. z Zetro (ex-Exodus, Hatriot), Manilla Road, Tankard, Heretic, Acid Drinkers, Stos, Hammer, Wolf Spider, Cage, Evangelist i mnóstwem innych kapel. Spore materiały o Nevermore, Helstar etc. Na dodatek kilkadziesiąt recenzji płyt, parę relacji itd. Pisemko kosztuje 18 zł, wygląda i waży jak książka i nie ma w środku kolorowych obrazków na całą stronę.
Pismo nie będzie dostępne w żadnych Empikach, srykach, a wyłącznie w sprzedaży wysyłkowej. Kto by chciał, niech pisze na: pure.metal@wp.pl
Pure Metal na fejsie: http://www.facebook.com/pages/Pure-Meta ... 9601809173

Re: Pure Metal Magazyn
Bardzo się cieszę - zupełnie bym się tego nie spodziewał. Zaraz wysyłam zamówienie :) Super!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A sklad redakcji? Tomek/Nevermore naczelnym ciagle jest? Chociaz jak widze na okladce Nevermore i Helstar to glupie pytanie :D
woodpecker from space
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Właściwie to dobry news. Mimo, że jakieś 3/4 nazw mam głęboko w dupie to jednak nie sposób odmówić gościom z Pure Metal pasji, stażu i wiedzy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95