PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: PESTILENCE
Ja bym powiedział, że jest na odwót. Doctrine jest słabe jak woda po parówkach, nawet pomimo mojego uwielbienia dla tego zespołu. Ressurection mi się podobało, jednakże wciąż czekam na jakiś jakościowy comeback.
- Self
- rasowy masterfulowicz
borze co za chujnia... ostatnich paru (ile ich tam było? pamiętam o RM i Doctrine) albumów da się słuchać, ale nie ma to większego sensu. Z kronikarskiego obowiązku pewnie puszczę sobie raz nówkę i zapomnę. Mam nadzieję, że o okładce również.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Adrian696 pisze:ja pierdole, co kolejna płyta to okładka bardziej koszmarna
- empir
jeden z tych zespołów których reaktywacja była niepotrzebna, ich płyty nic nie wnoszą ale i tak posłucham mimo iż nic z tego nie zostanie w głowie. za pierwsze 4 płyty należy im się pomnik. dzięki reaktywacji miałem szansę ujrzeć ich na krótkim koncercie. może znów przyjadą a ja znów ich ujrzę?
-
- starszy świeżak
Nagrywaja bebny w lutym. Mozecie oczekiwac Doctrine part II. Nadal 8strunowe gitary i ten sam kierunek.Pacjent pisze:Najlepsze już nagrali, ale "Doctrine" jest dwa razy lepsza od poprzedniej, chociaż ma dwa razy gorszą od niej okładkę. Widzę ogromną szansę na podtrzymanie tej tendencji. Znana jest już data premiery?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
okładki kapel metalowych obecnie są tragiczne, więc trzeba zmienić sposób myślenia, zamiast biadolić nad nastepnym dziełem sztuki, proponuję komentować wtedy jak jakiś obraz będzie wart uwagi535 pisze:Ten zespół nagrał już swoje najlepsze płyty. Okładka wpisuje się w obowiązujący nurt. Nie sądzę, by należało to jakoś specjalnie przeżywać.
In a world of compromise...some don't
- empir
i tym sposobem niektóre tematy będą martwe ;)
Mimo wszystko dziwię się, że kapele tej klasy co PESTILENCE czy SINISTER, a więc dysponujące jakimś budżetem pozwalają sobie na takie okładki. Zresztą, to chyba nie kwestia budżetu, ale złego smaku - chyba każdy się zgodzi, że lepiej niż okładka nadchodzącego albumu PESTILENCE wyglądałoby po prostu białe logo kapeli na czarnym tle.
PS. Okropne wykonanie tej okładki - chyba autor posługiwał się podręcznikiem w stylu "Nauka Photospopa w weekend".
PS. Okropne wykonanie tej okładki - chyba autor posługiwał się podręcznikiem w stylu "Nauka Photospopa w weekend".
- empir
dokładnie. już moja okładka, zrobiona w 5 minut z instukcją obsługi programu graficznego na kolanie, przedstawiająca spierdalającego SIIDa z dwupakiem coca-coli z biedronki, wygląda mroczniej i lepiejMaria Konopnicka pisze:Mimo wszystko dziwię się, że kapele tej klasy co PESTILENCE czy SINISTER, a więc dysponujące jakimś budżetem pozwalają sobie na takie okładki. Zresztą, to chyba nie kwestia budżetu, ale złego smaku - chyba każdy się zgodzi, że lepiej niż okładka nadchodzącego albumu PESTILENCE wyglądałoby po prostu białe logo kapeli na czarnym tle.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
wystarczy przeczytać kolesi z tych kapel, którzy zachwalają swoje nowe obrazy na okładkach, chodzi o Sinister czy Suffocation, żeby mieć jasność, że to nie prowokacja a zamierzone działanie
In a world of compromise...some don't
-
- starszy świeżak
2 poprzednie plyty byly w malym labelu, Mascot Records. To jednak nie Roadrunner. Cyfrowe okladki sa po prostu znacznie tansze. Nie zdziwie sie jezeli beda mieli problem ze znalezieniem nowej wytworni po Doktrynie, ktora zbierala same zjebki w recenzjach.Maria Konopnicka pisze:Mimo wszystko dziwię się, że kapele tej klasy co PESTILENCE czy SINISTER, a więc dysponujące jakimś budżetem pozwalają sobie na takie okładki. Zresztą, to chyba nie kwestia budżetu, ale złego smaku - chyba każdy się zgodzi, że lepiej niż okładka nadchodzącego albumu PESTILENCE wyglądałoby po prostu białe logo kapeli na czarnym tle.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Adrian696 pisze:ja pierdole, co kolejna płyta to okładka bardziej koszmarna
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nerwowy
O ja jebie...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak pisze Maria - białe logo na czarnym tle w obliczu tego shitu nie wyglądałoby źle...:-)
all the monsters will break your heart
- empir
albo fotka w skórach, gumach i białych trampkach
- empir

albo coś w ten deseń
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Marco Foddis chyba z kimś się szarpał tuż przed sesją ^^^
This is where everything goes backwards.
-
- starszy świeżak
Mi sie podoba ta gorna czesc, zdecydowanie nawiazuje do okladki Spheres. Co do reszty, widac ze to skladane z roznych grafik do kupy. Te oczy wygladaja jakby z google.images stockowy jotpeg byl wziety. Ale lepsze od poprzedniej, tam obrazek byl zbyt dosadny do tytulu, tu przynajmniej jakas tam symbolika jest.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Okładka faktycznie mocno kaszanowata. Pocieszam się, że poprzednia była równie chujowa a zawartosć Doctrine nadal robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie.