BRACIA FIGO FAGOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: BRACIA FIGO FAGOT
Dziękuje za sugestię ;-) udaje się na nocny rekonesans. Wolno palić! ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Mental
- weteran forumowych bitew
generalnie się zgadzam się, chociaż można obejrzeć raz na jebtubie i się uśmiechnąć, ale żeby iść na koncert, no to kurwa naprawdę nie wiem, z którego piętra trzeba upaść na łeb :)white_pony pisze:nie trawie tego gówna i w ogole zupełnie mnie to nie śmieszy.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Sgt. Barnes
Trzeba się zastosować do zasad BHP - czyli pół litra na łeb i wąs sam rośnie ;-)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja nawet tyle nie połknąłem, a na koncercie się myk myk bawiłem. No ale spoko, nie wszyscy muszą łapać transgresję Braci FF, i na hajp na nich też przyjdzie pora.
- Sgt. Barnes
Czekam na wizytę w "Dzień Dobry TVN" a potem u Kubusia...
- Self
- rasowy masterfulowicz
W tym pierwszym już chyba był o nich materiał, a do Powiatowego nadawaliby się idealnie - przytoczyli jakąś zabawną (i autoryzowaną) historię Mariusza, rzuciliby paroma czerstwymi tekstami, jakimś wulgaryzmem i wszyscy by się śmiali.
- Sgt. Barnes
Podobno TVN ich chciało, ale im sie nie chciało. Tylko krótki reportaż był, jako cześć większej całości o reunion disko z pola,,,
W przypadku Kuby, Dominika Wodzianka musiałaby przeistoczyć się w Dominę Wódziankę ;-)
I podejrzewam, że Wojewódzki nie zdzierżyłby tego, że ktoś mu kradnie show...
W przypadku Kuby, Dominika Wodzianka musiałaby przeistoczyć się w Dominę Wódziankę ;-)
I podejrzewam, że Wojewódzki nie zdzierżyłby tego, że ktoś mu kradnie show...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ZOBACZ SDZIWKO CO NAROBILAS HIT HIT HIT, MARIUSZ WEDLINIARZ HIT
BYLEM ZE BABKA OSTATNIO WE SKLEPIE WIELKOPOWIERZCHNIOWYUM, TAKIE TAM WOZKI SA NA KOLKACH I JEZDZIC MOZNA. BABKA PRAWIE ZEMDLALA JAK ZOBACZYLA TA GOMORE
BYLEM ZE BABKA OSTATNIO WE SKLEPIE WIELKOPOWIERZCHNIOWYUM, TAKIE TAM WOZKI SA NA KOLKACH I JEZDZIC MOZNA. BABKA PRAWIE ZEMDLALA JAK ZOBACZYLA TA GOMORE
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nie umiesz internetu :(
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wywiad z FF przeprowadzony w Krakowie przez kabareciarza, Adama Grzankę. W pewnym momencie panowie z FF, zapytanie o prawdziwe muzyczne sympatie, twierdzą, że jest to death/black, tak więc bardzo możliwe, że to prawda, że to również masterfulowcy. Podobnie zresztą jestem prawie pewien, że jest wśród nas także Adam Grzanka, którego regularnie widuję na metalowych gigach :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ha, i co teraz malkontenci? Sam Trocak okrzyknął Braci Figo Fagot hitem lata 2012. Możecie już zacząć się pałować na bogatości, co by potem nie było lustracji i hipsterowania.wywiad z Trocakiem pisze: A gdybyś miał wskazać swój osobisty przebój lata? Chodzi mi oczywiście o rasowy hicior z radia, nie o hipsterskie wynalazki, które uchodzą za „główny nurt” wyłącznie wśród metalowców…
O Boże Boże Boże Bożenko
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sgt. Barnes
Widzieli to? Ja pierdolę, panowie są chyba rzeczywiście z galaktyki Kurvix- w sumie nie wiem, czy nie pierdolnąć tego w "najbardziej niszczących wywiadach" ;-)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
tak, dwa wywiady ze Szczeciną widziałem i były bdb - ten z krakowa z "kabareciarzem" słaby
-
- rasowy masterfulowicz
juz jakis czas temu tam wkleilem:)Sgt. Barnes pisze:
Widzieli to? Ja pierdolę, panowie są chyba rzeczywiście z galaktyki Kurvix- w sumie nie wiem, czy nie pierdolnąć tego w "najbardziej niszczących wywiadach" ;-)
KVLT lizania CZASZKI
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
^ popłakałem się ze śmiechu
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- empir
Linka proszę. A poza tym. Jego sprawa jak mu się podoba. Mnie to nie bawi choć ich nie potępiam.Lykantrop pisze:Ha, i co teraz malkontenci? Sam Trocak okrzyknął Braci Figo Fagot hitem lata 2012. Możecie już zacząć się pałować na bogatości, co by potem nie było lustracji i hipsterowania.wywiad z Trocakiem pisze: A gdybyś miał wskazać swój osobisty przebój lata? Chodzi mi oczywiście o rasowy hicior z radia, nie o hipsterskie wynalazki, które uchodzą za „główny nurt” wyłącznie wśród metalowców…
O Boże Boże Boże Bożenko
- empir
zabawni, to faktantek_cryst pisze:^ popłakałem się ze śmiechu
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nowa piosenka jakaś taka niemrawa, raz że ten Mozil pierdolony, a dwa że tylko tekst dobry, no ale dobry, życiowy. Pochwalić się natomiast muszę że z gwiazdą tego klipu widziałem się raz na jednej domówce, ale nie wiem, w sumie za dużo to nie pamiętam. News był taki że przy kręceniu nie było okazji wychylić kielona z Fagotami, po prostu byli już totalnie najebani, zanim ktokolwiek przyjechał.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja to nie wiem, kto tego słucha kurwqa. dwóch miastowych grubasów udaje nas, prawdziwych polskich chłopów, a wszyscy z tego ubaw mają. o tych figo fagot mówie. w zlotych marynarkach i kapelusikach jakis chodza popijajac jakies drogie alkohole. śmieją sie tam że nasze wiejskie dziewczyny to jakieś gorsze i takie latwowierne i jakie latawice aby . a wasze miastowe to może lepsze? nie albo i gorsze bo nie wiedzą co to praca w polu od najmłodsiejszych lat kurwa. tylko aby sie usmiechają jak za glosno pierdna w sraczu takim miejskim i aby ktos to uslyszec moze.